Las Vegas

USA i autocamper med Autocampers.dk

Autocamper Las Vegas – 8 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Tæt på forlystelser, underholdning og mageløse nationalparker
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Cruise America, Road Bear og El Monte
 • Ekstra fører, forsikring og vejhjælp altid inkluderet
 • Stærke priser og mange rabatter
 • Minimumsalder: 21 år. Maksimumalder: Ingen
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype
Reserver her

Autocamper i Las Vegas

Lej autocamper i Las Vegas og få en forrygende start på din kør-selv-ferie i USA. Ørkenbyen Vegas er med sin neon, spillebulerne og alverdens kitsch en oplevelse i sig selv, og lige uden for venter den ene fantastiske nationalpark efter den anden.

Land:
Fra:
Til:

Autocamper i Las Vegas

Lej autocamper i Las Vegas og få en forrygende start på din kør-selv-ferie i USA. Ørkenbyen Vegas er med sin neon, spillebulerne og alverdens kitsch en oplevelse i sig selv, og lige uden for venter den ene fantastiske nationalpark efter den anden.

Las Vegas er perfekt til kør selv-ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske ørkenstaterne Utah og Arizona i en autocamper. Og vælger du at begynde turen i Las Vegas er du tæt på det hele fra start, så du får ikke noget bedre udgangspunkt for din rejse, som kunne gå mod nord til skønne Valley of Fire, nationalparkerne Zion og Bryce og videre mod Page, Antelope Canyon og alle kløfters moder, Grand Canyon. Herfra er der kun 5-7 timers kørsel retur til Las Vegas via Hoover Dam.

Valley of Fire – En overset perle tæt på Vegas

Du skal ikke kører langt fra Las Vegas, før du befinder dig i en helt anden verden. Blot en times kørsel mod nordøst fra Las Vegas, dukker Nevadas ældste State Park op – Valley of Fire State Park. Bare navnet lægger op til forventninger om en særlig oplevelse. De bliver heldigvis indfriet, specielt hvis du kører ind i området ved solnedgang- eller opgang. Det er som om hele området står i flammer, når solen rammer klippeformationerne og farver dem glødende orangerøde.

Een 17 kilometer lang vej snor sig på elegant vis gennem parken, og for hvert sving, venter der nye og endnu mere forunderlige landskaber. Vejen blev udpeget som en Nevada Scenic Byway i 1995. Der er flere steder, hvor du kan stoppe og nyde din medbragte frokost eller hvad med at opleve parken til fods?

Petroglyph Canyon Trail er en nem, lille tur på et par kilometer, hvor du kan se gamle helleristninger og ”Mouse´s Tank”, der er et lille vandbassin imellem klipperne. Start turen i besøgscenteret, hvor du kan få et kort over parken. Mere om Valley of Fire.

Tilbud på leje af autocamper i Las Vegas

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere med udgangspunkt i Las Vegas. Her viser vi nogle af de bedste tilbud netop nu.

Det bedste af USA for dine fødder

Las Vegas er det perfekte udgangspunkt for en tur i autocamper med USAs smukkeste natur som mål.

Road Bear – Topkvalitet

Road Bear råder over en meget ny flåde af autocampere. Autocampere har samtidig godt med udstyr, og dermed er Road Bear førende på det amerikanske marked for autocamper leje. Du kan hente og aflevere på 7 velvalgte steder i USA.

 • Den yngste flåde i USA - Kun 2024-25 modeller fra 1. april 2024
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Road Bear

El Monte – Flotte vogne

El Monte er USA’s næststørste udbyder af autocampere til leje i USA. El Monte står for deluxe autocampere, som er maksimalt 2 år gamle. Flåden er alsidig og flot. Du finder El Montes autocampere fordelt på 17 lejestationer med god placering i hele USA.

 • Indregistreret 2022 eller senere
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 7 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra El Monte

Cruise America – Det populære valg

Cruise America er Nordamerikas største og mest populære udlejer af autocamper/motorhomes USA. Det er samtidig den udlejer, som har flest vogne og flest stationer fra øst til vest i USA.

 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Cruise America

Gode ruter omkring Las Vegas

Mulighederne for at lave en god tur med start eller slut i Las Vegas er så godt som uendelige. Her kan du se et udvalg af ruteforslag.

Stor natur venter uden for Las Vegas

Las Vegas er utvivlsomt et at de aller bedste steder at begynde en rejse i autocamper i USA. For her er du tæt på nogle af de største naturoplevelser overhovedet. Uanset om dit road trip går mod nord, syd, øst eller vest, er der noget at opleve.

Alle kløfters moder: Grand Canyon

450 km øst for Las Vegas ligger Grand Canyon. Kløftens dimensioner siger alt: 446 kilometer lang, op til 1,6 kilometer dyb og 15 km bred på det smalleste sted.

Det siger sig selv, at det er en helt særlig oplevelse at stå på kanten og kigge ned i det uendelige dyb til Colorado-floden, der snor sig gennem kløften op til 1.600 meter under dig. Grand Canyon hører til ubetinget til i superligaen, når det kommer til naturoplevelser i USA, og kløften kan da også snildt måle sig med andre store attraktioner som for eksempel Yellowstone, Yosemite og Zion National Park.

Grand Canyon er særlig smuk ved solnedgang og solopgang, hvor det røde landskab gløder i gyldne nuancer. Autocampers.dk anbefaler derfor, at du planlægger med mindst en overnatning ved Grand Canyon, så du kan få både morgen og aften med. Vi kan anbefale to pladser, nemlig Mather Campground eller Trailer Village RV Park.

Bryce Canyon – smuk og indbydende

Fortsætter du mod nord fra Grand Canyon kommer du til Page, hvor vejen deler sig. Vælger du ruten mod vest er det nærliggende at gøre stop i skønne Bryce Canyon, der med sine tusindvis af sandstensspir udgør et betagende syn. Men Bryce er mere en end blot en photo opportunity. Landskabet er nemlig tilgængeligt til fods, og der er anlagt vandrestier i stort antal. Og det er intet mindre end en storslået oplevelse at gå mellem de 10-15 meter høje, orange spir, som rejser sig fra dalbunden.

Orange kæmpebjerge og fristende floder i Zion

Zion i det sydligste Utah er en fantastisk smuk canyon med nogle voldsomt imponerende klippepartier, som tårner sig højere og højere op omkring dig, i takt med at du bevæger dig dybere ind i parken. Dette til trods har danskerne en tendens til at overse denne perle af en park. Og det er synd. For Zion byder på smukke ture – både på vej og til fods.

Når du skal opleve Zion National Park, så foregår det langs den 10 kilometer lange Zion Canyon Scenic Drive (6 miles). Her kan du gå på opdagelse på en række naturstier ved flere forskellige lokaliteter. Højdepunktet er lokaliteten Temple of Sinawava længst inde i parken. Her bliver Zion Canyon så smal, at der ikke længere er “plads” til vejen, og yderligere en kilometer oppe ad floden stopper naturstien også.

Zion er en af de ti mest populære nationalparker i USA, og for at undgå for meget trafik, er det i dag forbudt at køre egen bil eller autocamperRV/motorhome langs Zion Canyon Scenic Drive. Istedet er der shuttle busser, der fragter parkens gæster rundt mellem de forskellige seværdigheder fra starten af april til slutningen af oktober.

Billig autocamper i Las Vegas

Lejestationen i Las Vegas er stor, og et betyder, at der ofte er mange autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen positivt, og det betyder, at du ofte kan finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i Las Vegas. Så lej autocamper i Las Vegas og få mere eventyr for pengene.

Scroll to Top