Los Angeles

USA i autocamper med Autocampers.dk

Autocamper Los Angeles – 8 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Tæt på forlystelser, underholdning og mageløse nationalparker
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Cruise America, Road Bear og El Monte
 • Ekstra fører, forsikring og vejhjælp altid inkluderet
 • Stærke priser og mange rabatter
 • Minimumsalder: 21 år. Maksimumalder: Ingen
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype
Reserver her

Autocamper i Los Angeles

Find leje af autocamper i Los Angeles her. Se tilbud og find de bedste priser på leje af campervan/motorhome/mobilhome og autocamper. Lejer du din autocamper i Los Angeles hos Autocampers.dk er du garanteret markedets bedste priser.

Land:
Fra:
Til:

Autocamper i Los Angeles

Find leje af autocamper i Los Angeles her. Se tilbud og find de bedste priser på leje af campervan/motorhome/mobilhome og autocamper. Lejer du din autocamper i Los Angeles hos Autocampers.dk er du garanteret markedets bedste priser.

Los Angeles autocamper station

Los Angeles autocamper station er kun en af mange i det vestlige USA. Den har autocampere i alle størrelser og kendt for sine gode priser. Det er muligt at afhente din autocamper i Los Angeles og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocamper i USA. Blandt disse er San Francisco mod nord og Las Vegas mod øst populære valg.

Camping ved Los Angeles

Der er masser af muligheder for camping i og omkring Los Angeles. Ved Disneyland i Anaheim er der mange pladser. Tag også et kig på Dockweiler RV Park, som ligger helt ud til vandet lidt nord for Redondo Beach. Se også Walnut RV Park i det nordvestlige Los Angeles.

Los Angeles’ seværdigheder

Los Angeles er en enorm by uden et egentligt centrum. I stedet har byen mange mindre bycentre, hvor Beverly Hills er Hollywood, hører til de mest kendte. Her kan du studere, hvordan de rige og berømte lever (og shopper) og du kan få et indblik i filmens verden. Los Angeles er også dejlige strande, f.eks. Santa Monica, som faktisk er Route 66’s officielle endestation.

Ved Griffith Observatory kan man studere nattehimlen og ikke mindst den fantastiske udsigt over Los Angeles.

Santa Monica er bare en af mange strande i Los Angeles. Den er sjov at besøge, for her er altid masser af liv og leven – og så er det her, at Route 66, som har sit udspring i Chicago, officielt ender.

Gode tilbud på autocamper i Los Angeles

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere fra Los Angeles, USA. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på leje af autocamper i fra Los Angeles.

Stort udvalg af autocampere i Los Angeles

Los Angeles er af de bedste steder i USA at indlede en ferie i autocamper. Det er nemlig relativt billigt at leje autocamper her, fordi konkurrencen er stor.

Road Bear – Topkvalitet

Road Bear råder over en meget ny flåde af autocampere. Autocampere har samtidig godt med udstyr, og dermed er Road Bear førende på det amerikanske marked for autocamper leje. Du kan hente og aflevere på 7 velvalgte steder i USA.

 • Den yngste flåde i USA - Kun 2024-25 modeller fra 1. april 2024
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
Se alle autocampere fra Road Bear

El Monte – Flotte vogne

El Monte er USA’s næststørste udbyder af autocampere til leje i USA. El Monte står for deluxe autocampere, som er maksimalt 2 år gamle. Flåden er alsidig og flot. Du finder El Montes autocampere fordelt på 17 lejestationer med god placering i hele USA.

 • Indregistreret 2022 eller senere
 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 7 pers.
 • Lækre autocampere med masser af komfort
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Attraktive sæsontilbud
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra El Monte

Cruise America – Det populære valg

Cruise America er Nordamerikas største og mest populære udlejer af autocamper/motorhomes USA. Det er samtidig den udlejer, som har flest vogne og flest stationer fra øst til vest i USA.

 • En bred vifte af modeller at vælge imellem – fra 2 til 6 pers.
 • Rabat på langtidslejer og tidlige bestillinger
 • Søndagsåbent på mange stationer i højsæson
Se alle autocampere fra Cruise America

Spændende ruter fra Los Angeles

Vi har samlet en stribe forslag til ruter, som starter, slutter eller går igennem Los Angeles.

Store oplevelser venter ved Los Angeles

Både i og udenfor Los Angeles venter store oplevelser. Bliv inspireret her.

Stor natur venter uden for Los Angeles

Når det kommer til naturoplevelser i det vestlige USA, så er kunsten ofte at vælge. For USA er et skatkammer af fantastisk natur, og fra Los Angeles har du masser af muligheder. Du kan tage den berømte tur ad Highway 1 (også kaldet Pacific Coast Highway eller blot California 1), hvor du oplever fantastiske landskaber, kan besøge Carmel og Monterey eller tage på hvalsafari. Kommer du så langt som til San Francisco, er det oplagt også at lægge vejen forbi Yosemite National Park, hvor du finder alpinske landskaber med brusende vandfald. Her er i øvrigt et sublimt net af vandrestier og camping lige i hjertet af parken.

Route 66 og de store nationalparker mod øst

Los Angeles er et godt sted at leje autocamper, hvis du vil opleve de store nationalparker Grand Canyon, Zion og Bryce. Turen dertil kan gå af den gamle Route 66 via Barstow og Kingman. Her kommer du på et ægte road trip, og du vil forstå, hvorfor netop Route 66 hurtigt kom til at stå som symbol på den amerikanske drøm og friheden i egen bil.

Der er ikke meget tilbage af den oprindelige vej, men turen vest for Seligman er en af de længste tilbageværende strækninger. Her kommer du forbi Hackberry General Store, hvor du har mulighed for at nyde en kølig “Route 66 root beer”, mens du ser på biler fra en svunden tid. Vejen fortsætter tæt forbi Hualapai Indian Reservation og videre til Kingman. Ved Kingman bør du overveje en afstikker til spøgelsesbyen Oatman, der også ligger på den historiske Route 66.

Vejr og klima i Los Angeles

Los Angeles ligger ud til Stillehavet i det sydvestlige USA i et område med tørt, solrigt vejr året rundt. Klimaet er subtropisk som ved middelhavet med varme, tørre somre og milde vintre.
Om foråret (marts, april og maj) er vejret lunt og behageligt. Sommeren (juni, juli, august og september) er varm og tør med mange soltimer. Tåge kan forekomme i morgentimerne på grund af temperaturforskellene mellem hav og luft.
Efteråret kommer sent: først fra slutningen af oktober eller starten af november ændrer vejret sig, og der kommer flere regnbyger. Vintrene (december, januar og februar) er milde. Der falder næsten aldrig sne, og frostgrader om natten er et særsyn.

Du kan køre i autocamper ved Los Angeles hele året

Los Angeles og USAs vestkyst i det hele taget kan opleves hele året. Kører du mod syd fra Los Angeles, vil du – ud over den smukke Stillehavskyst – finde mildt, solrigt vejr også om vinteren. Ved nationalparkerne i det sydlige Californien, f.eks. Joshua Tree National Park, er himlen som regel blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne kan være kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

Scroll to Top