Kom til online foredrag

Tilmeld dig her

Gratis foredrag online om

Autocamper i det vestlige USA

Tilmeld dig her

Webinaret afholdes torsdag den 8. februar 2024 kl. 19.30.


Torsdag den 8. februar kl. 19.30 inviterer Autocampers.dk og Highways-USA.com til gratis webinar om ferie i autocamper/motorhome i det vestlige USA. Og vi håber, at du vil være med!

  • Hvilke eventyr venter på en tur i autocamper gennem det vestlige USA?
  • Hvordan er det at holde ferie i en autocamper?
  • Hvad kan jeg opleve?
  • Og hvordan finder jeg nogle gode steder at campere?

Det og meget mere kan du få svar på, når Autocampers.dk i samarbejde med USA-ekspert Henrik Lange fra Highways-USA.com inviterer til online foredrag om ferie i autocamper i det vestlige USA.

Program overblik

  • Kl. 19.30: Del 1 med introduktion til autocampere, rabatter, tips og tricks
  • Kl. 20.30: Del 2 med forslag til rute/seværdigheder og spørge-session

Vi slutter ca. 21.30.

Foredrag om autocamper i USA

Henrik Lange

Med på foredraget er Henrik Lange (til venstre i billedet). Henrik er journalist og USA-ekspert i særklasse. Henrik er garvet foredragsholder, og er kendt for sine praktisk orienterede og letforståelige foredrag, som har høj kvalitet. Henrik Lange ejer portalen Highways-USA.com, som indeholder masser af nyttig information om rejser til USA.

Dorte Kuula

Præsentationen af autocampere får du af Dorte Kuula, som er stifter af Autocampers.dk. Dorte ved det meste, der er at vide om leje af autocamper i USA og har indgående kendskab til Cruise America, Road Bear og El Monte - og alle de forskellige stationer og vogntyper, som er tilgængelige. Dorte har også et par tips til dig, der gerne vil have den bedst mulige pris på autocamper leje i USA.

Program detaljer

Vi lægger ud med en kort gennemgang af de forskellige autocampere, som Autocampers.dk tilbyder, og vi fortæller også kort om, hvordan man bestiller og hvilke rabatter man kan få. Vi giver også et par fif til, hvad man skal tænke på, når man vælger autocamper.

USA med autocamper

På webinarets anden del fortæller Henrik Lange i ord og billeder om den mest populære autocamper-rute blandt danskere. Ruten går i grove træk fra San Francisco til Las Vegas og nationalparkerne i området og herfra videre til Los Angeles. Sidste ben på turen er vidunderlige Highway 1 langs Stillehavskysten retur mod San Francisco.

Spørgetid

Fra kl. ca. 20.30 vil der være mulighed for at stille spørgsmål om ferie i motorhome. Både Henrik Lange, som har tilbundsgående kendskab til det vestlige USA, og stifter af Autocampers.dk, Dorte Kuula, er til stede.

Alt i alt kommer vi omkring alt det, du har brug for at vide forud for en fantastisk ferie i autocamper i USA.

Få Henrik Langes guide - helt gratis

Når du booker en autocamper hos Autocampers.dk, så får du Henrik Langes rute-guide til det vestlige USA i autocamper helt gratis med i handlen. Guiden er på ca. 42 sider og er et konkret forslag til rute og camping undervejs. Du får guiden som pdf, som er et printvenligt format umiddelbart efter bestilling af autocamper.

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Frihed – I har frihed til at disponere rejsen, som I vil. Stop på et smukt sted og nyd en kop kaffe og improvisér på turen.

Hygge – Ferie i autocamper er en familievenlig ferieform, som giver jer masser af tid og oplevelser sammen.

Eventyr – I en autocamper kommer I både længere ud og tættere på. I kan udforske stort set alt, og I vil med garanti møde masser af spændende mennesker på rejsen.

Til at betale – Rejsen kan tilpasses til jeres budget. Vil I spare, kan I tilberede mange måltider selv og f.eks. vælge naturcampingpladser.

Nemt - I en autocamper har I det hele med jer, og I skal kun pakke ud én gang. Samtidig er I mobile og kan bevæge jer frit omkring.

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Bredt udvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top