Florida

USA i autocamper med Autocampers.dk

Autocamper Florida – 8 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Tæt på forlystelser, dejlige strande og flot natur
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Cruise America, Road Bear og El Monte
  • Ekstra fører, forsikring
  • og vejhjælp altid inkluderet
 • Stærke priser og mange rabatter
 • Minimumsalder: 21 år. Maksimumalder: Ingen
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype
Reserver her

Autocamper i Florida

Læs alt om leje af autocamper i Florida her. Florida er det perfekte rejsemål for dig, der vil leje autocamper. Staten byder på store oplevelser som Key West, Miami, Everglades og Orlando. Læg dertil det skønne klima og overkommelige afstande, og du har en helt perfekt og særdeles børnevenlig ferie i autocamper.

Land:
Fra:
Til:

Autocamper i Florida

Læs alt om leje af autocamper i Florida her. Florida er det perfekte rejsemål for dig, der vil leje autocamper. Staten byder på store oplevelser som Key West, Miami, Everglades og Orlando. Læg dertil det skønne klima og overkommelige afstande, og du har en helt perfekt og særdeles børnevenlig ferie i autocamper.

Florida i autocamper er fantastisk

Det er oplagt at udforske Florida i autocamper, for der er udlejningsstationer i både MiamiOrlando og Tampa. Der er i øvrigt masser af campingpladser – både ved strand og ved de store attraktioner – og så er Florida bare et fantastiske sted at holde ferie.

Stand, shopping, storby, natur og forlystelser venter i Florida

Florida er en fascinerende stat, for den har uendeligt meget at byde på. Og netop derfor hører Florida også til blandt amerikanernes foretrukne ferie-rejsemål. Og det er på mange måder til fordel for dig: I Florida er der nemlig lagt stor vægt på, at gæster skal have mulighed for at nyde klimaet og strandene, der er offentlig adgang rigtig mange steder. Desuden er der mange mindre naturreservater og campingpladser i massevis. Så det er nemt at holde ferie i autocamper i Florida.

Fuldstændigt vidunderlige og dejlige strande!

Noget af det, der gør Florida allermest populær er strandene – og dem er der kilometervis af. Langs Atlanterhavskysten er sandstrand så godt som fra nord til syd, og her kan du mærke den friske havluft og nyde dønningerne fra oceanet derude. På østkysten er der anderledes. Dels er temperaturerne som hovedregel højere og så er havtemperaturen her i Den Mexicanske Golf højere.

Fort Myers Beach på Golfkysten er en af de aller bedste strande i hele Florida. Sandet er silkeblødt, og stranden er utroligt bred – og derfor aldrig overbefolket.

Gode tilbud på autocamper i Florida

Leder du efter leje af autocamper i Florida til en god pris, så er Florida et godt sted at lede. Udbuddet er nemlig stort, og det betyder, at du ofte kan finde en god vogn til en attraktiv pris.

Godt udvalg til stærke priser

I Florida finder du autocamper i alle størrelser og prisklasser. Få overblikket her.

Road Bear – Topkvalitet

Road Bear råder over en meget ny flåde af autocampere. Autocampere har samtidig godt med udstyr, og dermed er Road Bear førende på det amerikanske marked for autocamper leje. Du kan hente og aflevere på 7 velvalgte steder i USA.

 • Den yngste flåde i USA - Kun 2024-25 modeller fra 1. april 2024
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Road Bear

El Monte – Flotte vogne

El Monte er USA’s næststørste udbyder af autocampere til leje i USA. El Monte står for deluxe autocampere, som er maksimalt 2 år gamle. Flåden er alsidig og flot. Du finder El Montes autocampere fordelt på 17 lejestationer med god placering i hele USA.

 • Indregistreret 2022 eller senere
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 7 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra El Monte

Cruise America – Det populære valg

Cruise America er Nordamerikas største og mest populære udlejer af autocamper/motorhomes USA. Det er samtidig den udlejer, som har flest vogne og flest stationer fra øst til vest i USA.

 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Cruise America

Få inspiration til Florida i autocamper

Vi har udarbejdet et udvalg af ruteforslag til dig, der vil opleve Florida i autocamper.

No related routes found.

Florida er fuld af muligheder

Mulighederne er så godt som uendelige på en tur i autocamper i Florida. Få inspiration til rejsen her.

Art deco og dekadence på South Beach, Miami

Florida byder på meget mere end dejlige dage på stranden. På South Beach i Miami kan du studere art deco bygninger og samtidig få en smag på de rige og privilegeredes livsstil. Eller du kan simpelthen bare kaste dig ud i det spændende og sjove restaurant og udeliv, som der er så meget af langs South Beach. Og skulle du komme til at savne aktiviteter, så frister Atlanterhavets bølger 100 meter fra Ocean Drive, og lidt længere væk er der shopping, museer og meget mere.

