USA

USA i autocamper med Autocampers.dk

Autocamper USA – 8 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Enestående natur med nationalparker flotte landskaber
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Cruise America, Road Bear og El Monte
 • Ekstra fører, forsikring og vejhjælp altid inkluderet
 • Stærke priser og mange rabatter
 • Minimumsalder: 21 år. Maksimumalder: Ingen
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype
Reserver her

Autocamper USA – Få alt at vide her

Autocamper USA byder på store oplevelser. Tænk blot på steder som Californien, Yellowstone, Grand Canyon, New York, New England og Florida. Mange vil opleve USA med autocamper og det skyldes, at USA har det hele: Stor natur, enestående storbyer, godt klima og masser af seværdigheder.

Land:
Fra:
Til:

Autocamper USA – Få alt at vide her

Autocamper USA byder på store oplevelser. Tænk blot på steder som Californien, Yellowstone, Grand Canyon, New York, New England og Florida. Mange vil opleve USA med autocamper og det skyldes, at USA har det hele: Stor natur, enestående storbyer, godt klima og masser af seværdigheder.

USA – Et overblik

Det sydvestlige USA – Smukke landskaber og mange nationalparker. Forladte byer, indianere, spøgelsesbyer. Du kan hente autocamper mange steder, f.eks. i Los AngelesSan FransiscoLas Vegas og Phoenix.

Det nordvestlige USA – Yellowstone, prærie og bison, goldrush, redwood-træer er nogle af attraktionerne i området mellem Seattle i Washington og Denver i Colorado.

Florida – Solskin, dejlige strande, det søde liv, men også alligatorer, store sumpe og søkøer. Florida er fantastisk- og ikke så voldsomt stor og passer derfor perfekt til en familietur i autocamper.

Nationalparker på stribe

450 km øst for Las Vegas venter ørkenen og de eroderede ørkenlandskaber omkring Grand Canyon. Herfra er afstandene til de lige så skønne nationalparker Bryce Canyon og Zion National Park i øvrigt overkommelige. Det er også i dette område, at du kan komme tæt på indianerne, f.eks. ved at tage på en vandretur med en indianerguide til Antelope Canyon eller Mesa Verde.

Alle USAs nationalparker i rigt forsynet med vandrestier, så der er masser af muligheder for at komme ud i naturen.

Stærke tilbud på autocamper USA

Autocampers.dk søger hele tiden efter nye tilbud og nye oplevelser med autocamper i USA. Her ser du vores stærkeste tilbud lige nu.

Autocamper leje for enhver smag

Vi tilbyder autocamper leje i USA fra flere udlejere. Tilsammen spænder udlejerne over en bred vifte af vogne: Fra små campervans til tonstunge campingbusser med slide out og masser af udstyr.

Cruise America – Det populære valg

Cruise America er Nordamerikas største og mest populære udlejer af autocamper/motorhomes USA. Det er samtidig den udlejer, som har flest vogne og flest stationer fra øst til vest i USA.

 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Cruise America

El Monte – Flotte vogne

El Monte er USA’s næststørste udbyder af autocampere til leje i USA. El Monte står for deluxe autocampere, som er maksimalt 2 år gamle. Flåden er alsidig og flot. Du finder El Montes autocampere fordelt på 17 lejestationer med god placering i hele USA.

 • Indregistreret 2022 eller senere
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 7 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra El Monte

Road Bear – Topkvalitet

Road Bear råder over en meget ny flåde af autocampere. Autocampere har samtidig godt med udstyr, og dermed er Road Bear førende på det amerikanske marked for autocamper leje. Du kan hente og aflevere på 7 velvalgte steder i USA.

 • Den yngste flåde i USA - Kun 2024-25 modeller fra 1. april 2024
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Road Bear

Find den rigtige rute

Vi har udarbejdet en stribe forslag til ruter med autocamper i USA, som du kan bruge til inspiration. Klik på det enkelte forslag og få viden og inspiration til dit eventyr i autocamper i USA.

