Finn din bobil her

Lett. Sikkert. Billigst.

Lei en bobil............Finn ledige bobiler

Bredt utvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere

Autocamper leje lige nu

Se alle tilbud

Leie bobil for første gang

Her er tre gode tips til deg som ønsker å leie bobil for første gang.

Bestill i god tid og gjerne mer enn seks måneder før selve bobilutleien. Det gir deg de beste prisene og det største utvalget.
Vær oppmerksom på det som står med liten skrift når du ser på bobilutleie. Er det ubegrensede kilometer inkludert i leien, hva med forsikring og selvrisiko og hva er kravene til sjåføren?
Få hjelp fra bobilutleieekspertene. Du kan ringe eller skrive til Autocampers.dk - både før, under og etter at du bestiller bobilleie.

Vi har alle typer bobilutleie. Du finner dem når du søker på utvalg og priser ovenfor.

Smukt stop med autocamper i Island

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Frihed – I har frihed til at disponere rejsen, som I vil. Stop på et smukt sted og nyd en kop kaffe og improvisér på turen.

Hygge – Ferie i autocamper er en familievenlig ferieform, som giver jer masser af tid og oplevelser sammen.

Eventyr – I en autocamper kommer I både længere ud og tættere på. I kan udforske stort set alt, og I vil med garanti møde masser af spændende mennesker på rejsen.

Til at betale – Rejsen kan tilpasses til jeres budget. Vil I spare, kan I tilberede mange måltider selv og f.eks. vælge naturcampingpladser.

Nemt - I en autocamper har I det hele med jer, og I skal kun pakke ud én gang. Samtidig er I mobile og kan bevæge jer frit omkring.

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Bobilutleie over hele verden

På Autocampers.dk finner du et bredt utvalg av bobiler til leie over hele verden. Vi har vogner i alle prisklasser og størrelser.

Våre bobiler i USA og Canada har plass til 2-7 personer og kan alle kjøres på vanlig førerkort for maksimalt 3,5t.

Vi har stasjoner med bobilutleie i hele Tyskland. To av dem ligger nord for Hamburg og tilbyr bobiler i alle størrelser. Vi har også bobiler til leie i Norge, Frankrike, Island, Skottland og mange andre steder i Europa. I Europa krever de største bobilene lastebilførerkort.

Sist men ikke minst kan du leie bobiler i Australia og New Zealand, som er perfekte for bobileventyr. Alle bobiler i New Zealand og Australia kan leies med førerkort for personbil.

Bobilutleie med dansk ekspertråd

Bak Autocampers.dk står søsknene Søren og Dorte, som både lever og ånder livet i bobil.

Forvent lidenskapelig og inspirerende kundeservice - på skandinavisk eller engelsk - med korte responstider.

Autocampers.dk i Schweiz i en Family Plus fra McRent (1)

Lei riktig bobil

Før du begynner å lete etter bobilutleien din, er det lurt å sette seg inn i de ulike bobiltypene. For å forstå de ulike typene bobiler, inkludert varebil, bobil, semiintegrert, alkovebobil og helintegrert, er det viktig å kjenne deres egenskaper og fordeler og ulemper.

Valget av bobil avhenger av dine behov, budsjett og hvor komfortabel du er med å kjøre større kjøretøy. Mindre modeller som varebiler og bobiler egner seg godt for korte turer og enkle campingopplevelser, mens de større modellene som halvintegrerte, alkove og helintegrerte bobiler egner seg bedre til langturer eller luksuscamping.

Van

Beskrivelse: En varebil er i utgangspunktet en varebil ombygd for campingbruk. Den er kompakt og lett å kjøre.
Fordeler: Bra for bykjøring, økonomisk i drivstoff og lett å parkere.
Ulemper: Begrenset plass og fasiliteter.

