Forside » Prismatch

Altid globalt prismatch

Autocampers.dk har gjort det endnu mere attraktivt at bestille en autocamper hos os. Vi garanterer dig nemlig den bedste mulige pris på din leje af autocamper med vores nye prismatch politik.

Autocampers.dk lever og ånder for at give dig den bedst mulige leje af autocamper. Og derfor matcher vi prisen. Eller sagt på en anden måde: Hvis du kan vise os, at du kan finde den eksakt samme lejeaftale til en bedre pris hos en anden udbyder, så giver vi forskellen i rabat.

Sådan gør du

  • Dokumentér, at du kan få en given autocamper til lavere pris et andet sted.
  • Send din dokumentation til info@autocampers.dk. Medsend link, hvis du har fundet prisen direkte på en hjemmeside.
  • Afvent svar inden for 24 timer.
  • Har du ret til et prismatch, vil du modtage et bestillingslink, der gør øjeblikkelig bestilling med prismatch-rabat mulig.

Sådan fungerer prismatch

For at få prismatch rabat skal du frembringe dokumentation for, at du kan leje en tilsvarende autocamper evt. inkl. udstyr til en lavere pris. Det er en forudsætning, at vi kan reproducere den anden udbyders pris. Det skal således være muligt i prismatch-øjeblikket at bestille autocamperen til en bedre pris end den, Autocampers.dk tilbyder.

Du kan ikke anmode om prismatch, hvis du allerede har bestilt en autocamper hos Autocampers.dk

Når du anmoder om en prismatch rabat sker følgende:

1. Vi sikrer, at lejerne er ens

Regel: Det er en forudsætning for prismatch-rabat, at de lejeaftaler, som vi sammenligner, er identiske i indhold. Der skal således være tale om gældende priser på autocampere fra samme udbyder, samme autocamper-type/model, samme afhentnings- og afleveringsstation og samme lejedatoer. Det er ligeledes en forudsætning, at de to lejeaftaler, som vi sammenligner, indeholder de samme ekstra-ydelser i form at udstyr, km, forsikring mm.

2. Vi omregner til danske kroner

Regel: Vi sammenligner altid priser i danske kroner. Hvis det lejetilbud, du har sendt til os, er i en fremmed valuta, så omregner vi ved hjælp af Nationalbankens middelkurser.

3. Vi medregner alle gebyrer og skatter

Regel: Vi undersøger også, om der skatter, afgifter og gebyrer er medregnet i begge lejeaftaler. Bemærk, at eventuelt gebyr for betaling med kreditkort indgår i sammenligningen.

Særligt om envejslejer

Hvis du vil hente din autocamper på én station og aflevere den på en anden, så kræver det i de fleste tilfælde, at udlejer godkender det. Det indebærer en ekspeditionstid på omkring et døgn.

I forbindelse med et prismatch vil vi altid anmode udlejer om at godkende og reservere den autocamper, du ønsker. Men vi kan naturligvis ikke garantere, at vi får en godkendelse.

Vi sørger naturligvis for at orientere dig om sagens udvikling fra start til slut i processen.

Scroll to Top