Rejsemål: USA & Canada

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Rejsemål

Vores rejsemål

Der findes næppe noget rejsemål i verden, som har så mange gæster, der kommer igen år efter år som Nordamerika. Og det er netop grunden til, at vi her hos Autocampers.dk har rettet fokus netop på USA og Canada.

USA har det hele

USA rejser i autocamper byder alverdens  store oplevelser – tænk blot på steder som Californien, Disney, Yellowstone, Grand Canyon, New York og Florida. Du kan besøge alle disse vidunderige steder i en autocamper, som ud over store oplevelser giver dig fuld frihed og komfortable forhold.

Canada er skøn natur – og meget mere

Canada bliver vi heller aldrig trætte af som rejsemål. Få steder i verden er så varieret som Canada, hvor der tales både fransk og engelsk. Her kan du opleve majestætiske bjerge, flad prærie, bjørne og hvaler – og så en masse venlige canadiere.

Indholdet på siden er sammensat af  Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og USA-kender.

Nordamerika er det perfekte rejsemål til ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske både USA og Canada i autocamper. Dels er det nemt at skaffe en camper, for gennem Autocampers.dk har du adgang til en masse såkaldte stationer, hvor du kan hente og aflevere en leje-camper. Der er der talrige campingpladser i Nordamerika, og især for de naturinteresserede er mange muligheder, for både i USA og Canada er der talrige cmapingpladser i de store nationalparker, som Nordamerika er så berømt for.

Tilbud på autocampere i Nordamerika

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere. Her viser vi nogle af de bedste pakker på vores rejsemål.

“Autocamperen er den perfekte ramme om en rejse i det vestlige USA.”

Susan Krohn, Det vestlige USA, oktober 2017

Stor natur venter

Når det kommer til naturoplevelser i USA, er kunsten at vælge. For USA er et skatkammer af fantastisk natur. I Yosemite, som ligger nogle timers kørsel fra San Francisco, finder du alpinske landskaber med brusende vandfald. Her er et sublimt net af vandrestier og camping lige i hjertet af parken. Længere mod nord lokker Yellowstone Nationalpark, hvor du kan gå på udkig efter bjørne og bisonokser – eller udforske det vulkanske aktiviteter i området – og dem er der rigeligt af!

Nationalparker på stribe

450 km øst for Las Vegas venter ørkenen og de eroderede ørkenlandskaber omkring Grand Canyon. Herfra er afstandene til de lige så skønne nationalparker Bryce Canyon og Zion National Park i øvrigt overkommelige. Det er også i dette område, at du kan komme tæt på indianerne, f.eks. ved at tage på en vandretur med en indianerguide til Antelope Canyon eller Mesa Verde.

Strandferie og sol i Florida

Men USA er mere end storbyer og natur. I USA finder du også nogle af verden flotteste strande. Er du til strand og sol, så anbefaler vi her hos Autocampers.dk Florida. Her finder du tusindvis af kilometer strand – af alle slags. Er du til blødt sand og et roligt (børnevenligt) hav, så stil sigtekornet ind på golfkysten (vestkysten). Vil du hellere have vind i håret og store bølger, så er det kysten ud mod Atlanterhavet, du skal stile efter. Du kan også gøre begge dele, for afstandene i Florida er overkommelige. Og nu du er i gang med at udforske, kan du lige så godt slå vejen omkring forlystelsesparkernes højborg Orlando og Everglades, hvor aligatorne lurer i vandoverfladen.

Du kan rejse hele året

USA rejser i autocamper kan gennemføres hele året. USA er nemlig et enormt stort land. Det har den fordel, at du kan rejse til USA og finde godt vejr året rundt. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sydlige del kommer temperaturerne sjældent under 20 grader. Ved de store nationalparker omkring Las Vegas er himlen som regel også blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne er kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

NYHEDER

Videoguide: Sådan lejer du en autocamper i USA

Se vores helt nye video med praktisk og "nede-på-jorden" information om, hvordan du bestiller en autocamper i USA. Du får:

  • Introduktion til mulighederne med Cruise America 
  • Overblik over vogntyperne
  • 3 tip: Sådan får du den bedste pris
  • Step-for-step vejledning til vores booking-side.

Tak for hjælpen!

Vi er stadig på farten og er så lykkelige, det er by far den fedeste oplevelse i vores liv. Autocamperen fungerer bare så perfekt for os.

Amalia Agerskov

I det vestlige USA med Autocampers.dk

Nyhed: El Monte og Fraserway 

Vi har netop tilføjet El Monte og Fraserway til vores booking engine, så du kan se og bestille deres flotte vogne direkte på vores side.

  • El Monte har 17 stationer i USA, nye lækre vogne, og mange stærke tilbud
  • Fraserway har 6 stationer i Canada, vogne på maks 2 år og virkelig attraktive tilbud til dig, der bestiller tidligt.