Alligatorer og fugle i Everglades

Det sydlige Florida er mestendels et enormt sumpområde – og før europæerne kom hertil, var landet her bosat af alligatorer og indianere. Og alligatorerne er i dag de mest prominente indbyggere i det enorme vådområde – og de er overalt, så det er oplagt at tage på tur i en propeldrevet sumpbåd for at opleve dem. Det kan mange steder på kanten af nationalparken, hvilket er både sjovt og lærerigt.

Everglades er et paradis for fugleinteresserede. Der findes over 300 forskellige fuglearter i Everglades, som yngler og bruger sumpene som spisekammer, så her er virkeligt noget at komme efter for ornitologer. Husk kikkert eller telelinse til dit kamera.

Tag autocamperen med til Everglades

Everglades National Park opleves bedst fra den 61 kilometer lange vej, der er anlagt tværs ind gennem parken. Vejen begynder ved besøgscentret ved parkens hovedindgang, 15 kilometer vest for Florida City. Langs vejen gennem Everglades er der anlagt masser af stier, der hver især viser Everglades mangfoldige natur frem med sump, slette, mangroveskov, tæt regnskov, fyrreskov og meget mere. Hver sti er er kun ca. 500-800 meter, så alle kan være med – også kørestolsbrugere.

Tip: Prøv at overnatte i en af Floridas mange State Parks, som er fredede naturområder med gode muligheder for ture og oplevelser.

Med motorhome til Orlando

Når du lejer autocamper, eller om du vil – motorhome – i Florida, så er et besøg i Orlando oplagt, hvis du har børn med.

Orlando er forlystelsesparkernes højborg, og her er mange campingpladser, og du kan tilmed campere på Disney’s Fort Wilderness Resort, som er intet mindre end en Disney campingplads. Dermed har du alt indenfor rækkevidde, når familien skal opleve den eventyrlige park med dens mange forlystelser.

Orlando byder på utallige parker, herunder SeaWorld med fokus på havdyr samt Universal, der har filmens verden som sit omdrejningspunkt. Begge parker har i øvrigt de vildeste “rides” i form af rutsjebaner mm.

Florida Keys og Key West

Turen over Florida Keys til Key West i en autocamper er en uforglemmelig rejse gennem paradiset. Idylliske landskaber og krystalklart vand omfavner dig langs vejen, mens solens varme stråler danser på din hud. Det er en oplevelse, der fylder dit hjerte med glæde og din sjæl med inspiration.

Når du kører ned ad Overseas Highway, svæver du næsten over havet. Vejen snor sig mellem små øer, forbundet af arkitektoniske mesterværker til broer. Du kan næsten mærke havbrisen og høre bølgernes sang, der følger dig hele vejen.

Mens du udforsker de forskellige øer, vil du opdage en rigdom af naturlig skønhed omkring dig. Mangrovesumper og tropiske skove åbner sig for dine øjne, og du kan ikke modstå fristelsen til at hoppe ud af autocamperen og udforske alt, hvad dette pragtfulde landskab har at tilbyde. Dykning og snorkling er et absolut must på din rejse. Udforsk de farverige koralrev og mød de eksotiske skabninger, der kalder dette sted deres hjem.

Du kan opleve Florida i mobilhome hele året

Florida rejser i autocamper kan gennemføres hele året. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sydlige del kommer temperaturerne sjældent under 20 grader. Så du kan roligt regne med masser af stranddage på ferien.

Varmen skyldes Floridas beliggenhed tæt på lunt vand. Samtidig ligger Florida langt mod syd, og faktisk er Key West det sydligste punkt, hvilket markeres af pillen ved navn “Southernmost Point”, som er et yndet fotoobjekt i den hyggelige by.

Kombiner oplevelser i Florida med resten af USA

Når du lejer autocamper i Florida, har du mulighed for at se mere end Florida. Du kan nemlig lave en såkaldt envejsleje, så turen begynder et sted – og det kunne være Florida – og slutter et andet sted. Og her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Her et par forslag:

 • Kør langs østkysten og afslut turen i New York
 • Udforsk sydstaterne i autocamper og afslut turen i New Orleans, Texas eller Atlanta
 • Kør tværs over USA og afslut rejsen i autocamper Det Vestlige USA, hvor der er mange stationer at vælge imellem.

Brug kortet over USA og få endnu flere ideer.

Scroll to Top