Vælg en side
Rejsende

Autocamper USA

FORSIDE » Autocamper USA

Autocamper i USA

Autocamper USA byder på store oplevelser. Tænk blot på steder som Californien, Yellowstone, Grand Canyon, New York, New England og Florida. Mange vil opleve USA med autocamper og det skyldes, at USA har det hele: Stor natur, enestående storbyer, godt klima og masser af seværdigheder.

Perfekt til kør selv ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske USA i autocamper. Det er nemt at skaffe en camper, campingpladserne er gode og mange og afstanden mellem seværdighederne er overkommelig, hvis du planlægger rejsen godt.

Bestil nu: Klassiske ruter i autocamper USA

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocamper i USA. Her på siden viser vi nogle af de bedste tilbud på leje af autocamper/motorhome i USA. Du kan også selv søge efter den rette leje af autocamper her.

Her kan du hente og aflevere din autocamper i USA

Autocampers.dk samarbejder med Cruise America, Road Bear og El Monte i USA. Cruise America har flest stationer, hvor du kan hente og aflevere en autocamper USA. Det er – mod et tillæg – muligt at hente din autocamper / dit motorhome på én station og aflevere på en anden, så der er masser af muligheder.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og USA-kender.

Få tip til leje af autocamper i USA her.

Autocamper stationer i USA

Stærke tilbud på autocamper USA

Autocampers.dk søger hele tiden efter nye tilbud og nye oplevelser med autocamper i USA. Her ser du vores stærkeste tilbud lige nu.

Stor natur venter dig, der oplever USA med autocamper

Når det kommer til naturoplevelser i autocamper USA, er kunsten at vælge. For USA er et skatkammer af fantastisk natur. I Yosemite, som ligger nogle timers kørsel fra San Francisco, finder du alpinske landskaber med brusende vandfald. Her er et sublimt net af vandrestier og camping lige i hjertet af parken. Længere mod nord lokker Yellowstone Nationalpark, hvor du kan gå på udkig efter bjørne og bisonokser – eller udforske det vulkanske aktiviteter i området – og dem er der rigeligt af!

I USAs ældre nationalpark, Yellowstone, kan du komme helt tæt på de store binsonokser, der gerne benytter alfalten, når der skal lidt tempo på.
Alle USAs nationalparker i rigt forsynet med vandrestier, så der er masser af muligheder for at komme ud i naturen. Her er vi i Zion National Park.
Landskaberne ved Grand Canyon er storslåede, så giv dig god tid. Lyset ved solnedgang og solopgang giver det tørre landskab intense farver, så det er en god ide at overnatte i området mindst en nat. Man kan campere meget tæt på kløften, hvilket også giver rigtig gode muligheder for at tage på vandreture i området.

Nationalparker på stribe

450 km øst for Las Vegas venter ørkenen og de eroderede ørkenlandskaber omkring Grand Canyon. Herfra er afstandene til de lige så skønne nationalparker Bryce Canyon og Zion National Park i øvrigt overkommelige. Det er også i dette område, at du kan komme tæt på indianerne, f.eks. ved at tage på en vandretur med en indianerguide til Antelope Canyon eller Mesa Verde.

Strandferie og sol i Florida

Men USA er mere end storbyer og natur. I USA finder du også nogle af verden flotteste strande. Er du til strand og sol, så anbefaler vi her hos Autocampers.dk Florida. Her finder du tusindvis af kilometer strand – af alle slags. Er du til blødt sand og et roligt (børnevenligt) hav, så stil sigtekornet ind på golfkysten (vestkysten). Vil du hellere have vind i håret og store bølger, så er det kysten ud mod Atlanterhavet, du skal stile efter. Du kan også gøre begge dele, for afstandene i Florida små. Og nu du er i gang med at udforske, kan du lige så godt slå vejen omkring forlystelsesparkernes højborg Orlando og Everglades, hvor aligatorne lurer i vandoverfladen.

Du kan rejse med autocamper i USA hele året

USA rejser i autocamper kan gennemføres hele året. USA er nemlig et enormt stort land. Det har den fordel, at du kan rejse til USA og finde godt vejr året rundt. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sydlige del kommer temperaturerne sjældent under 20 grader. Ved de store nationalparker omkring Las Vegas er himlen som regel også blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne er kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

I en autocamper fra Cruise America har du alt du det udstyr, du skal bruge. Alle modeller er udstyret med toilet, køkken og bad. Er I 2 personer, er den lille C19 autocamper god (billedet). Er I mange, så foreslår vi en stor autocamper, f.eks. C30.
USAs naturrigdomme er uden sidestykke, og når du kører omkring i autocamperen, vil du finde de smukkeste landskaber som slet ikke har noget navn. Her er vi i Arizonas ørken

Autocamper USA – Modeller og priser

Lejer du en autocamper fra Cruise America, kan du få en vogn, der passer præcis til dine behov.
Find den Cruise America model, der passer bedst til dig her.

USA kort med campingpladser og seværdigheder

Hos Autocampers.dk vil vi gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse i Autocamper i USA selv. Derfor har vi givet os i kast med at lave et kort over USA med campingpladser og seværdigheder. Du kan bruge USA kortet til at få inspiration eller til selve planlægningen af rejsen. Klik på markørerne og få mere information om stederne.

Lej autocamper i USA hos Autocampers.dk

Autocampers.dks mission er at tilbyde gode autocampers til gode priser. Vi samarbejder tæt med Cruise America, som har mange autocamper-stationer overalt i USA. Nogle af de mest benyttede er San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og firmaets tre stationer i Florida.

Cruise Americas autocampers har alle køkken og bad, og de er nemme at køre. De har desuden automatgear, servo mm.

Gode tilbud på autocamper udlejning i Det vestlige USA

Cruise Americas lejestationener er store. Det betyder, at der ofte er mange autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen positivt, og ofte kan du finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i USA. Læg dertil, at flyrejsen til USA ofte fås til meget billig pris. Så lej autocamper i USA og så en oplevelse for livet.

NYHEDER

Videoguide: Sådan lejer du en autocamper i USA

Se vores helt nye video med praktisk og "nede-på-jorden" information om, hvordan du bestiller en autocamper i USA. Du får:

  • Introduktion til mulighederne med Cruise America 
  • Overblik over vogntyperne
  • 3 tip: Sådan får du den bedste pris
  • Step-for-step vejledning til vores booking-side.

Tak for hjælpen!

Vi er stadig på farten og er så lykkelige, det er by far den fedeste oplevelse i vores liv. Autocamperen fungerer bare så perfekt for os.

Amalia Agerskov

I det vestlige USA med Autocampers.dk

Nyhed: Autocamper i Europa

Vi har tilføjet Europa til vores booking engine, så du nu kan hente din autocamper i Island, Norge, Tyskland, England, Skotland, Spanien - og mange andre steder

  • I Tyskland Storbritannien samt Irland har vi autocampere fra Apollo.
  • I Norden og det sydlige Europa har tilbyder vi vogne fra Touring Cars.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i et motorhome eller autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.