Skotland

Skotland autocamper flag

Autocamper Skotland – 5 gode grunde

 • Feriebolig og transport på én gang
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimativ frihed – Stop præcis, hvor du vil
Reserver her

Skotland er vild og flot. Og landet egner sig perfekt til en tur i autocamper, for du har dit hus på ryggen og har dermed komfort og faciliteter med dig overalt. Så selvom naturen er rå og barsk, og selvom der skulle komme en skotsk regnbyge, så har du dit på det tørre og kan nyde den vilde, uberørte natur i fulde drag.

Land:
Fra:
Til:

Skotland er vild og flot. Og landet egner sig perfekt til en tur i autocamper, for du har dit hus på ryggen og har dermed komfort og faciliteter med dig overalt. Så selvom naturen er rå og barsk, og selvom der skulle komme en skotsk regnbyge, så har du dit på det tørre og kan nyde den vilde, uberørte natur i fulde drag.

Skotland med autocamper

I Skotland kan du vandre og cykle i den vilde natur. Der er også rig anledning til at gøre stop langs vejen, for det vrimler med slotte og borge, der vidner om en dramatisk fortid. Besøg f.eks. 1200-talsborgen Eilean Donan Castle ved porten til Skye. Borgen ligger i de smukkeste omgivelser og været brugt som filmkulisse i et hav af film.

Smukke Isle of Skye og et uhyre

Vi anbefaler også en tur til Isle of Skye, hvor det omskiftelige natursceneri helt sikkert vil få dit kamera til at klikke. Og forsøm heller ikke et besøg ved Loch Ness, hvor havuhyret ved samme navn ifølge fortællinger genner sig i dybet.

Autocamper tilbud i Skotland

Hos Autocampers.dk lægger vi vægt på at kunne tilbyde dig en god autocamper til en god pris. Derfor har vi hele tiden et øje på prisudviklingen. De mest attraktive priser og tilbud viser vi her.

Autocampere i Skotland i alle størrelser

Vi tilbyder autocamper i Skotland i mange varianter. Den mindste vogntype er en van med plads til to eventyrere. Den største er rummelig og komfortabel og har plads til 6 personer.

 

Bunk – Et godt valg

Bunk Campers er din genvej til eventyr i autocamper. Bredt udvalg af vogne til stærke priser.

 • Maks. 3 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Ubegrænsede km, forsikring og vejhjælp inkluderet i lejeprisen
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Bunk Campers

Tysk topkvalitet

McRent er en af Europas største udbydere af autocamper leje og tilbyder vogne i alle størrelser og prisklasser. Se udvalget her.

 • Maks. 2 år gamle vogne
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra McRent

Ruter til Skotland

Få hjælp til planlægningen. Du kan enten følge en af vores ruter eller blot bruge den som inspiration til din helt egen rejse.

No related routes found.

Tips og inspiration

Hvor store er afstandene i Skotland? Hvor kan jeg campere? Vi hjælper dig godt af sted på turen gennem Skotland i autocamper.

Uld og whisky

Man kan ikke sige Skotland uden at sige whisky. Den kan du smage mange steder – også på de berømte Speyside destillerier på Speyside Malt Whisky Trail, hvor der er mere end 50 producenter af “livets vand”. Fortsæt eventuelt herfra til Johnstons of Elgin, hvor familien gennem 215 år har forarbejdet uld til lækre skotskternede plaider og de skønneste trøjer, tørklæder og stoffer. Her kan du opleve historien bag de skotske tern og kilten, og måske finder du også en god souvenir.

Ideer til ture og ruter

Gode muligheder for camping

I Skotland finder du traditionelle campingpladser med alle faciliteter. Flere steder er der også mulighed for at stoppe ved en sø, en pub eller slot ganske gratis via Brit Stops.

Hent autocamper i Edinburgh

Vil du opleve Skotland i autocamper, er det oplagt at lade rejsen starte i Edinburgh, som er et besøg værd i sig selv. Der er fine flyforbindelser hertil gennem hele året, og det er også her, at Bunk Campers station med Apollo vogne ligger.

Fra Edinburgh er der kun kort vej ud i Skotlands vilde, flotte natur. Du er også velkommen til at lægge kursen mod England eller Irland.

Afstande i Skotland

Når du lejer autocamper i Skotland hos Autocampers.dk har du fri kilometer, så du kan køre alt det, du vil. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe meget tid bag rettet. Der skal også være tid til de mange skotske oplevelser, der venter uden for autocamperen.

Fra Edinburgh til:
Glasgow: 75 km (1 time)
Galway: 205 km (2,5 time)
Inverness: 250 km (3-3,5 timer)
Belfast (færge): 300 km (6 timer)
Liverpool: 325 km (4-5 timer)
London: 650 km (7-8 timer)

Vejret i Skotland

I Skotland kan du køre autocamper året rundt. Vintrene er takket være Golfstrømmen lune. Sommeren er behagelig og temperaturerne kommer sjældent så højt op, at det bliver ubehageligt.

Scroll to Top