Perth

Lej autocamper, van eller campervan i Australien her.

Autocamper Perth – 5 gode grunde

 • Stort udvalg af autocampere
 • Mulighed for envejsleje
 • Oplev Australiens flotte og øde vestkyst
 • Besøg fantastiske nationalparker
 • Oplev den store outback
Reserver her

Autocamper i Perth

Perth er det perfekte udgangspunkt for dig, der vil opleve Western Australias natur og dyreliv i autocamper.

Land:
Fra:
Til:

Autocamper i Perth

Perth er det perfekte udgangspunkt for dig, der vil opleve Western Australias natur og dyreliv i autocamper.

Lej autocamper i Perth

Hent din autocamper i Perth, hvis du vil opleve vilde kyststrækninger med maritimt dyreliv i verdensklasse, udforske charmerende Margarat River og Albany mod syd eller opleve de berømte Pinnacles og områdets andre nationalparker. I en autocamper har du frihed til at gøre stop langs vejen og udforske det fascinerende land, som Australien er. Australierne kommer du til at møde, når du finder din campingplads for natten. Du vil helt sikkert falde i snak med de åbenhjertige aussier.

Du bestemmer selv, hvor langt du vil køre i din autocamper, som har fri kilometer. Men husk, at Perth ligger meget afsides og at afstandene i Australien er store.

 

Ferie i autocamper omkring Perth

Perth er endnu et godt bud på et sted til afhentning og aflevering af autocamper i Australien.

Det første, du bliver mødt med i Perth, er det dejlige klima med masser af sol. Læg dertil, at byen er både særegen og spændende.

Perth er en af verdens mest afsidesliggende storbyer. Alligevel er den både dynamisk og moderne og tilbyder et rigt folkeliv, masser af shopping muligheder og spændende seværdigheder – og masser af strand og hav.

Tilbud på autocamper i Perth

Her finder du bedste – og helt aktuelle – tilbud på leje af autocamper i Perth.

Stort udvalg – Find den helt rigtige vogn

Autocampers.dk formidler autocampere i Perth i alle størrelser og prisklasser.

Maui – Nyt og luksuriøst

5-stjernede autocampere i Australien og New Zealand med alt tænkeligt udstyr. For dig, der ønsker en ekstra lækker autocamper med masser af komfort.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Ubegrænsede km, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejeprisen
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Maui

Apollo Australia – Det sikre valg

Apollo Australia tilbyder nyere autocampere i mange størrelser og er det ideelle valg for familier og par, der stiller krav til kvalitet og komfort. Apollo Australia tilbyder også 4WD og har stationer i hele Australien.

 • Maks. 4 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Ubegrænsede km, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejeprisen
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent året rundt
Se alle autocampere fra Apollo Australien

Britz – Et godt valg

Britz står for gode autocampere til gode priser. Firmaet leverer 4-stjernede autocampere i alle størrelser i Australien og New Zealand. Autocamperne har masser af udstyr, og I Australien kan du tilmed leje en firehjulstrækker.

 • Maks. 2,5 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Ubegrænsede km, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejeprisen
 • Rabat på langtidslejer
 • Rabat på tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer
Se alle autocampere fra Britz

Cheapa Australia – Skarpe priser

Cheapa Australias autocampere har samme fine kvalitet som Apollos, men de er lidt ældre. Dermed er Cheapa Australia det ideelle valg for par og familier, der ønsker en god autocamper til en attraktiv pris. Cheapa tilbyder også firehjulstrækkere i Australien.

 • Vognen er 4 år eller ældre
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Ubegrænsede km, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejeprisen
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent året rundt
Se alle autocampere fra Cheapa Australia

Mighty – Budgetvenligt og godt

Mighty er en god løsning til unge og eventyrlystne rejsende, der ønsker en budgetvenlig autocamper i Australien eller New Zealand.

 • Maks. 8 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Ubegrænsede km, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejeprisen
 • Rabat på langtidslejer
 • Rabat på tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer
Se alle autocampere fra Mighty

Få inspiration til ruten

Fra Perth autocamper station kan turen gå mod syd, øst og vest. Mod syd ligger Margarat River, Albany og flot natur. Langt mod øst ligger Adelaide, hvor du kan aflevere autocamperen mod et mindre gebyr. 2.250 km mod nord ligger Broome, hvor der også ligger en autocamper station. Det er også muligt at aflevere autocamperen på en af de øvrige stationer i Australien.

Store oplevelser venter

Se hvad du opleve på en tur i autocamper fra Perth.

