Seattle

USA i autocamper med Autocampers.dk

Autocamper Seattle – 8 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve det nordvestlige USA og Canada
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Cruise America, Road Bear og El Monte
 • Ekstra fører, forsikring og vejhjælp altid inkluderet
 • Stærke priser og mange rabatter
 • Minimumsalder: 21 år. Maksimumalder: Ingen
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype
Reserver her

Autocamper i Seattle

Find leje af autocamper i Seattle, Washington, her. Se tilbud og find de bedste priser på leje af campervan/motorhome/mobilhome og autocamper. Lejer du din autocamper i Seattle hos Autocampers.dk er du garanteret markedets bedste priser.

Land:
Fra:
Til:

Autocamper i Seattle

Find leje af autocamper i Seattle, Washington, her. Se tilbud og find de bedste priser på leje af campervan/motorhome/mobilhome og autocamper. Lejer du din autocamper i Seattle hos Autocampers.dk er du garanteret markedets bedste priser.

Seattle er perfekt til kør selv-ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske det nordvestlige USA med udgangspunkt i Seattle, som er hovedstad i staten Washington, der grænser op mod Canada. I denne del af USA venter store naturoplevelser med sneklædte bjerge og dybe skove. Dette til trods er det nemt at skaffe en camper, campingpladserne er gode og mange og afstanden mellem seværdighederne er overkommelige.

 

Seattles seværdigheder

Seattle er en af USA’s smukkeste byer. Den ligger flot placeret ud til Puget-sundet.

Byens vartegn er det iøjnefaldende 184 m høje tårn, Space Needle. Det blev bygget op til Verdensudstillingen i 1962. Fra toppen er fantastisk udsigt over Puget Sound og hele Seattle. Ved samme lejlighed byggede man også Seattle’s Monorail, der fragter folk fra downtown og ud til foden af Space Needle. Området omkring tårnet byder på flere gode museer, bl.a. musikmuseet Museum of Pop Culture, hvor man bl.a. hylder bysbarnet Jimi Hendrix og Seattle Science Fiction Museum.

Autocamper tilbud i Seattle

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere fra Seattle, USA. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på leje af autocamper i fra netop Seattle.

Stort autocamper udvalg i Seattle

Det er muligt at afhente din autocamper i Seattle og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocampere i USA. Blandt disse er San Francisco langs kysten mod syd og Las Vegas mod sydøst populære valg.

Cruise America – Det populære valg

Cruise America er Nordamerikas største og mest populære udlejer af autocamper/motorhomes USA. Det er samtidig den udlejer, som har flest vogne og flest stationer fra øst til vest i USA.

 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Cruise America

El Monte – Flotte vogne

El Monte er USA’s næststørste udbyder af autocampere til leje i USA. El Monte står for deluxe autocampere, som er maksimalt 2 år gamle. Flåden er alsidig og flot. Du finder El Montes autocampere fordelt på 17 lejestationer med god placering i hele USA.

 • Indregistreret 2022 eller senere
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 7 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra El Monte

Road Bear – Topkvalitet

Road Bear råder over en meget ny flåde af autocampere. Autocampere har samtidig godt med udstyr, og dermed er Road Bear førende på det amerikanske marked for autocamper leje. Du kan hente og aflevere på 7 velvalgte steder i USA.

 • Den yngste flåde i USA - Kun 2024-25 modeller fra 1. april 2024
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Road Bear

Gode ruter med autocamper fra Seattle

Hvis din tur med autocamper starter eller slutter i Seattle, så er der alverdens muligheder for at lave en fantastisk tur. Find inspiration til rejsen her.

Rejser til Canada fra Seattle

Det er også muligt at afhente autocamper/motorhome i Seattle og tage turen herfra ind i Canada. Det kræver ingen særlig tilladelse at tage autocamperen over grænsen, og forsikringen gælder også. Bemærk dog, at autocamperen skal afleveres i samme land, som det er afhentet. Læs mere om Canada i autocamper her.