Campervan

Beskrivelse: Ligner på en varebil, men spesielt designet for camping. Ofte litt større og bedre utstyrt enn en varebil.
Fordeler: Mer komfortabel enn en varebil, relativt lettkjørt.
Ulemper: Fortsatt begrenset plass sammenlignet med større bobiler.

Halvintegrert bobil

Beskrivelse: Her er førerhuset og oppholdsrommet delvis integrert. Dette gir mer plass og komfort.
Fordeler: Bedre plassutnyttelse, mer behagelig oppholdsrom.
Ulemper: Større enn varebiler og bobiler, noe som kan gjøre dem litt vanskeligere å manøvrere.

Alkove bobil

Beskrivelse: Utmerket av soveområdet over førerhuset, kjent som "alkoven".
Fordeler: Mer soveplass, ideelt for familier.
Ulemper: Alkoven kan gjøre kjøretøyet topptungt og mindre aerodynamisk.

Fullintegrert bobil (også kalt busstypen)

Beskrivelse: Luksusvarianten, hvor førerhuset er fullt integrert med bodelen, ofte med høy kvalitet og mange fasiliteter.
Fordeler: Høyeste nivå av komfort og fasiliteter.
Ulemper: Koster mer å leie, og er vanskeligere å kjøre på grunn av størrelsen.

 

Vær tryg, når du bestiller

Hos Autocampers.dk kan i visse tilfælde bestille din autocamper UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. Det vil fremgå, om du kan bestille uden depositum og med fri afbestilling, når du reserverer en autocamper.

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld.

Vejhjælpen er de fleste steder engelsksproget.

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Vi tager heller ikke gebyr, hvis du betaler med kreditkort.

Enkelte amerikanske stater opkræver visse mindre afgifter lokalt. Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Vejpenge og broafgifter er ikke inkluderet i lejen.

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada og omkring 1.500 euro i Europa. I Australien og New Zealand er selvrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se dine forsikringsbetingelser eller kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv-ferie i Europa, USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os.

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I Europa er der ubegrænsede kilometer inkluderet i de fleste lejer, og du kan frit krydse grænsen til et andet EU eller Schengenland uden at skulle betale ekstra.

I USA og Canada er det gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

I Australien og New Zealand er ubegrænsede kilometer, køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Du må køre stort set alle vores autocampere på en almindeligt kørekort (kategori b).

USA, Canada, Australien og New Zealand: Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt Nordamerika.

Europa: De fleste modeller vejer mindre end 3.500 kg og må køres med et almindeligt kørekort. Enkelte modeller kræver stort kørekort. Vi gør selvfølgelig særskilt opmærksom på dette, så du ikke risikerer at bestille en autocamper, som du ikke må køre.

 

Vi vil have de skarpeste priser. Så skulle det ske, at du finder en camperleje til lavere pris end hos os, så matcher vi prisen.

Autocamper, mobilehome, motorhome eller RV?

Kært barn har mange navne. Og det gælder i særdeleshed, når du vil leje autocamper.

Autocamper er danskeres foretrukne ord for køretøjer med integreret beboelse.

I USA og Canada siger de fleste “RV”, som betyder recreational vehicle, altså fritidskøretøj. Ind imellem støder man også på begrebet motorhome, som oftest anvendes om de meget store autocampere. Derimod er mobile home eller mobilhome kun en betegnelse, som danskere anvender.

Tager vi en tur Down Under – til Australien og New Zealand – kommer et nyt navn i spil, nemlig campervan. Australierne og new zealænderne er dog også bekendt med udtrykket motorhome.

Uanset, hvilket begreb der anvendes, er betydningen den samme, nemlig et køretøj, som er bygget sammen med en beboelsesdel, så du kan køre omkring og opleve med dit hus på ryggen. Du har altså din seng, badeværelse og køkken med dig på rejsen – og du skal kun pakke ud én gang på din rejse. En nemmere måde at holde ferie på, skal man lede længe efter.

Skroll til toppen