Norge

Autocamper Norge – 7 gode grunde

 • Se enestående flot natur
 • Nyd allemandsretten og få fuld frihed
 • Kvalitetsvogne – mange med ubegrænsede kilometer inkluderet i lejeprisen
 • Lille (almindeligt) kørekort er nok
 • Gratis, døgnåben vejhjælp og servicetelefon
 • Gratis køkkenudstyr
 • God forsikring (med selvrisiko)
Reserver her

Norge er vildt og flot. Og landet egner sig perfekt til en tur i autocamper, for du har dit hus på ryggen og har dermed komfort og faciliteter med dig overalt. Så selvom naturen kan være rå og barsk, og selvom der skulle komme lidt skyer på himlen, så har du fuld komfort og kan nyde den vilde, uberørte natur.

Land:
Fra:
Til:

Norge er vildt og flot. Og landet egner sig perfekt til en tur i autocamper, for du har dit hus på ryggen og har dermed komfort og faciliteter med dig overalt. Så selvom naturen kan være rå og barsk, og selvom der skulle komme lidt skyer på himlen, så har du fuld komfort og kan nyde den vilde, uberørte natur.

Norge er skabt til ferie i autocamper

I Norge er mulighederne for oplevelser under åben himmel så godt som uendelige. Du kan besøge Fjord Norge, som byder på dramatiske landskaber med snedækkede bjergtoppe. Eller hvad med en tur på fjeldet med vandrestøvler og madpakke? Du kan også gøre Norges flotte stavkirker til et tema på din rejse. Eller hvad med en tur helt op til Midnatssolens Rige, hvor du kan besøge både Nordkap og Lofoten.

Fri camping i Norge

I Norge gælder allemandsretten. Det betyder, at du må overnatte med din autocamper eller slå telt op overalt på landet, i skove og på fjeldet, med undtagelse af opdyrkede marker og rastepladser. Du skal dog holde en afstand på mindst 150 meter til nærmeste bebyggelse. Dette gælder også campingvogne og autocampere.

Ønsker du at tømme din autocampers toilet må dette udelukkende gøres på steder, hvor det er udtrykkeligt anvist, at det er tilladt. Læs mere.

Aktuelle tilbud i Norge

Vi holder øje med priser og tilbud på autocamper i Norge. Vi viser et udvalg af attraktive tilbud her.

Stort udvalg i øst, vest nord og syd

Vi samarbejder med flere leverandører i Norge. Det betyder, at du kan hente og aflevere autocamper mange steder i Norge. Tilsammen tilbyder vores partnere en bred vifte af autocampere – fra små vans med få faciliteter til store autocampere med masser af komfort.

Tysk topkvalitet

McRent er en af Europas største udbydere af autocamper leje og tilbyder vogne i alle størrelser og prisklasser. Se udvalget her.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra McRent

Rent Easy – Tysk kvalitet

Premium autocampere i alle klasser og størrelser. Vognene er fra Hymer, Carado, Bürstner and Etrusco. Flåden er kun 5 mdr. gammel i gennemsnit og er en autocamper mere end 24 måneder, bliver den udskiftet med en ny.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Rent Easy

Få hjælp til rute og planlægning

Få inspiration til rejsen i autocamper i Norge her.

Frihed i en autocamper i Norge

Mulighederne er næsten uendelige, hvis du lejer autocamper i Norge. Lad dig inspirere nedenfor.

Afstande i Norge

Norge er genialt til en ferie i autocamper, men det er også stort. Vi anbefaler, at du planlægger din tur med tanke på, at de bedste ferierejser foregår i et roligt tempo. Det gælder især, hvis du rejser med børn.

Husk også på, at vejene i Norge er snoede og også smalle mange steder. Det forskønner turen, men det betyder også, at I kun bevæger jer langsomt fremad. Af samme grund er det vanskeligt at sige noget fast om, hvor mange kilometer, man kan køre om dagen. Det kommer an på vejens beskaffenhed osv. Et bud er 200 km i gennemsnit pr. dag.

Oslo til Bergen: 464 km svarende til 7-8 timers kørsel
Oslo til Trondhjem: 492 km svarende til 6-8 timers kørsel
Trondhjem til Narvik: 875 km svarende til 15-18 timers kørsel
Narvik til Tromsø: 232 km svarende til 3-4 timers kørsel
Tromsø til Nordkapp: 531 km svarende til 10-12 timers kørsel
Stavanger til Bergen: 210 km (korteste rute) svarende til 5-6 timers kørsel (og færge)

Gode priser på autocamper

Priserne på leje af autocamper i Norge varierer med sæson. Priserne er særdeles gunstige i ydersæson og mellemsæson. De stiger omkring højsæson, som er skolernes sommerferie.

Du får rabat, hvis du bestiller tidligt. Det har også den fordel, at du kan få præcis den vogn, du ønsker. Der gives rabat på lange lejer.

Mere inspiration og gode links

 • Visit Norway er Norges officielle turistmyndighed, og de er dygtige. Visit Norways hjemmeside er spækket med information og inspiration, som både kan bruges før og under rejsen. Siden er til og med dansksproget.
 • Se også vores egen miniguide med forslag til 5 fantastiske rejsemål i Norge.
 • Er I til udeliv med vandring, ski og oplevelser i det fri? Så kan det varmt anbefales at tage et kig på Den Norske Turistforenings web. Foreningen er ansvarlig for Norges mange turstier og løjper og råder desuden over er et utal af hytter på fjeld og ved fjord.
Scroll to Top