Få envejslejen gratis

Læs hvordan her

Gratis envejsleje

Fra tid til anden er det muligt at bestille en envejsleje uden at det koster det ekstra. På den måde kan du afhente din autocamper på én station og aflevere den på en anden uden beregning. Det giver eventyret en ekstra dimension og du undgår at skulle køre mange unødvendige ekstra kilometer. Den denne sider viser vi vores aktuelle tilbud med gratis envejsleje.

Her er envejslejen altid gratis

Hos Road Bear i USA er envejslejen altid gratis hvis din rejse slutter i Dallas Fort Worth. Derudover gælder disse tilbud:

  • Fra Denver/las Vegas/new York til las Vegas/los Angeles/Seattle/San Francisco med afhentning fra 15mar23 og seneste aflevering 31maj23
  • Fra Orlando til Denver/Las Vegas/los Angeles/new York/Seattle/San Francisco med afhentning fra 15mar23 og seneste aflevering 15jul23
  • Fra Denver/Las Vegas/Los Angeles/Seattle til Denver/Seattle med afhentning fra 15jul23 til 20 aug2023
  • Fra Denver/Las Vegas/Los Angeles/San Francisco til Las Vegas/Seattle/San Francisco med afhentning fra 01okt23 til 30okt23
  • Fra Denver/Las Vegas/Los Angeles/New York/Seattle/San Francisco til Orlando med afhentning fra 01okt23 til 30nov2023

Vi forventer at kunne præsentere lignende tilbud også i 2024.

Her er envejslejen billig

Både i Australien og New Zealand er prisen på en envejsleje meget beskeden. Regn med priser omkring kr. 750 - kr. 1.250. For de penge kan du f.eks. starte turen i Auckland og slutte i Christchurch eller starte i Sydney og slutte i Perth eller Cairns. På den måde får du masser af eventyr for pengene.

Find selv din gratis envejsleje

Vores booking motor er altid opdateret med alle gældende rabatter og tilbud. Følg anvisningerne her på siden og find vej til dit eventyr i autocamper med gratis envejsleje.

Bredt utvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top