Envejsleje

Envejsleje er muligt uden for Europa

Er envejsleje muligt?

Ja, når du lejer uden for Europa, kan du sagtens leje en autocamper/motorhome/RV med afhentning et sted og aflevering et andet sted. Man kalder leje af denne type for envejsleje.

Vil du køre fra et sted til et andet? Så skal du bestille en såkaldt envejsleje - og det er ganske enkelt. Når du søger priser i vores bookingmotor, skal du blot anføre, hvor du ønske at afhente autocamperen, og hvor du ønsker at aflevere den.

Envejsleje i USA

Med en envejsleje kan du f.eks. køre tværs over USA, eller du kan tage hele turen langs Stillehavskysten fra San Diego i syd til Seattle i nord. Muligheder er mange og spændende.

Hvis du lejer en autocamper fra Cruise America, lejer du fra den udbyder i USA, der har flest udlejningsstationer.

Envejsleje i Canada

Også i Canada er mulighederne for envejslejer mange. Vi kan f.eks. anbefale turen fra Calgary til Vancouver, hvor du både oplever bjerge og skærgård på samme rejse.

Envejslejer i New Zealand og Australien

Også i Australien og New Zealand er der gode muligheder for at leje en autocamper med envejsleje. Hent f.eks. din autocamper i Auckland og aflever den igen i Christchurch eller Queenstown. I Australien er turen langs østkysten med populær. Begynd for eksempel i Cairns og slut i Brisbane eller Sydney.

Gebyr for envejsleje

En envejsleje koster 500-5.000 kr. Prisen afhænger af afstanden mellem de to stationer, du kører imellem.

Jo længere afstanden er, jo mere koster envejslejen.

Du kan se, hvor meget en envejsleje koster, når du søger priser her på siden. Du skal blot anføre, hvor du vil afhente din autocamper/motorhome/RV og hvor, du vil aflevere den.

Envejslejer i Nordamerika skal godkendes

Vær også opmærksom på, at du ikke kan bestille en autocamper med envejsleje i Nordamerika uden videre. Envejslejer skal som hovedregel godkendes af udlejer. I praksis sker det ved, at vi sender en forespørgsel til USA/Canada. Svaret kommer som regel hurtigt retur er er som oftest positivt. Det kan dog ske, at der kommer et afslag. Sker det, hjælper vi gerne med at finde et godt alternativ.

Scroll to Top