Vælg en side

Få envejslejen gratis

Se dine muligheder her!

Find autocampere
FORSIDE » Gratis envejsleje

Gratis envejsleje

Fra tid til anden er det muligt at bestille en envejsleje uden at det koster det ekstra. På den måde kan du afhante din autocamper på én station og aflevere den på en anden uden beregning. Det giver eventyret en ekstra dimension og du undgår at skulle køre mange unødvenndige ekstra kilometer. Den denne sider viser vi vores aktuelle tilbud med gratis envejsleje.

Find selv flere priser med gratis envejsleje

Her på siden viser vi kin ekspempler på autocamper lejer med gratis envejsleje. Du kan selv finde flere – og her fortæller vi, hvor du kan finde de gratis envejslejer.

USA: Gratis envejsleje med El Monte

El Monte tilbyder gratis envejsleje på alle lejer mellem Los Angeles, San Francisco og Las Vegas i 2020. Du slipper altså for gebyret, når du bestiller en leje mellem disse byer.

Leder ud efter en kort leje, er El Monte i øvrigt ofte et attraktivt bud. Her kan du nemlig få fri km og udstyr med i lejen til en fornuftig pris. Det skyldes, at El Montes pris for disse ydelser beregnes pr. dag. Hos andre udlejere skla man betale for mindst 3 uger – også selvom din leje er kortere.

El Montes vogne har høj kvalitet og er maksimalt 2 år gamle.

Australien: Gratis envejsleje fra Cairns til Brisbane, Sydney eller Melbourne

Rejser du mellem 15. januar og 15. juni 2020 kan du få envejslejen fra Cairns og til enten Brisbane, Sydney eller Cains helt gratis, hvis du vælger en vogn fra budgetvenlige Britz eller gode Britz.

På disse lejer får du tilmed 20% rabat på selve lejen.

Bestilling senest 30. april 2020.

New Zealand: Gratis envejsleje fra Sydøen til Nordøen

Bestiller du senest 30. marts og lejer du autocamper i perioden fra 16. maj til 11. oktober, så får du envejslejen gratis, hvis du rejser fra enten Christchurch eller Queenstown til Auckland på Nordøen.

Tilbuddet gælder alle vogne og alle brands (Maui, Britz og Mighty) – og når du benytter tilbuddet får du 25% rabat på selve autocamper lejen.

Alle ovenstående tilbud og rabatter fås, når du bestiller autocamper i vores online booking motor

Leje af autocamper i USA hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med bl.a Cruise America. Cruise Canada tilbyder campervans i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer de steder, der er markeret på kortet.

Flere muligheder med Autocampers.dk

For at give dig de bedst tænkelige muligheder, samarbejder vi også med El Monte og Road Bear, som udlejer 4-5-stjernede autocampere i USA med masser af finesse og stil.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om mulighederne med El Monte og Road Bear og få en god pris på din leje. 

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve verden i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.