Irland

Irland autocamper flag

Autocamper Irland – 5 gode grunde

 • Feriebolig og transport på én gang
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimative frihed – Stop præcis, hvor du vil
Reserver her

Irland er som skabt til en rejse i autocamper. Her er virkelig meget at se – særligt ude på vejene, der typisk er småveje og kystveje, der fører dig gennem bølgende, grønne landskaber og gennem de hyggeligste små landsbyer.

Land:
Fra:
Til:

Irland er som skabt til en rejse i autocamper. Her er virkelig meget at se – særligt ude på vejene, der typisk er småveje og kystveje, der fører dig gennem bølgende, grønne landskaber og gennem de hyggeligste små landsbyer.

Masser af frihed

I Irland er det dig, der bestemmer rute og tempo – og der er masser af gode grunde til at afsætte god tid. I Irland er der mange, flotte vandreruter. Du kan besøge et (eller flere) whisky-destillerier for at se og lære om produktionen – og ikke mindst smage på den gyldne eliksir, der også har inspireret den irske folkemusik, som du med garanti vil støde på, hvis du tager på pub.

Masser af (gratis) campingpladser

Irland er ikke overrendt, så her kan I lade jer styre af tilfældighederne og improvisere – særligt, hvis I kommer lidt uden for højsæsonen. Når du stopper for natten, kan det være på en campingplads eller i en park. Du kan også benytte dig af Brit Stops, der viser vej til gårdbutikker, bryggerier og pubber mm., hvor du må overnatte gratis. Desuden får du som lejer adgang til Safe Nights Ireland, som er en sammenslutning af irere, der gerne har dig som gæst, når rejser med autocamper gennem skønne Irland.

Du får en stor guide til camping udleveret sammen med autocamperen, når du lejer autocamper hos Autocampers.dk.

Vild natur mod syd og vest

Fra Dublin, er I ikke langt fra de første store oplevelser med autocamper i Irland. Stik syd for Irlands hovedstad ligger Wicklow Mountains National Park – et højlandsområde med dale, bjerge og smukke søer.

I det sydvestlige Irland kan I køre den 179 km lange rute, Ring of Kerry, der bringer jer rundt om halvøen Iveragh. Stop ved Ring of Kerry Lookout and Car Park, der ligger ud mod Atlanterhavet og nyd Irlands måske smukkeste udsigt. Gør også stop med autocamperen i den lille landsby Sneem, som er kendt for sine små, farverige huse, cafeer og pubber.

Mod nord ligger Cliff of Moher – hvor Irland falder lodret ned i Atlanterhavet. Og endnu længere mod nord ligger Connemara på vestkysten. Området er kendt for sin vilde natur, der på en gang er smuk og barsk.

Autocamper tilbud i Irland

Vi har hele tiden et øje på priserne på autocamper i Irland. Og når vi ser et godt tilbud eller en attraktiv leje, så viser vi den her.

 

Autocampere i Irland i alle størrelser

Apollo, som vi samarbejder med i Irland, har en flåde, der er enkelt og overskuelig. Der findes i alt 7 modeller, og det er er først og fremmest størrelsen, der adskiller dem. De mindste har plads til to voksne. Den størst har plads til seks personer og er det ideelle valg til store familier. Bemærk, at Apollo også hedder Bunk Campers i Irland.

Tysk topkvalitet

McRent er en af Europas største udbydere af autocamper leje og tilbyder vogne i alle størrelser og prisklasser. Se udvalget her.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra McRent

Bunk – Et godt valg

Bunk Campers er din genvej til eventyr i autocamper. Bredt udvalg af vogne til stærke priser.

 • Maks. 3 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Ubegrænsede km, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejeprisen
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Bunk Campers

Ruter med autocamper i Irland

Vi har samlet et udvalg af ruteforslag til dig, der gerne vil opleve Irland i autocamper.

Tips og inspiration

Hvor store er afstandene i Irland? Hvor kan jeg campere? Hvordan er vejret? Det er meget mere kan du blive klogere på her.

Turen begynder i Dublin

I Irland kan du hente din autocamper i Dublin, som det er nemt at rejse til med fly. Det er muligt at hente autocamper i Dublin og aflevere den igen i Belfast, som er Nordirlands hovedstad. Det kan også gøres omvendt.

Forslag til ruter

Vores samarbejdspartner Bunk Campers har udarbejdet med masse inspirerende forslag til rejser med autocamper i Irland.

Udforsk England

Når du lejer autocamper i Irland, er det muligt at tage turen med færge til England og Skotland. Der er færgeforbindelse mellem Dublin og Liverpool og mellem Belfast og Liverpool. Der er 1-3 daglige overfarter på ruterne.

Afstande i Irland

Når du lejer autocamper i Irland hos Autocampers.dk har du fri kilometer, så du kører alt det, du vil. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe for meget tid bag rettet. Der skal også være tid til de mange oplevelser, der venter uden for autocamperen.

Fra Dublin til:
Cork 270 km 2:50
Galway 214 km 2:25
Sligo 220 km 2:40

Fra Dublin til:
Belfast 158 km 1:45
Londonderry 225 km 3:00
Giant’s Causeway 255 km 3:00

Vejret i Irland

i Irland kan du køre autocamper året rundt. Vintrene er takket være Golfstrømmen lune. Sommeren er behagelig og temperaturerne kommer sjældent så højt op, at det bliver ubehageligt. Læs mere om Irlands klima her.

I vinterhalvåret har færre campingpladser åbent. Find helårsåbne campingpladser i Irland her.

Scroll to Top