Book billigt

Få vores tip til billig autocamper her

 

Guide: Sådan får du den bedste
pris på leje af autocamper i USA

Få Autocampers.dks 5 vigtigste tip til, hvordan du sikrer dig en favorabel pris på leje af autocamper i USA - og samtidig undgår ærgrelser over dit køb.

1. Bestil tidligt – og helst mindst 6 måneder i forvejen

Priserne er lavest, når der er mange ledige autocampere – og det er der, når der lang tid til afrejse. Desuden får du bestil tidlig rabat hos mange af de store udlejere som for eksempel Cruise America, der er danskernes foretrukne autocamper-udlejer.

2. Rejs i foråret eller efteråret

Priserne på leje af autocamper/motorhome afhænger af efterspørgslen. Når den er begrænset, er priserne overkommelige. Og sådan er det typisk i april, maj og juni og i september og oktober. Her vil du ofte kunne finde lejepriser, som ligger på den gode side af 700 kr. om dagen. Du kan selvfølgelig også rejse om vinteren – og f.eks. tage på skitur – og gør du det, vil du kunne få din autocamper til en pris, der er helt ned til kr. 400 om dagen.

3. Start i Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Miami eller Orlando

I de store amerikanske byer er der stor konkurrence, og det holder priserne ned. Derfor vil du ofte finde de mest attraktive priser på leje af autocamper i de største amerikanske byer, herunder Los Angeles, Las Vegas og San Francisco i det vestlige USA. I Florida, som også er en populær destination blandt autocampister, er Orlando ofte den billigste lejestation efterfulgt af Miami.

Vælger du en autocamper fra Cruise America, så tjek også lige priserne i Phoenix. De er tit meget attraktive - og Phoenix ligger tæt på mange af de store nationalparker i USA.

4. Sæt dig ind i rabatterne og køb kun de miles, du skal bruge

Mange autocamper-mærker tilbyder rabatter. Det gælder f.eks. Road Bear, som gennem hele året har aktuelle månedstilbud. Der gives også rabat for langtidsleje flere steder.

Få et overblik over gældende autocamper rabatter her.

Det kan desuden betale sig se lidt på, hvor langt du vil køre. Det er nemlig sådan, at man - ud over lejen - betaler for miles. Og her gælder det selvfølgelig om kun at betale for det antal miles, du kører. Google Maps ruteplanlægger er et glimrende værktøj til beregning af miles.

1 mile svarer i øvrigt til ca. 1,6 km.

5. Læs det med småt, hvis du bestiller i udlandet

Går du på nettet for at finde den bedste pris på leje af autocamper, ender du måske på en side fra et andet land. Her skal du passe på, at du ikke overser noget, for de udenlandske forhandlere griber ofte tingene an på en anden måde end den, vi som danskere er vandt til.

 

Aktuelle tilbud på autocamper

Du kan se nogle af de mest attraktive tilbud på leje af autocamper her.

Grand Canyon har campingpladser meget tæt på kløften. Det er en helt særlig oplevelse på en rejse i autocamper i USA.
Grand Canyon

Er det billigere at bestille autocamper i udlandet?

Mange tror, at der er penge at spare ved at bestille autocamperen i udlandet. Men sådan er det ikke nødvendigvis. Faktisk er Autocampers.dks priser meget ofte de bedste, og det skyldes, at vi har forhandlet os til nogle meget attraktive indkøbspriser og i øvrigt er dygtige til at holde vores omkostninger nede.

Vi tilbyder desuden globalt prismatch, så hvis du er så heldig at finde en billigere autocamper end en tilsvarende autocamper hos os, ja så giver vi prisforskellen i rabat.

Og vil du alligevel hellere bestille i udlandet, så tjek følgende:

Checkliste, før du booker i udlandet:

  • Er alle dine valg inkluderet i prisen, eller kommer der også en regning, når du henter autocamperen? Det er tilfældet hos Autocampers.dk, men ikke alle andre steder.
  • Er amerikanske skatter og moms inkluderet i prisen? Det er tilfældet hos Autocampers.dk, men ikke alle andre steder.
  • Er der gebyr på betaling med visa eller mastercard? Autocampers.dk tager ikke gebyr, men det er der mange - især udenlandske forhandlere, der gør.
  • Er det muligt at tage kontakt med forhandleren, hvis du f.eks. får brug for at ændre din leje, eller hvis du har spørgsmål? Det er det hos Autocampers.dk, og vi taler tilmed dansk.
  • Hvilke regler gælder for afbestilling? Du kan se Autocampers.dk's betingelser her.
  • Hvordan er firmaets ry f.eks. på Trustpilot? Autocampers.dk får gode karakterer og har KUN bedømmelser med 5 stjerner på Trustpilot.
  • Fremgår det tydeligt, om forsikringer er inkluderet og kender du din eventuelle selvrisiko? Det er tilfældet hos Autocampers.dk, men ikke alle andre steder.

Autocamper stationer i USA

Du kan hente og aflevere din autocamper på adskillige stationer i USA. Du kan se alle stationer i USA her.

Det er mod et gebyr muligt at afhente dit motorhome i én by og aflevere det i en anden by. Det hedder en envejsleje.

Bredt utvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top