Envejsleje

Læs om dine muligheder her

Er envejsleje muligt?

Ja, når du lejer uden for Europa, kan du sagtens leje en autocamper/motorhome/RV med afhentning et sted og aflevering et andet sted. Man kalder leje af denne type for envejsleje.

Vil du køre fra et sted til et andet? Så skal du bestille en såkaldt envejsleje - og det er ganske enkelt. Når du søger priser i vores bookingmotor, skal du blot anføre, hvor du ønske at afhente autocamperen, og hvor du ønsker at aflevere den.

Envejsleje i USA

Med en envejsleje kan du f.eks. køre tværs over USA, eller du kan tage hele turen langs Stillehavskysten fra San Diego i syd til Seattle i nord. Muligheder er mange og spændende.

Hvis du lejer en autocamper fra Cruise America, lejer du fra den udbyder i USA, der har flest udlejningsstationer.

Envejsleje i Canada

Også i Canada er mulighederne mange. Vi kan f.eks. anbefale turen fra Calgary til Vancouver, hvor du både oplever bjerge og skærgård på samme rejse.

Envejslejer i New Zealand og Australien

Også i Australien og New Zealand er der gode muligheder for at leje en autocamper start ét sted og afslutning et andet. Hent f.eks. din autocamper i Auckland og aflever den igen i Christchurch eller Queenstown. I Australien er turen langs østkysten populær. Begynd for eksempel i Cairns og slut i Brisbane eller Sydney.

Vær opmærksom på gebyrer

En envejsleje koster 500-5.000 kr. Prisen afhænger af afstanden mellem de to stationer, du kører imellem.

Jo længere afstanden er, jo større er gebyret.

Du kan se, hvor meget en envejsleje koster, når du søger priser her på siden. Du skal blot anføre, hvor du vil afhente din autocamper/motorhome/RV og hvor, du vil aflevere den.

Envejslejer i Nordamerika skal godkendes

Vær også opmærksom på, at du ikke kan bestille en autocamper med envejsleje i Nordamerika uden videre. De skal nemlig som hovedregel godkendes af udlejer. I praksis sker det ved, at vi sender en forespørgsel til USA/Canada. Svaret kommer som regel hurtigt retur og er som oftest positivt. Det kan dog ske, at der kommer et afslag. Sker det, hjælper vi gerne med at finde et godt alternativ.

Envejsleje er oplagt med autocamper i Canada. Start f.eks. i Calgary og slut i Vancouver.
I Australien er afstandene store, og det er derfor oplagt at leje autocamper med envejsleje.
Stort set alle vælger en envejsleje i New Zealand
Scroll to Top