Rejsemål i Norge

Se guiden her

Guide til autocamper i Norge

5 fantastiske rejsemål i Norge

Overvejer du en tur til Norge i autocamper? Så tag et kig her på siden og få inspiration til rejsen. Vi viser 5 oplagte steder at besøge. Flere af dem kan nås på samme rejse. Vil du opleve det hele, så kræver det god tid.

1 - Lofoten

Har du ikke set Lofoten endnu, eller vil du vende tilbage? Under alle omstændigheder, er det en rigtig god ide at gøre det i autocamper. Hos Autocampers.dk kan du starte turen ved Bjerkvik, og herfra er Lofoten inden for rækkevidde.

Lofoten er blevet rangeret som de tredje mest attraktive øer i verden. Dette utrolige sted ligger lige over Polarcirklen, så her kan I opleve midnatssol, hvis I rejser i midsommeren. Desuden byder Lofoten på storslået natur og idylliske fiskerbyer med små, røde træhuse.

Lofoten med autocamper
Lofoten med autocamper
Norge shutterstock_736763977

Selvom Lofoten har samme breddegrad som Alaska og Grønland, er det meget mildere her. Det er naturligvis Golfstrømmen, der har æren for det. Dette er også grunden til, at Lofoten har det største antal ynglefugle i hele Norge. Sørg for, at kameraet er klar. Her kan du tage nogle fantastiske billeder af naturen og dyrelivet.

Geirangerfjorden i Norge
Geirangerfjorden i Norge
Geirangerfjorden
Geirangerfjorden

2 - Geirangerfjorden

Et sted alle nordmænd ønsker at se er Geirangerfjorden. Her venter snedækkede fjeldtoppe, fosser og en smuk dybblå farve. Hvis du lejer autocamper i Norge, så er det en god mulighed for at opleve fjorden.

Vi anbefaler, at du parkerer autocamperen for nogle dage og tager på vandretur i det flotte fjeldlandskab. Det er også muligt at opleve fjorden fra kajak, eller du kan tage en tur med en af de mange lokale både. Du kan også kombinere en travetur med en fisketur.

3 - Trollstigen

Hvis du er i nærheden af Geiranger, så er det oplagt også at besøge Trollstigen. Og på denne tur i autocamper bliver du forkælet med smukke landskaber, snesevis af vandfald, dybe fjorde og romantiske steder. Trollstigen selv er ret stejl med en stigning på 9 procent og 11 hårnålsdrejninger. Fra platformen øverst kan du nyde den fantastiske udsigt og tage billeder af det unikke landskab.

Trollstigen i Norge
Trollstigen ved Åndalsnes
Atlanterhavsvejen
Atlanterhavsvejen

4 - Atlanterhavsvejen

Alle bør prøve at køre denne 8 kilometer lange vejstrækning, som The Guardian har udpeget som en af ​​de flotteste bilture i verden. Det forbinder Kristiansund og Molde og har spektakulære sving og utrolig smuk natur. Tøm hukommelseskortet i kameraet. Du har brug for pladsen!

5 - Sognefjorden

Sognefjorden er den længste og dybeste af de norske fjorde, og den ligger midt i fjordområdet. Som i Geiranger er der store muligheder for udendørs aktiviteter, herunder cykling til Bøya-gletsjeren, vandreture, fiskeri, fjordsafarier osv. I Gudvangen kan du besøge en rekonstrueret ægte vikingeby og lugte ildstederne.

Allemandsretten gælder!

I Norge har alle ubegrænset ret til at opholde sig i naturen, også i nationalparkerne. Men træd varsomt og følg reglerne. Læs mere om allemandsretten.

Autocamper i Norge - Hvordan?

Det er muligt at leje autocamper mange steder i Norge. Den sydligste station er Kristiansand, som I kan nå med færge fra Danmark. Der er også stationer i Bergen, Trondheim og Oslo.

Vi samarbejder med McRent og Rent Easy i Norge. Begge tilbyder flotte autocamper i mange størrelser.

Få inspiration til rejsen i autocamper i Norge her.

5 fordele ved ferie i autocamper i Norge

Norge – 5 fordele ved ferie i autocamper i Norge

Af Kuula | 29/07/2023

5 fordele Ved ferie i autocamper i Norge 5 fordele ved ferie i autocamper i Norge Det er svært at hamle op med Norge, når det gælder ferie i autocamper. Her har vi listet 5 fordele ved ferie i autocamper i Norge. Hvis du selv tager af sted, vil du helt sikkert kunne nævne endnu […]

5 anbefalinger til ferie med autocamper i Norge

Norge – 5 anbefalinger til ferie med autocamper i Norge

Af Kuula | 29/07/2023

5 anbefalinger Til din tur med autocamper i Norge 5 anbefalinger til ferie med autocamper i Norge Autocampers.dk har været på tur med autocamper i Norge – og sikke en tur. Vi har på baggrund af turen samlet 5 helt praktiske anbefalinger. Følger du dem, får du det maksimale ud af din tur og du […]

Fra Trondheim til Larvik i autocamper - Over den højeste bro på Atlanterhavsvejen.

Norge: Autocamper i Norge – 5 gode links

Af Kuula | 29/07/2023

5 gode links Til din tur med autocamper i Norge Autocamper i Norge – 5 gode links Overvejer du en tur til Norge i autocamper? Eller er du ved at planlægge en tur? Så er er her 5 gode links, der hjælper dig med det hele. AF DORTE KUULA Stifter af Autocampers.dk Camping Park4night – […]

Bredt utvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top