Kontakt

Vi vil så gerne høre fra dig

Forside » Kontakt os og bestil en autocamper

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til bestilling af din ferie i autocamper. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 


Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf. 92 15 17 21. Men bliv ikke overrasket, hvis vi ikke svarer med de samme. Det skyldes blot, at vi er driftige sjæle med mange jern i ilden. Vi foretrækker derfor, at vi ringer dig op.

Bliv ringet op

 


Vil du vide mere om, hvem vi er og hvordan vi kan tilbyde autocampere til så attraktive priser? Så tag et kig på vores Om os-sektion.

Trustpilot Autocampers.dk

Få et tilbud

Ønsker du, at vi udarbejder et tilbud på leje af autocamper til dig? Så benyt venligst formularen her på siden.
Husk at skrive:

1. Hvor du vil rejse

2. Hvornår og hvor længe du vil rejse

3. Hvor mange I er

Fortæl også gerne, om I har særlige ønsker til udstyr og komfort.

Spørg om alt

Når du kontakter Autocampers.dk er du i gode hænder. Vi har mange års erfaring med formidling af autocampere i USA, Canada, Australien, New Zealand og Europa, så vi kan svare på det meste.

ikon prismatch

Vær tryg, når du bestiller

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt.

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld.

Vejhjælpen er de fleste steder engelsksproget.

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Vi tager heller ikke gebyr, hvis du betaler med kreditkort.

Enkelte amerikanske stater opkræver visse mindre afgifter lokalt. Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Vejpenge og broafgifter er ikke inkluderet i lejen.

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada og omkring 1.500 euro i Europa. I Australien og New Zealand er selvrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se dine forsikringsbetingelser eller kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv-ferie i Europa, USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os.

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I Europa er der ubegrænsede kilometer inkluderet i de fleste lejer, og du kan frit krydse grænsen til et andet EU eller Schengenland uden at skulle betale ekstra.

I USA og Canada er det gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

I Australien og New Zealand er ubegrænsede kilometer, køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Du må køre stort set alle vores autocampere på en almindeligt kørekort (kategori b).

USA, Canada, Australien og New Zealand: Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt Nordamerika.

Europa: De fleste modeller vejer mindre end 3.500 kg og må køres med et almindeligt kørekort. Enkelte modeller kræver stort kørekort. Vi gør selvfølgelig særskilt opmærksom på dette, så du ikke risikerer at bestille en autocamper, som du ikke må køre.

 

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Frihed – I har frihed til at disponere rejsen, som I vil. Stop på et smukt sted og nyd en kop kaffe og improvisér på turen.

Hygge – Ferie i autocamper er en familievenlig ferieform, som giver jer masser af tid og oplevelser sammen.

Eventyr – I en autocamper kommer I både længere ud og tættere på. I kan udforske stort set alt, og I vil med garanti møde masser af spændende mennesker på rejsen.

Til at betale – Rejsen kan tilpasses til jeres budget. Vil I spare, kan I tilberede mange måltider selv og f.eks. vælge naturcampingpladser.

Nemt - I en autocamper har I det hele med jer, og I skal kun pakke ud én gang. Samtidig er I mobile og kan bevæge jer frit omkring.

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Bredt udvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top