Få rabat

Få overblik over rabatterne her

Autocamper rabat - Spar stort

Hos Autocampers.dk finder du altid et hav af rabatter og sæsontilbud. I kraft af vores størrelse, er vi nemlig i stand til at forhandle gode aftaler med udlejerne hjem. På denne side får du overblik over mulighederne for at få en klækkelig rabat.

Rabatter i USA

I USA belønnes du for at bestille tidligt. Det gælder hos alle udlejerne. Du får den største rabat, hvis du bestiller seneste 31. december året før du skal rejse.

Cruise America

Cruise America belønner tidlig bestilling og lange lejer med rabatter. Du kan spare op til 25%.

El Monte

El Monte er kendt for sine lækre autocampere - men også for sine generøse rabatter. Du sparer op til 17%, når du bestiller tidligt.

Lige nu sparer du også 15% på den i forvejen lave leje, hvis du rejser inden 31. marts 2024.

Road Bear

Amerikanske Road Bear leverer det ypperste inden for autocampere - og især i vinterhalvåret gives generøse rabatter på lejen. Det sker ofte i form af såkaldte superdeals.

Du bliver også belønnet med 10% rabat på lejen og halv pris på udstyr, når du bestiller tidligt.

Rabatter i Canada

Også i Canada er der store rabatter at hente, hvis du ser dig lidt for.

Cruise Canada

Cruise Canada belønner tidlig bestilling og lange lejer med rabatter. Du kan spare op til 25%.

Fraserway

Canadiske Fraserway tilbyder meget lækre autocampere - og af og til kan du få dem med store rabatter - helt op til 40%. Det gælder særligt, hvis du lejer forår eller efterår.

CanaDream

CanaDream har ligeledes stærke priser til dem, der bestiller tidligt. Udover en rabat på op til 10% kan du typisk vælge mellem rabat på kilometer og gratis udstyr på turen.

Rabatter i Australien og New Zealand

Går turen til Australien eller New Zealand, er der også gode chancer for at opnå rabat. Det gælder hos samtlige udlejere: Maui, Apollo, Britz, Cheapa, Hippie og Mighty.

Rabatterne Down Under annonceres typisk ad hoc, så du skal holde godt øje med priserne. Dog gælder det altid, at du får rabat for lange lejer - også hvis du lejer f.eks. 14 dage i Australien og 14 dage i New Zealand.

Australien

Spar 10% på lejen

Lige nu er der store rabatter at hente på lejer hos Apollo, Britz og Maui i Australien. Lej i Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth eller Adelaide og spar 10% på lejen i perioden 8. april - 18. december 2024 og igen i perioden 8. januar - 31. marts 2025.

Fra Cairns til Brisbane, Sydney, Melbourne eller Adelaide - Spar 20%

Gælder mange lejer i perioden 20. januar - 8. september 2024.

Til Darwin, Cairns eller Broome fra Adelaide, Melbourne, Sydney eller Brisbane - Spar 20%

Gælder man lejer i perioden 18. april.

New Zealand

Spar 10% på lejen

Lige nu er der store rabatter at hente på lejer hos Apollo, Britz og Maui i New Zealand. Gælder alle stationer. Spar 10% på lejen i perioden 8. april - 18. december 2024 og igen i perioden 8. januar - 31. marts 2025.

Kør fra Sydøen til Nordøen og spar 5% ekstra

Gælder fra Christchurch eller Queenstown til Auckland i perioden 15. oktober - 18. december 2024.

Rabat i Europa

Vi giver også rabat på vores europæiske autocampere fra McRent og Rent Easy. Her er sædvanen, at der gives en lille rabat for tidligere bestillinger. Af hoc tilbud forekommer også.

Tyskland

I Tyskland får du rabat for tidlig bestilling og der gives rabat på lange lejer.

Du får automatisk alle rabatterne

Alle udlejernes autocamper rabatter er lagt ind i vores bookingmotor, som også fortæller om din autocamper er ledig. Booking motoren er altså dit redskab, når du skal finde den absolut bedste pris, du kan få. Gå booking her.

Er du i tvivl om en rabat, eller har du spørgsmål i forbindelse med bestilling af en autocamper? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Bredt udvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top