Autocamper & motorhome tilbud

Find din pris
FORSIDE » Autocamper tilbud

Autocamper leje på tilbud

Leder du efter et godt tilbud på leje af autocamper/motorhome? Eller er du bare ude efter en billig autocamper? I begge tilfælde er du kommet til det rette sted, for hver uge finder autocampere, der kan lejes til en god pris og viser dem frem her på siden. Vær opmærksom på, at vi blot viser eksempler her. Det er naturligvis muligt at forkorte og forlænge lejen, ligesom du kan vælge en anden autocamper model at køre i. Tag et kig på siden og find en billig autocamper og bestil online i dag.

Nem bestilling hos Autocampers.dk

Hos Autocampers.dk gør vi det nemt for dig at spotte de bedste tilbud og deals på autocamper leje i USA og Canada. Vi viser nemlig de gode autocamper tilbud frit frem, så du kan få en billig autocamper uden at gå på kompromis med hverken komfort eller sikkerhed.

Listen ovenfor viser de autocamperlejer i USA og Canada, der lige nu er særligt favorable. Et klik på pakken giver mere information om indholdet. Et yderligere klik sender dig til bestillingssiden, hvor du har mulighed for at tilføje eller fjerne dage og justere antal kilometer mm. Du kan også selv gå på opdagelse i vores autocamper søgemaskine her.

“Det var forbavsende nemt at vænne sig til at køre autocamperen.”
Susan Krohn, Zion NP, okt. 2017.

Sådan finder vi den bedste autocamper leje til dig

Autocampers.dk er dedikeret til at finde de bedste autocamper lej- priser, så du kan komme ud at opleve USA og Canada til en favorabel pris.

De autocamper lejer, vi fremhæver her på siden, er alle baseret på Cruise America eller Cruise Canada autocampere og er blevet til på 3 måder:

1. BARE BILLIGST – Vi har samlet alle lejepriser i én stor database, og den bruger vi til at udvælge autocamper lejer, hvor prisen er helt i bund. Du vil altså kunne finde de absolut billigste lejemuligheder her på siden. Disse tilbud er særligt relevante for dig, der kan rejse, når det passer dig.

2. BILLIGT I HØJSÆSONEN – Mange er nødt til at lægge deres ferie, når skolerne er ferielukket. Det være sig i sommerferien, påskeferien, eftersårsferien, vinterferien eller juleferien. Det påvirker prisen på ferier – og leje af autocamper. Somme tider kan man alligevel gøre et godt køb i disse ferieperioder – og med vores database i baghånden kan vi se og fortælle om dine muligheder for at lave den bedst mulige autocamper leje – selvom efterspørgslen er stor.

3. RABATTEREDE REJSER – Ofte er der særtilbud på udstyr og kilometerpakker, når du lejer en autocamper. Men det kan være svært at finde frem til, hvordan og hvornår man kan få tilbuddene. Ved at lave pakker, som dem du ser på denne side, bliver de gode tilbud nemmere at spotte. Disse tilbud er relevante for dig, der ikke ønsker at betale med end højst nødvendigt. Læs også vores Book Smart Guide.

Læg dertil, at vi hos Autocampers.dk også går den ekstra mil for at holde omkostningerne – og dermed priserne helt i bund.

NYHEDER

Videoguide: Sådan lejer du en autocamper i USA

Se vores helt nye video med praktisk og "nede-på-jorden" information om, hvordan du bestiller en autocamper i USA. Du får:

  • Introduktion til mulighederne med Cruise America 
  • Overblik over vogntyperne
  • 3 tip: Sådan får du den bedste pris
  • Step-for-step vejledning til vores booking-side.

Tak for hjælpen!

Vi er stadig på farten og er så lykkelige, det er by far den fedeste oplevelse i vores liv. Autocamperen fungerer bare så perfekt for os.

Amalia Agerskov

I det vestlige USA med Autocampers.dk

Nyhed: El Monte og Fraserway 

Vi har netop tilføjet El Monte og Fraserway til vores booking engine, så du kan se og bestille deres flotte vogne direkte på vores side.

  • El Monte har 17 stationer i USA, nye lækre vogne, og mange stærke tilbud
  • Fraserway har 6 stationer i Canada, vogne på maks 2 år og virkelig attraktive tilbud til dig, der bestiller tidligt.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA, Canada, Australien eller New Zealand i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Ingen binding: 7 dages fortrydelsesret

Hos Autocampers.dk har du 7 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du bestiller din autocamper. Skulle du fortryde dit køb, refunderer vi din betaling fratrukket et ekspeditionsgebyr på kr. 250.

VIGTIG INFORMATION: Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis der er 75 eller færre dage til afhentning af autocamperen.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.