Vælg en side

Autocamper leje

Lej autocamper i USA, Canada, Australien, New Zealand og Europa her!

Find autocampere
FORSIDE » Autocamper rejsemål

Autocamper leje i alverdens lande

Autocamper leje hos Autocampers.dk er det bedste sted at starte rejsen. Vi er din vej til leje af autocamper i verdens mest populære autocamper-lande. Vi har mange samarbejdspartnere og vi stiller de bedste autocamper-lejer til rådighed for dig.

På denne side præsenterer vi de lande, hvor du kan leje autocamper hos os. Der kommer hele tiden flere lande til, så hold godt øje.

Indholdet er sammensat af  Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk.

Leje af autocamper i USA

USA rejser i autocamper byder alverdens  store oplevelser – tænk blot på steder som Californien, Disney, Yellowstone, Grand Canyon, New York og Florida. Du kan besøge alle disse vidunderige steder i en autocamper, som ud over store oplevelser giver dig fuld frihed og komfortable forhold.

Vi tilbyder autocamper leje hos Cruise America, El Monte og Road Bear i USA.

Webinar om ferie i autocamper i USA
Leje af autocamper i Canada

Leje af autocamper i Canada

Canada bliver vi aldrig trætte af som rejsemål. Få steder i verden er så varieret som Canada, hvor der tales både fransk og engelsk. Her kan du opleve majestætiske bjerge, flad prærie, ørne, bjørne og hvaler – og så en masse venlige canadiere.

I Canada kan du leje autocamper hos Cruise Canada og Fraserway, hvis du booker direkte på siden her. Vi har også en samarbejdsaftale med Canadream.

Leje af autocamper i Australien

Australien er det perfekte sted at leje autocamper. Få steder i verden er så varieret som Australien, hvor også dyrelivet er i klasse for sig. 

I Australien kan du leje autocamper hos Mighty, Britz, Maui og Apollo. Vi har autocampere til dig, der rejser på budget, og vi har autocampere til leje til dig, der søger høj komfort. Vognene kommer i alle størrelser.

australien i autocamper
Autocamper New Zealand - Læs alt her og bestil leje til spotpris

Leje af autocamper i New Zealand

New Zealand byder på nogle af verdens største naturoplevelser. Her er alt fra tindrende toppe over vulkaner og regnskov til vilde forvedne kyster og eksotiske strande. Landet har lav befolkningstæthed og der er rigtig gode muligheder for at campere i naturen. Læg dertil at afstandene er små og at befolkningen er kendt for venlighed og ærlighed. Det bliver grodt sagt ikke bedre!

I New Zealand kan du leje autocamper hos Mighty, Britz, Maui og Apollo. Vi har autocampere til lavpris og autocampere til dig, der ønsker høj komfort. Vognene kommer i alle størrelser.

Leje af autocamper i Europa

Hvorfor rejse til den anden ende af verden, når man kan leje autocamper i Europa? Sådan spørger mange, og det afspejler sig på markedet, der vokser dag for dag. Mange forestrækker nemlig at leje autocamper frem for at eje – fordi de på den måde kan opleve vidt forskellige lande uden lang transporttid og uden at skulle binde penge i autocamper, der trods alt holder i indkørslen og venter det meste af året.

I Europa kan du lave din autocamperleje hos Apollo, som har stationer i Tyskland, Frankrig, England, Irland og Skotland. Vores autocampere er alle af nyere dato (ma. 3 år gamle), og de findes i alle størrelser.

Autocamper leje i Europa

Aktuelle tilbud på autocamper leje med Autocampers.dk

Autocampers.dk er din allierede i jagten på et godt tilbud på leje af autocamper rundt omkring i verden. Nedenfor ser du nogle af de mest interessante lejer netop nu.

Stor natur venter

Når det kommer til naturoplevelser i USA, er kunsten at vælge. For USA er et skatkammer af fantastisk natur. I Yosemite, som ligger nogle timers kørsel fra San Francisco, finder du alpinske landskaber med brusende vandfald. Her er et sublimt net af vandrestier og camping lige i hjertet af parken. Længere mod nord lokker Yellowstone Nationalpark, hvor du kan gå på udkig efter bjørne og bisonokser – eller udforske det vulkanske aktiviteter i området – og dem er der rigeligt af!

Nationalparker på stribe

450 km øst for Las Vegas venter ørkenen og de eroderede ørkenlandskaber omkring Grand Canyon. Herfra er afstandene til de lige så skønne nationalparker Bryce Canyon og Zion National Park i øvrigt overkommelige. Det er også i dette område, at du kan komme tæt på indianerne, f.eks. ved at tage på en vandretur med en indianerguide til Antelope Canyon eller Mesa Verde.

Strandferie og sol i Florida

Men USA er mere end storbyer og natur. I USA finder du også nogle af verden flotteste strande. Er du til strand og sol, så anbefaler vi her hos Autocampers.dk Florida. Her finder du tusindvis af kilometer strand – af alle slags. Er du til blødt sand og et roligt (børnevenligt) hav, så stil sigtekornet ind på golfkysten (vestkysten). Vil du hellere have vind i håret og store bølger, så er det kysten ud mod Atlanterhavet, du skal stile efter. Du kan også gøre begge dele, for afstandene i Florida er overkommelige. Og nu du er i gang med at udforske, kan du lige så godt slå vejen omkring forlystelsesparkernes højborg Orlando og Everglades, hvor aligatorne lurer i vandoverfladen.

Du kan rejse hele året

USA rejser i autocamper kan gennemføres hele året. USA er nemlig et enormt stort land. Det har den fordel, at du kan rejse til USA og finde godt vejr året rundt. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sydlige del kommer temperaturerne sjældent under 20 grader. Ved de store nationalparker omkring Las Vegas er himlen som regel også blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne er kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

Er du i tvivl om vejr og klima på din drømmeestination, så tjek vejret her.

NYHEDER

Videoguide: Sådan lejer du en autocamper i USA

Se vores helt nye video med praktisk og "nede-på-jorden" information om, hvordan du bestiller en autocamper i USA. Du får:

  • Introduktion til mulighederne med Cruise America 
  • Overblik over vogntyperne
  • 3 tip: Sådan får du den bedste pris
  • Step-for-step vejledning til vores booking-side.

Tak for hjælpen!

Vi er stadig på farten og er så lykkelige, det er by far den fedeste oplevelse i vores liv. Autocamperen fungerer bare så perfekt for os.

Amalia Agerskov

I det vestlige USA med Autocampers.dk

Nyhed: Autocamper i Europa

Vi har tilføjet Europa til vores booking engine, så du nu kan hente din autocamper i Island, Norge, Tyskland, England, Skotland, Spanien - og mange andre steder

  • I Tyskland Storbritannien samt Irland har vi autocampere fra Apollo.
  • I Norden og det sydlige Europa har tilbyder vi vogne fra Touring Cars.