Rottnest Island

Er du til natur og dyreliv, så tag dig også tid til en tur til Rottnest Island, som er berømt for sit unikke dyreliv. Det gælder ikke mindst quokkaen, der mest af alt ligner en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse.  Men hold også et øje på bølgerne. Især om foråret er der gode chancer for at se pukkelhvaler. Også delfiner lever i disse farvande, og fiskeørne ses af og til på udkig efter det næste måltid.

Oplev Margaret River

Fremantle ved Det Indiske Ocean. En af byens spændende oplevelser er Fremantle Prison. Fængslet er bygget af straffefanger i 1850´erne og var i brug helt indtil 1991. Tag evt. med på en guidet rundvisning – det er en fængslende oplevelse.

Fortsæt til Bunburry, hvor et stop bestemt kan anbefales. Her ligger nemlig Dolphin Discovery Center, som er det eneste center i Australien, der udelukkende beskæftiger sig med delfiner, og som kombinerer forskning og formidling. Dagen slutter i Margaret River, som, ud over at være et kendt vinområde, er et område med mange drypstenshuler og surf-strande.

Tag f.eks. en køretur gennem Bonarup Karri Forest. Karri-træerne bliver også kaldt ”skovens kæmper”, da de kan blive op til 100 m høje. Når du kommer til udsigtspunktet ved havet, kører du sydpå helt til Cape Leeuwin, hvor Det Indiske Ocean og Sydhavet mødes.

Albany og Denmark

Undervejs til Albany passerer du den lille by Walpole, som ligger ved kysten. I nærheden finder man Valley of the Giants, hvor du kan prøve kræfter med The Tree Top Walk, en gangbro som strækker sig mellem de høje karri-træer.

Inden du kommer til Albany, står der ”Denmark” på byskiltet. Byen er ikke navngivet af danske immigranter, men da den engelske opdagelsesrejsende Thomas Braidwood Wilson var her i 1829, opkaldte han stedet efter sin ven Dr. Alexander Denmark. Så stedet har trods navnet intet med Denmark at gøre.

De første europæere

De første europæere, der kom til Western Australia, slog sig ned i Albany-området. Følger du Amity Trail gennem byen, får du byens 200 år lange historie fortalt, og ser samtidig de mange bygninger fra kolonitiden. I perioden fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne tæt på kysten, og det er oplagt at tage med på whale watching.

Tag en også afstikker til Torndirrup National Park syd for Albany. Kyststrækningen er kendt for sine mange dramatiske klippeformationer, f.eks. The Gap og The Natural Bridge, som vidner om havets dramatiske kræfter.

Nord for Perth

I Nambung National Park ligger The Pinnacles, hvor flere hundrede klippespir er spredt ud over et ørkenområde. Oplevet kan opleves fra autocamper og til fods. Benyt f.eks. den sti, der udgår fra ranger-stationen.

Længere fremme ligger Geraldton, der har byder på godt vejr og god beliggenhed. Byen ligger ud til Det Indiske Ocean med Moresky Ranges i ryggen. Byen kaldes også ”The Sun City”, fordi solen gennemsnitligt skinner otte timer om dagen.

Monkey Mia og Shark Bay

Du kan også besøge Australiens vestligste by Denham, som er hjem for kun 700 sjæle. Endnu længere fremme ligger Monkey Mia, som ligger i vidunderlige omgivelser på en halvø ved Shark Bay. Hele bugten har status som Unesco World Heritage. Monkey Mia er hovedsageligt kendt, fordi der lever store flotte af delfiner tæt på kysten.

Tag dig god tid ved Monkey Mia. Der findes et utal af sejlture, hvor du kan komme i nærkontakt med delfiner, søkøer og skildpadder. Der er også mulighed for både at dykke og snorkle.

Dyreliv i Kalbarri

I nationalparken Kalbarri, hvor Murchison River snor sig mellem høje, dramatiske klipper, har du mulighed for at opleve dyr. Her er ca. 200 fuglearter og noget nær kænguru-garanti.

Afstande fra Perth

Adelaide: 2.716 km
Brisbane: 4.363 km
Canberra: 3.741 km
Darwin: 4.049 km
Melbourne: 3.456 km
Sydney: 3.972 km

Gode tilbud på autocamper i Perth

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for de australske skolers sommerferie. Den starter omkring jul og strækker sig langt ind i januar, der påvirker priserne. Kan du undgå den, kan du spare mange penge.

Faktisk er prisen på leje af autocamper lavest i vores sommerhalvår. De aller bedste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder.

Scroll to Top