Tyskland

Tyskland autocamper flag

Autocamper Tyskland – 7 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Udforsk hele EU og Schengen
 • Fri kilometer og ekstra fører er inkluderet i mange lejer
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Tyske priser – Spar stort
 • Minimumsalder: 21 år (ingen øvre aldersgrænse)
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – undtaget “premium” vogne
Reserver her

Billig autocamper i Tyskland

For mange danskere begynder turen i autocamper i Tyskland. Her er det nemlig relativt billigt at leje autocamper, og det er nemt at samle autocamperen op i Hamborg. Tyskland er imidlertid også et spændende land at holde ferie i med autocamper.

Land:
Fra:
Til:

Billig autocamper i Tyskland

For mange danskere begynder turen i autocamper i Tyskland. Her er det nemlig relativt billigt at leje autocamper, og det er nemt at samle autocamperen op i Hamborg. Tyskland er imidlertid også et spændende land at holde ferie i med autocamper.

Masser af muligheder

Eventyret kan begynde med en af Tysklands mange oplevelsesruter eller “FerienStrassen”, som er sceniske og/eller tematiske kør-selv-rejser primært i Tyskland med også andre steder (Schweiz, Østrig og Danmark er omfattet). Romantische Strasse, Märchenstrasse, Fachwerkstrasse eller Deutsche Alpenstrasse er blot nogle, og der er vitterligt masser af muligheder.

Du kan få et overblik på kort her.

På AppStore eller Play finder du desuden DreamAnGo app’en som viser vej på ruterne. Nemmere bliver det ikke!

Frihed i autocamper i Tyskland

I en autocamper er det dig, der sætter dagsordenen, og du kan køre og stoppe, som du lyster. Og når du parkerer, så har du alle faciliteter med dig og kan tilberede lokale specialiteter til frokost eller aftensmad, tage et forfriskende bad eller for den sags skyld en velfortjent lur.

Fantastiske ruter

Anne-Vibeke Rejser (kendt fra DK4) har rejst Tyskland tyndt i autocamper. Du kan hente inspiration og tip til din rejse i hendes mange artikler. Her er et par af dem:

Anne-Vibeke ved Romantischer Strasse
Anne-Vibeke i Harzen i autocamper

Stærke tilbud på autocamper Tyskland

Autocampers.dk søger hele tiden efter nye tilbud og nye oplevelser med autocamper i Tyskland. Her ser du vores stærkeste tilbud lige nu.

Stort udvalg i Tyskland

Vi har autocampere i alle størrelser i Tyskland. De mindste er vans, som har plads til to eventyrere. De største vogne har plads til seks personer og byder på luksus og komfort for alle.

Tysk topkvalitet

McRent er en af Europas største udbydere af autocamper leje og tilbyder vogne i alle størrelser og prisklasser. Se udvalget her.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra McRent

Rent Easy – Tysk kvalitet

Premium autocampere i alle klasser og størrelser. Vognene er fra Hymer, Carado, Bürstner and Etrusco. Flåden er kun 5 mdr. gammel i gennemsnit og er en autocamper mere end 24 måneder, bliver den udskiftet med en ny.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Rent Easy

Crossrent – Ægte vanlife

Crossrent udlejer vogne fra Crosscamp, som er små og lækre vogne med god indretning. Vognene findes på flere af vores stationer i Tyskland.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra CrossRent

Gode ruter i Tyskland

Få inspiration til din rejse i vores forslag til ruter i Tyskland eller sammensæt din helt egen rejse.

No related routes found.

Store oplevelser venter med autocamper i Tyskland

Få inspiration og nyttige tips til rejsen med autocamper i Tyskland. Vores nordligste stationer ligger lige nord for Hamborg, hvor du kan droppe bilen og fortsætte i autocamper. Du kan også samle autocamperen op på en af de mange andre stationer rundt omkring i Tyskland. Bemærk, at det er ikke muligt at starte turen et sted og afslutte et andet. Men du må til gengæld køre i hele EU og Schengen uden at det koster ekstra.

Kryds grænserne og oplev mere

Når du lejer autocamper i Tyskland hos Autocampers.dk, så kan du frit krydse grænsen til en række andre lande i Europa. Det koster ikke ekstra – og husk, at du har fri kilometer med i din leje.

Du kan blandt andet besøge: Belgien, Danmark (bemærk særlige regler), Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Lichtenstein, Luxemburg, Norge, Polen, Portugal (bortset fra Madeira og Azorerne), Schweiz, Spanien (bortset fra De Kanariske Øer), Storbritannien, Sverige, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Autocamper i Tyskland til god pris

Autocampers.dk har altid den gode pris i højsædet. Den sikrer vi ved at holde vores omkostninger helt i bund. Med det udgangspunkt giver vi ikke bare prisgaranti. Vi gør os også umage med at vise vej til de bedste priser på markedet.

Men der er flere fordele. Autocampers.dk samarbejder med gode, velrenommerede partnere. Derfor kan du være sikker på at få god kvalitet og god service, når du tager ud på eventyr i autocamper i Tyskland

Nem campering

I kan overnatte på campingpladser, der er strøget ud over hele Tyskland. En anden mulighed er de såkaldte Stellplätze. Det er enkle pladser med el, vand og mulighed for at tømme spildevand. De ligger typisk ved lystbådehavne og centralt i større- og mindre byer.

Følg dette link for konkrete pladsanvisninger.

Vi anbefaler også App’en Park4Night, som viser vej til gratis såvel som betalingspladser i hele Europa.

Tyskland afstande

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk har du stort set altid ubegrænsede kilometer, så du kan køre alt det, du vil. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe for meget tid bag rettet. Der skal også være tid til de mange oplevelser, der venter uden for autocamperen.

Fra Hamborg til:
Lübeck: 68 km (1 time)
Berlin: 285 km (3,5 – 4 timer)
Salzburg: 800 km (8-9 timer)

Tag cyklen med

Cykelkrog er standardudstyr på langt de fleste af vores autocampere i Europa. På de mindste vogne er der plads til 2 cykler. På autocampere til 4 og 6 personer er der plads til max. 3 cykler. Der må maksimalt være 60 kg. på cykelkrogene, hvilket kan begrænse mulighederne i forhold til el-cykler.

Tag på vinterrejse

Man kan køre autocamper hele året i Europa – også om vinteren. Og her er prisen på leje af autocamper også lavest. Din autocamper er forsynet med vinterdæk, hvis du kører om vinteren.

Scroll to Top