Guide

Road trip for 21-24 årige 

Guide til 21-24 årige

Autocamperen er vejen til dit road trip i USA

Billeje i USA kan være en stor udfordring, hvis du er under 25 år. Men lejer du i stedet en autocamper, så er der ingen problemer. Du skal hverken betale mere for lejen eller forsikringerne. Dermed er autocamper-løsningen, hvis du vil på road trip i USA eller Canada.

Leder du efter en billeje i USA til dit store road trip? Så vil du hurtigt se, at udlejerne forlænger tillæg og særligt høje priser, hvis du er under 25 år. Det skyldes, at forsikringsreglerne er anderledes for de yngste bilister - og det betyder, at prisen for leje af bil ofte er horribelt høj.

Lej autocamper til attraktive priser

Lejer du i stedet en autocamper i USA, så er prisen den samme som for alle andre. Dermed kan en autocamper være den helt perfekte løsning for dig, der vil på kør-selv-ferie i USA og er mellem 21 og 24 år (begge inklusive).

Masser af fordele ved autocamper

I en autocamper har du masser af frihed, og du kan blive ude i den store amerikanske natur, når de andre skal hjem. Desuden har du dit hus på ryggen, så du slipper for at pakke ud og ned hele tiden. Du har desuden mulighed for at tilberede dine egne måltider - hvilket skaber hygge, fleksibilitet og hjælper dig med at holde budgettet, hvis der er behov for det.

En billig ferieform

Det behøver ikke være dyrt at leje autocamper. I både USA og Canada er markedet for udlejning af autocampere stort, og det giver konkurrence, som er med til at holde priserne nede i en fornuftigt leje.

Hvis du vil rejse til en rigtig god pris, så er det en god ide at placere dit road trip udenfor skolernes sommerferie. Det giver både bedre priser på fly OG på selve autocamperen. Hos Autocampers.dk anbefaler vi varmt at rejse i foråret og efteråret, hvor vejret generelt er solrigt og en hel del lunere end i Danmark. Rejser du langt mod nord i f.eks. Yellowstone eller Rocky Mountains, bør du dog tjekke vejrliget i den sæson, du planlægger at rejse i.

Se her, hvordan du opnår den bedst mulige pris på dine leje af autocamper i USA.

Vælg gerne en lille autocamper

Der er mange forskellige autocamper-modeller at vælge imellem - og en autocamper behøver ikke være et stort skrummel, som er svært at køre.

Cruise America, som er den største udbyder af autocampere til udlejning, har 4 vogntyper.

Cruise Americas vogne

Autocampers.dk formidler desuden autocampere fra El Monte og Road Bear, som begge opererer i USA. Også autocampere herfra kan lejes af 21-årige uden ekstra gebyr.

Store oplevelser venter i USA

USA er med sine vidstrakte landskaber og nationalparker i superligaen som skabt til at køre autocamper. Hver del af USA har sit eget særpræg og byder derfor på vidt forskellige oplevelser.

Du kan blive meget klogere på mulighederne med autocamper i USA her og du kan få inspiration til dit roadtrip i vores rutevejleder.

Oplev hele verden i autocamper

I USA skal du blot være 21 år for at leje en autocamper, og det almindelige danske kørekort er nok.

Sådan er reglerne andre steder

Europa: Aldersgrænsen er 18 år for CrossRents campervans, og 21 år for de fleste autocampere. Almindeligt dansk kørekort er nok til langt de fleste vogne.

Canada: Aldersgrænsen er 21 år. Almindeligt dansk kørekort er nok.

Australien: Aldersgrænsen er 18 år for enkelte vogne, og 21 år for de fleste autocampere. Almindeligt kørekort + internationalt kørekort er nok.

New Zealand: Reglerne er de samme som i Australien.

Se vores rejsemål

Vil du vide mere om mulighederne for at rejse med autocamper rundt omkring i verden, så klik på dit foretrukne rejsemål og bliv inspireret.

Bredt utvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top