Calgary

Autocamper Calgary – 5 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Enestående natur med nationalparker og flotte landskaber
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Cruise Canada, Canadream og Fraserway
 • Forsikring og vejhjælp altid inkluderet
Reserver her

Autocamper i Calgary

Det er oplagt at begynde eventyret i autocamper i Calgary. Flyforbindelserne til Calgary er gode, du finder et stort udvalg af autocampere, og samtidig er du tæt på Rocky Mountains.

Land:
Fra:
Til:

Autocamper i Calgary

Det er oplagt at begynde eventyret i autocamper i Calgary. Flyforbindelserne til Calgary er gode, du finder et stort udvalg af autocampere, og samtidig er du tæt på Rocky Mountains.

Calgary – Perfekt til en tur i autocamper

Calgary ligger på kanten af Rocky Mountains og er det perfekte sted at begynde og/eller afslutte en rejse med fokus på Canada fascinerende natur.

Efter bare få timers kørsel er du midt i det hele. Bjergene gemmer på en perlerække af nationalparker, herunder Jasper og Banff nationalparkerne. Her kan du køre ad den berømte Icefields Parkway, sejle på Lake Louise og Peyto Lake, og du kan møde både elge, bjørne og ørne i de postkortsmukke landskaber.

Kør fra Calgary til Vancouver

Det kan være en god ide med en såkaldt envejsleje, hvis du drømmer du om at opleve det vestlige Canada i autocamper. Med en envejsleje kan du afhente autocamperen i Calgary og aflevere den et andet sted, f.eks. i Vancouver.

Calgary: Cowtown, olieby og gateway til bjergene

På lidt over 100 år boomede Calgary fra en simpel udpost for Rødfrakkerne – det ridende politi – til en moderne storby. Væksten blev i begyndelsen skabt ved handel med kød leveret af lokale kvægavlere og deres cowboys. Derfor klinger Calgarys romantiske øgenavn ’cowtown’ stadig bedst hos byens en million indbyggere frem for den moderne identitet som energi- og finanscenter.

Calgary ligger smukt med de majestætiske bjerge i baggrunden. Byens centrum er præget af imponerende skyskrabere og moderne arkitektur afløst af grønne åndehuller, der skaber en charmerende kontrast til de moderne bygninger. Byen er logisk opbygget med vinkelrette gader, hvilket der gør det let at finde rundt i den smukke storby.

Tilbud på autocamper fra Calgary

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på autocamper udlejning i Calgary.

Stort udvalg af autocampere i Calgary

I Calgary fås autocampere i alle størrelser og prisklasser. Det er muligt at afhente din autocamper i Calgary og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocampere i Canada. Populære valg er i dén sammenhæng Vancouver mod vest.

Fraserway – Kvalitet i højsædet

Fraserway tilbyder deluxe autocampere/motorhomes i Canada med alt tænkeligt udstyr. For dig, der ønsker at kombinere eventyr i det fri med masser af komfort.

 • Indregistreret 2022 eller senere
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Fraserway

Cruise Canada – Enkelt og godt

Cruise Canada er sammen med Cruise America Nordamerikas største og mest populære udlejer af autocamper/motorhomes USA. Det er samtidig den udlejer, som har flest vogne og flest stationer fra øst til vest i Canada.

 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Cruise Canada

CanaDream – Høj komfort

CanaDream tilbyder deluxe 4-stjernede autocampere/motorhomes i Canada med komfort i særklasse. For dig, der ønsker eventyr om dagen og høj komfort om natten.

 • Ung flåde - Maks. 3 sæsoner pr. autocamper
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 7 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra CanaDream

Ruter med autocamper fra Calgary

Vi har samlet en udvalg af ruter, der enten starter, slutter eller går igennem Calgary. Følg en af ruterne på din egen tur i autocamper eller lad dig inspirere af vores forslag og byg din helt egen tur.

Calgary – Gateway til Rocky Mountains

Hvis du starter din tur i autocamper i Calgary, er du tæt på Rocky Mountains og de flotte søer.

 

Calgary Stampede

Calgary Stampede er en fast tradition i Calgary siden 1923, og her kan du opleve professionelle cowboys, indianere og væddeløb i prærievogne. I dag er Calgary Stampede intet mindre end verdens største udendørs show, og du kan opleve det, hvis du rejser til Calgary i juli. Byen bliver i den grad sat på den anden ende, når en million besøgende er vidner til det enorme rodeo-show, hvor dristige ryttere på vilde heste og ungtyre kæmper om svimlende præmiesummer.

Læs mere om Stampede på arrangørens officielle side.

Gode tilbud på autocamper i Calgary

Leje af autocamper i Calgary er nemt – og meget ofte også billigt. I Canada er det i al væsentlighed sæsonen, der afgør prisen på leje af autocamper.

Lejer du midt på sommeren, er det højsæson, og det giver høje priser. Lejer du derimod før eller efter skolernes sommerferie, så er prisen ofte overraskende lav. Udbuddet af autocampere i Calgary er desuden stort, og det skærper konkurrencen. Læg dertil, at fly til Calgary ofte ligger på et fornuftigt leje.

Scroll to Top