USA med autocamper – Stor natur

Når det kommer til naturoplevelser i autocamper USA, er kunsten at vælge. For USA er et skatkammer af fantastisk natur. I Yosemite, som ligger nogle timers kørsel fra San Francisco, finder du alpinske landskaber med brusende vandfald. Her er et sublimt net af vandrestier og camping lige i hjertet af parken. Længere mod nord lokker Yellowstone National Park, hvor du kan gå på udkig efter bjørne og bisonokser – eller udforske det vulkanske aktiviteter i området – og dem er der rigeligt af!

Yellowstone National Park

I USAs ældre nationalpark, Yellowstone, kan du komme helt tæt på de store bisonokser, der gerne benytter alfalten, når der skal lidt tempo på.

Yellowstone er ikke blot verdens første nationalpark. Den er også juvelen blandt de amerikanske nationalparker. Her finder du springende gejsere, kogende mudder, unikke kalkstensformationer, brusende vandfald, forstenede træer, bisonokser, ulve og bjørne.

Køreturen fra Denver, som typisk er udgangspunktet for besøg i Yellowstone, er lang, men I bliver belønnet med naturoplevelser i højeste klasse.

Grand Canyon National Park

Landskaberne ved Grand Canyon er storslåede, så giv dig god tid. Lyset ved solnedgang og solopgang giver det tørre landskab intense farver, så det er en god ide at overnatte i området mindst en nat. Man kan campere meget tæt på kløften, hvilket også giver rigtig gode muligheder for at tage på vandreture i området.

Strandferie og sol i Florida

Men USA er mere end storbyer og natur. I USA finder du også nogle af verden flotteste strande. Er du til strand og sol, så anbefaler vi her hos Autocampers.dk Florida. Her finder du tusindvis af kilometer strand – af alle slags. Er du til blødt sand og et roligt (børnevenligt) hav, så stil sigtekornet ind på golfkysten (vestkysten). Vil du hellere have vind i håret og store bølger, så er det kysten ud mod Atlanterhavet, du skal stile efter. Du kan også gøre begge dele, for afstandene i Florida små. Og nu du er i gang med at udforske, kan du lige så godt slå vejen omkring forlystelsesparkernes højborg Orlando og Everglades, hvor aligatorerne lurer i vandoverfladen.

Du kan rejse med autocamper i USA hele året

USA rejser i autocamper kan gennemføres hele året. USA er nemlig et enormt stort land. Det har den fordel, at du kan rejse til USA og finde godt vejr året rundt. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sydlige del kommer temperaturerne sjældent under 20 grader. Ved de store nationalparker omkring Las Vegas er himlen som regel også blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne er kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

Din vogn kan være “winterized”

Autocamperudlejerne forbeholder sig ret til at vinter-isere vognene. Det betyder at tankene i autocamperen tømmes og sikres mod frostskader. Du kan fint tage på tur i sådan en vogn, men du skal klare dig med vand fra flaske. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om kørsel under vinterlige forhold.

Autostole og sikkerhed

Alle vores autocampere i USA er godkendt til autostole. Det gælder dog, at du selv skal skaffe din autostol.

Autocamperne har et såkaldt tether anchor, som bruges til at sikre autostolen. Du kan læse mere om autostol i autocamper her.

Hems med net

Nogle vogne har sikkerhedsnet i alkoven. Det gælder alle vogntyperne fra Road Bear.

Sådan udregnes prisen i USA

I USA består totalprisen på din autocamper leje af flere komponenter, som du selv vælger og tilpasser.

 • Grundlejen, som varierer med lokation, årstid, lejelængde og vogntype. Inkluderet i grundlejen er altid selve lejen, ekstra fører, forsikringer, vejhjælp og moms.
 • Miles skal tilkøbes separat og kan bestilles i pakker.
 • Personligt udstyr i form af sengetøj, service mm.
 • Køkkenudstyr i form af potter, pander og service
 • Diverse tilkøb som f.eks. Wi-Fi hotspot, campingstole og lign.

Alle udlejere tilbyder pakker med alt inklusive, dvs. ubegrænset kørsel og udstyr. Priserne varierer fra udlejer til udlejer, så det er en god ide at bruge lidt tid på at finde den bedst mulige pris.

Scroll to Top