Om Autocampers.dk

Om Autocampers.dk og holdet bag

Frihed på fire hjul

Enkelt. Trygt. Billigst.

Trustpilot Autocampers.dk

Nye inspirerende landskaber i horisonten. Camperen der bare triller afsted og følelsen af frihed, som stille og roligt tager form. Tæt på naturen og tæt på dem der betyder mest.

Det er autocamperlivet og drømmen om selv at kunne bestemme. Hvad er det næste vi skal opleve? Hvor tager tilfældighederne os hen og hvad gemmer der sig rundt om hjørnet? Det handler om eventyret og om at være fri som fuglen. Friheden til at kunne gøre lige hvad man vil.

Hos Autocampers.dk har vi kørt et bredt udvalg af kvalitets autocampere i stilling, så du kan prioritere det, der betyder mest for dig. Lige meget hvor i verden du ønsker at rejse hen. Prisen behøver du ikke bekymre dig om. Vi garanterer globalt prismatch på alle destinationer.

Du får det hele på dansk med udgangspunkt i det, der betyder noget, når du krydser alverdens landegrænser. Vi sikrer, at du er dækket rigtigt ind, så du trygt kan sætte dig bag rattet og køre ud på eventyr.

Ambitionen vil altid være den samme. At give dig mest muligt eventyr for pengene.

Autocampers.dk

Enkelt. Trygt. Billigst.

Holdet bag Autocampers.dk

Her kan du læse lidt om Autocampers.dk og holdet bag. Autocampers.dk ejes og drives af tre personer med vidt forskellig baggrund, men ét fælles mål, nemlig at udvikle og drive Autocampers.dk. Mød dem her eller læs Vores Brabrands spændende artikel om Autocampers.dk.

rasmus

Rasmus Sommer

Rasmus er ansvarlig for salg og kundeservice, og det er dermed ret sandsynligt, at det er ham, der svarer, hvis du ringer eller skriver til os.

Rasmus har trods sin unge alder allerede end del eventyr med autocamper i årerne. For nogle år siden var han på tur gennem Florida og Sydstaterne i USA i en Cruise America. Og senest er det blevet til en forrygende rejse fra vingård til vingård i Frankrig i en lille autocamper fra Apollo.

Rasmus har årevis af erfaring i rejsebranchen, hvor han har arbejdet både hos TUI og Check Point Travel. Rasmus er født i 1981 og bor i Aarhus.

Søren Kuula CUT

Søren Kuula

Søren er IT-ansvarlig og manden bag magien, når du søger priser på Autocampers.dk. Det er desuden Søren, der skriver og sender koder ned i databaserne, hvorefter systemet lokaliserer ugens bedste priser til dig.

Søren er uddannet datalog og har bred erfaring med bl.a. IT sikkerhed, apps og XML/API integrationer.

Søren er kendt for at få ting til at flyve i sin fritid. Således bygger Søren sine egne droner, helikoptere og tilmed balloner. Sidstnævnte har han tilmed sendt Jorden rundt båret af atmosfæriske vinde.

Det er naturligvis Søren, der står bag alle droneoptagelser på sitet.

Søren er født 31. januar 1971 og er i øvrigt Dortes bror. Søren bor i Zürich, Schweiz, hvor han ind i mellem alt det andet udvikler et IT-system til overvågning af svinebesætninger.

Dorte rund

Dorte Kuula

Dorte har ansvar for salg og markedsføring i Autocampers.dk. Hun laver web, finder de gode tilbud, laver opslag på Facebook, og hun står bag langt de fleste inspirationsartikler på sitet.

Dorte har 18 års erfaring i rejsebranchen. I de første år slog hun sine folder på Morgenavisen Jyllands-Posten som rejseredaktør. Siden tog hun springet til rejsebureauerne, hvor hun i mange år har arbejdet med udlejning af autocampers i USA, Canada, Australien og New Zealand. I dag er Dorte ved siden af sit engagement i Autocampers.dk ansat som marketingchef ved Check Point Travel.

Dortes store passion er rejser med naturoplevelser i højsædet - turene i autocamper går derfor gerne i retning af Norge og Schweiz. Det er samtidig forklaringen på hendes begejstring for rejser i autocamper. Ingen anden ferieform giver så god adgang til naturen, og det gælder især i Nordamerika, som Dorte har besøgt adskillige gange.

Dorte er født 14. marts 1973 og bor i Brabrand. Dorte har bestået Cruise Americas kursus i autocamper-viden og er Cruise America og Cruise Canada specialist i kategorien "gold".

Paw Cut ny

Paw Simon Krogh

Paw er revisor og dermed tal-guru. Det er ham, der kan alt det med valutakurser, moms, budgetter og regnskaber.

Det er også Paw, der er primus motor for, at Autocampers.dk indfrier sit løfte om at holde lejepriserne - og dermed også omkostningerne - nede. Desuden er Paw en garvet forhandler, og det får vores samarbejdspartnere at mærke, når der skal forhandles indkøbspriser.

Paw er også iværksætter og medstifter af Solitworks, som er ekspert inden for business intelligence.

Paw kom til verden 8. oktober 1971 og bor i Aarhus, hvor han er kendt ansigt i klub- og foreningslivet.

Derfor skal du bestille hos Autocampers.dk

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig - på dansk!

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Vi har skåret ind til benet i alle led - og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.

Bredt udvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top