San Francisco

USA i autocamper med Autocampers.dk

Autocamper San Francisco – 8 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Enestående natur med nationalparker og flotte landskaber
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Cruise America, Road Bear og El Monte
 • Ekstra fører, forsikring og vejhjælp altid inkluderet
 • Stærke priser og mange rabatter
 • Minimumsalder: 21 år. Maksimumalder: Ingen
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype
Reserver her

Læs alt om leje af autocamper i San Francisco her: Lej autocamper i San Francisco og få det perfekte udgangspunkt for en ferie med både storby og natur. Selve byen oser af stemning og er rig på attraktioner. Det samme er områderne omkring.

Land:
Fra:
Til:

Læs alt om leje af autocamper i San Francisco her: Lej autocamper i San Francisco og få det perfekte udgangspunkt for en ferie med både storby og natur. Selve byen oser af stemning og er rig på attraktioner. Det samme er områderne omkring.

San Francisco er USAs hyggeligste storby

San Francisco hører til blandt de smukkeste storbyer i hele verden. Der er hav til alle sider og i den centrale del af byer findes der hyggelige, viktorianske huse i hobetal. Gaderne er mange steder stejle, så du får fantastiske vues ud over by og bugt. Selve byen har et kompakt centrum med gode muligheder for shopping. Her finder du også restauranter og caféer i alle prisklasser. Seværdigheder er der rigeligt af: Alcatraz-fængslet, Golden Gate Bridge og søløverne ved Pier 39 er blot nogle.

Se også Autocampers.dks dagbog fra San Francisco, som giver inspiration til oplevelser i den skønne by.

Stor natur venter uden for San Francisco

Uden for San Francisco er der endnu flere skønne steder at besøge. Tag f.eks. mod syd langs Stillehavet ad Highway 1 og oplev smukke kystlandskaber (det meste af strækningen er fredet), hvaler, søløver og meget mere.

Lone Cypress er et ensomt træ, som trods alle odds overlever på en udsat klippe ud for Pepple Beach langs Highway 1. Området er et af de smukkeste på ruten fra San Francisco til LA.

I Californien dyrkes masser af vin – og på en rejse i autocamper får du lejlighed til at besøge nogle af de store vindistrikter. Her er vi i Sonoma, som ligger nord for San Francisco.

Tilbud på autocamper i San Francisco

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på autocamper udlejning i San Francisco.

Stort udvalg af autocampere i San Francisco

San Francisco er af de bedste steder i USA at indlede en ferie i autocamper. Det er nemlig relativt billigt at leje autocamper her, fordi konkurrencen er stor. Samtidig er der gode flyforbindelser til/fra Europa.

Road Bear – Topkvalitet

Road Bear råder over en meget ny flåde af autocampere. Autocampere har samtidig godt med udstyr, og dermed er Road Bear førende på det amerikanske marked for autocamper leje. Du kan hente og aflevere på 7 velvalgte steder i USA.

 • Den yngste flåde i USA - Kun 2024-25 modeller fra 1. april 2024
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Road Bear

El Monte – Flotte vogne

El Monte er USA’s næststørste udbyder af autocampere til leje i USA. El Monte står for deluxe autocampere, som er maksimalt 2 år gamle. Flåden er alsidig og flot. Du finder El Montes autocampere fordelt på 17 lejestationer med god placering i hele USA.

 • Indregistreret 2022 eller senere
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 7 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra El Monte

Cruise America – Det populære valg

Cruise America er Nordamerikas største og mest populære udlejer af autocamper/motorhomes USA. Det er samtidig den udlejer, som har flest vogne og flest stationer fra øst til vest i USA.

 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Cruise America

Ruteforslag med San Francisco

Vores forslag viser afstande, har aktivitetsforslag og viser også vej til nogle af de gode campingpladser. Nedenfor ser du de ruter, der starter, slutter eller går igennem San Francisco.

Store oplevelser venter

Store oplevelser venter på en tur fra San Franscisco i autocamper. Mod nord venter vinmarker og øde strande. I øst er bjerge og nationalparker. Mod syd kan du opleve Monterey, Big Sur og Los Angeles.

Det betagende nordlige Californien

Når du lejer autocamper i San Francisco, er det ligeledes oplagt at begive sig mod det mindre turistede nord, hvor landskaberne er barskere og befolkningstætheden mindre.

Endnu en mulighed er turen mod de store nationalparker og bjergene i øst, hvor Yosemite National Park er et must see på vejen.

TIP: Hvis turen går til Yosemite National Park, så tag også turen over Tioga Pass og læg vejen forbi spøgelsesbyen Bodie, der er en oplevelse i særklasse.

Yosemite – En af USAs smukkeste nationalparker

Yosemite er et fantastisk sted at besøge i autocamper. Der er campingplads i bunden af Yosemite Valley, som er parkens naturlige centrum. Herfra kan du og familien tage på alverdens ture i det fascinerende, alpinske landskab.

Yosemite National Park er kendt for sine mange vandfald. Der er anlagt vandrestier, som fører til mange af dem. Husk i øvrigt at tage rigeligt med drikkevandt med på turen. De giver varmen at vandre i sommersolen.

Vejr og klima og San Francisco

Man kan opleve området omkring San Francisco året rundt i autocamper. Klimaet i San Francisco er subtropisk klima med kølige, tørre somre og milde, men også lidt vådere vintre.

Foråret (marts, april og maj) i San Francisco er vejr lunt og behageligt. Sommeren (juni, juli, august og september) er ofte ikke meget varmere end foråret, men regn er sjældent, og der er gode chancer for sol. Tåge forekommer ofte.

Efteråret kommer relativt sent, og først fra slutningen af oktober eller starten af november ændrer vejret sig. Der kommer flere regnbyger. Om vinteren (december, januar og februar) er vejret mildt. Der falder næsten aldrig sne, og frostgrader om natten er sjældne.

Oplev endnu mere

Hvis du vil have det maksimale ud af din tid med autocamper i USA, så foreslår vi, at du overvejer en envejsleje, hvor turen begynder i f.eks. San Franscisco og slutter et andet sted. Her et par forslag:

 • Hent autocamperen i San Francisco og besøg de mange spektakulære nationalparker i det vestlige USA. Afslut turen i Denver.
 • Begynd i San Francisco og kør langs Stillehavet mod nord. Aflevér f.eks. i Seattle.
 • Kør tværs over USA. Turen kan begynde i Florida eller New York.
Scroll to Top