Vælg en side
Rejsende
FORSIDE » Prismatch

Autocampers.dk matcher prisen

Autocampers.dk har gjort det endnu mere attraktivt at bestille en autocamper hos os. Vi garanterer dig nemlig den bedste mulige pris på din leje af autocamper med vores nye prismatch politik.

Autocampers.dks lever og ånder for at give dig den bedst mulige leje af autocamper i USA, Canada, Australien og New Zealand. Og derfor matcher vi prisen. Hvis du kan vise os, at du kan finde den eksakt samme lejeaftale til en bedre pris hos en anden udbyder, så giver vi forskellen i rabat.

Sådan gør du

  • Dokumentér, at du kan få en given autocamper til lavere pris et andet sted.
  • Send din dokumentation til info@autocampers.dk. Medsend link, hvis du har fundet prisen direkte på en hjemmeside.
  • Afvent svar inden for 24 timer.
  • Har du ret til et prismatch, vil du modtage et bestillingslink, der gør øjeblikkelig bestilling med prismatch rabat mulig.

Sådan fungerer prismatch

For at få prismatch rabat skal du frembringe dokumentation for, at du kan leje en tilsvarende autocamper evt. inkl. udstyr til en lavere pris. Det er en forudsætning, at vi kan reproducere den anden udbyders pris. Det skal således være muligt i testøjeblikket at bestille autocamperen til en bedre pris end den, Autocampers.dk tilbyder.

Du kan ikke anmode om prismatch, hvis du allerede har bestilt en autocamper hos Autocampers.dk

Når du anmoder om en prismatch rabat sker følgende:

1. Vi sikrer, at lejerne er ens

Regel: Det er en forudsætning for prismatch rabat, at de lejeaftaler, som vi sammenligner, er identiske i indhold. Der skal således være tale om gældende priser på autocampere fra samme udbyder, samme autocamper-type, samme afhentnings- og afleveringsstation og samme lejedatoer. Det er ligeledes en forudsætning, at de to lejeaftaler, som vi sammenligner, indeholder de samme ekstra-ydelser i form at udstyr, km, forsikring mm

2. Vi omregner til danske kroner

Regel: Vi sammenligner altid priser i danske kroner. Hvis det lejetilbud, du har sendt til os, er i en fremmed valuta, så omregner vi ved hjælp af Nationalbankens middelkurser ( http://www.nationalbanken.dk/da/statistik/valutakurs/Sider/default.aspx).

3. Vi medregner alle gebyrer og skatter

Regel: Vi undersøger også, om der skatter, afgifter og gebyrer er medregnet i begge lejeaftaler. Bemærk, at eventuelt gebyr for betaling med kreditkort indgår i sammenligningen.

Særligt om envejslejer

Hvis du vil hente din autocamper på én station og aflevere den på en anden, så kræver det i de fleste tilfælde, at udlejer godkender det. Det indebærer en ekspeditionstid på omkring et døgn.

I forbindelse med et prismatch vil vi altid anmode udlejer om at godkende og reservere den autocamper, du ønsker. Men vi kan altså ikke garantere, at vi får godkendelse.

Vi sørger naturligvis for at orientere dig om sagens udvikling fra start til slut i processen.

Hos Autocampers.dk får du altid

  • Online bestilling døgnet rundt
  • Stort udvalg af autocampere til stærke priser
  • Kvalificeret rådgivning og hjælp – På dansk
  • Tydelige priser, som inkluderer alle skatter og afgifter.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.