Autocamper FAQ

Find svarene her

Den ultimative autocamper FAQ

For at gøre det nemt for dig at leje og køre autocamper, har vi udarbejdet branchens mest omfattende FAQ omkring leje af og kørsel med autocamper. Få svar på dine spørgsmål har på siden.

Generelle spørgsmål

Kan jeg ændre min leje?
Kan jeg afbestille min autocamper?
Er der air conditioning i en autocamper?
Hvor gammel skal man være for at køre autocamper?
Hvad skal jeg gøre af min bagage?
Er det muligt at booke en envejsleje?
Hvad koster en envejsleje?

Spørgsmål om fly og flyforsinkelser

Hvordan finder jeg fly?
Hvad gør jeg, hvis min fly er forsinket?

Indrejse i USA

Skal jeg have visum til USA?
Esta, hvordan får jeg det?

Finder du ikke det FAQ-svar, du leder efter, kan du sende dit spørgsmål til Autocampers.dk. Vi gør vores yderste for at svare hurtigt.

Vær tryg, når du bestiller

Hos Autocampers.dk kan i visse tilfælde bestille din autocamper UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. Det vil fremgå, om du kan bestille uden depositum og med fri afbestilling, når du reserverer en autocamper.

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld.

Vejhjælpen er de fleste steder engelsksproget.

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Vi tager heller ikke gebyr, hvis du betaler med kreditkort.

Enkelte amerikanske stater opkræver visse mindre afgifter lokalt. Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Vejpenge og broafgifter er ikke inkluderet i lejen.

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada og omkring 1.500 euro i Europa. I Australien og New Zealand er selvrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se dine forsikringsbetingelser eller kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv-ferie i Europa, USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os.

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I Europa er der ubegrænsede kilometer inkluderet i de fleste lejer, og du kan frit krydse grænsen til et andet EU eller Schengenland uden at skulle betale ekstra.

I USA og Canada er det gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

I Australien og New Zealand er ubegrænsede kilometer, køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Du må køre stort set alle vores autocampere på en almindeligt kørekort (kategori b).

USA, Canada, Australien og New Zealand: Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt Nordamerika.

Europa: De fleste modeller vejer mindre end 3.500 kg og må køres med et almindeligt kørekort. Enkelte modeller kræver stort kørekort. Vi gør selvfølgelig særskilt opmærksom på dette, så du ikke risikerer at bestille en autocamper, som du ikke må køre.

 

Bredt udvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top