Seattles store stolhed: Boeing

Boeing er Seattles industrielle stolthed. Og nord for Seattle kan fly-entusiaster opleve Boeing-fabrikkerne. Kør til 8415 Paine Field Blvd, Mukilteo og få en guidet rundvisning i de enorme fabrikshaller, hvor Boeings store passagerfly samles – bl.a. modellerne 747, 767, 777 og 787 Dreamliner.

Oplevelser uden for Seattle

Stor natur venter uden for Seattle. Kysten er smuk og du kan oplave hvaler og spækhuggere. Du kan også køre ad smukke Cascade Loops, besøge Olympic National Park eller lægge kursen mod skønne Yellowstone længere mod øst.

Olympic National Park med regnskov og vild kyst

Olympic Nationalpark er på størrelse med Fyn og byder på timevis af smukke landskaber og spændende natur. Modsat mange andre nationalparker består Olympic ikke af én stor park, men er derimod en samling af meget forskellige naturområder som regnskov, stillehavskyst, dybe skove og varme kilder.

Vi anbefaler at tage de små veje i Olympic Nationalpark, hvor Mount Olympus’ hvide top ligger omkranset af tempereret regnskov, nåleskov, rå stillehavskyst og alpine enge. Besøg også Hoh Rain Forest, hvor et virvar af mosklædte, kringlede træer, slyngplanter og bregner har skabt en eventyrlig smuk skov.

Parken ligger vest for Seattle i Washington State. Husk at tage jer god tid med autocamperen til at udforske den fascinerende natur.

Besøg Glacier National Park

Er du på ferie i autocamper og kører gennem den amerikanske delstat Montana, så bør du sætte tid af til Glacier National Park. Den grænser op til de canadiske provinser Alberta og British Colombia.

Nationalparken er et overflødighedshorn af vild natur med dramatiske bjergtinder, fossende floder, kæmpe skove, smukke søer og ikke mindst fascinerende gletsjere. Der er gode vandremuligheder, så snør vandrestøvlerne og tag på eventyr i naturen. Der er et rigt dyreliv i Glacier NP, hvilket til dels skyldes der varierende klima og så ligger den så afsides, at den ikke er overrendt af turister. Du kan se både sortbjørne, grizzlybjørne, ulve, losser, kæmpe elge, bighorn får og meget mere end 270 fuglearter.

Yellowstone National Park

Yellowstone er ikke blot verdens første nationalpark. Den er også kongen blandt de amerikanske nationalparker.

Allerede i 1872 fik amerikanerne øjnene op for, at det enorme naturområde, som i den centrale del af det nordvestlige USA breder sig ind i Wyoming, Montana og Idaho, er et helt unikt stykke natur – springende gejsere, kogende mudder, unikke kalkstensformationer, brusende vandfald, forstenede træer, bisonokser, ulve og bjørne.

På en tur i autocamper fra Seattle kan du komme så langt som til Yellowstone, der byder på masser af naturoplevelser.

Kør fx forbi Norris Geyser Basin, en samling af boblende gejsere.

I den nordlige del af parken ligger de meget smukke kalkaflejringer og kilder, Mammoth Hot Springs, og kører I over til Yellowstones østlige del, kan I opleve Yellowstones største vandfald, Grand Canyon of the Yellowstone.

Længere mod syd ligger Mud Volcano, en stribe boblende mudderpøle med kogende mudder. Og så vrimler det med bisonokser og hjorte overalt i Yellowstone. Er I heldige, får I måske også øje på en bjørn.

Vejr og klima i Seattle

Seattles klima er subtropisk kystklima med lune, tørre somre og milde, våde vintre.

Om foråret (marts, april og maj) er vejret i Seattle køligt men behageligt.

Sommeren (juni, juli og august) er lun med små nedbørsmængder og dagtemperaturer på omkring 20 grader.

Fra slutningen af september bliver det hurtigt koldere.

Efteråret varer oktober og november måned ud. Om vinteren (december, januar og februar) er det ofte overskyet og regnfyldt.

Scroll to Top