Autostol i autocamper

Få overblikket her.

Guide til autocamper med små børn

Autostol og selepude i autocamper

En autocamper egner sig perfekt til familieferie. Man er tæt på hinanden, det er trygt og hyggeligt indenfor, og man slipper for at skulle pakke op og ned i tide og utide. Og det går fint an at montere autostole og selepuder i langt de fleste autocampere.

Leder du efter information om autostol i autocampere i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand? Da er du kommet til rette sted. På denne side finder du nemlig en kort oversigt over mulighederne for at leje og montere autostol, når du lejer autocamper eller motorhome på din rejse.

Vær generelt opmærksom på, om autostole kan monteres i den autocamper, du bestiller. Din finder den specifikke information der, hvor selve autocamperen er beskrevet.

Du skal bruge autostol

Det er helt generelt påbudt at bruge autostol/selepude til børn. Reglerne varierer en smule fra land til land. Men du kan helt overordnet gå ud fra, at du skal bruge samme type stol til dit barn, som du gør i Danmark. Således skal helt små børn (babyer) sidde i autostol, der vender modsat køreretningen. Lidt større børn skal også sidde i autostol, men den skal vende med køreretningen. Når barnet er 15-20 kg, er en selepude (eng. booster seat) bedst.

Autostol i Australien
Autostol i autocamper USA

Autostol i USA

Du kan montere autostol i stort set alle autocampere i USA. Som hovedregel er der mulighed for at montere 2 autostole/selepuder. I USA gælder, at du selv skal skaffe en autostol. Vi anbefaler en her Walmart. Det er ikke muligt at leje autostol sammen med autocamperen.

Du finder information om mulighederne for at montere autostol på vores sider med vognbeskrivelser.

Autostol i Canada

Reglerne for brug af autostol i autocamper i Canada minder meget reglerne i USA. Dog er det flere steder muligt at leje autostole sammen med autocamperen. Det gælder hos Canadream eller Fraserway. Det er muligt at bestille gennem Autocampers.dk

Autostol i Australien og New Zealand

Skal du på ferie i autocamper i Australien eller New Zealand, er det nemt at skaffe både autostol og selepude. Uanset, hvor du lejer, er det nemlig muligt at leje autostol. Leje koster ca. 200 kr.

Vær opmærksom på, at ikke alle vogne i Australien og New Zealand er egnet til montering af autostole. Det gælder først og fremmest de mindste autocampere.

Du finder mere information om muligheder for montering i de forskellige autocampere på vores sider med beskrivelser af de enkelte vogne.

Har du spørgsmål om autostol i autocamper?

Er du i tvivl om brug af autostol i autocamper, er du velkommen til at kontakte os på info@autocampers.dk.

Ansvarsfraskrivelse

Autocampers.dk kan aldrig og under ingen omstændigheder gøres ansvarlig, hvis autostol eller selepude er anvendt forkert eller ulovligt. Det er således lejers ansvar at sikre, at love/regler respekteres og efterleves.

Bredt utvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top