Få en gratis e-guide

Det sydvestlige USA i autocamper

Bestiller du autocamper i USA hos Autocampers.dk, får Highways-USA’s store rejsefører til ferie i autocamper i det sydvestlige USA med i handlen ganske gratis.

Guiden, som er på 42 sider, er skrevet af journalist og USA-ekspert Henrik Lange og anviser rute, seværdigheder og campingpladser.

Guiden er på dansk og har en værdi af kr. 225. Du får guiden (som pdf) sammen med dit lejebevis kort tid efter, at du har bestilt en autocamper leje i USA hos os.

Forslaget er ifølge forfatteren målrettet familier med børn, der på tre uger vil have tid til at nyde det sydvestlige USA’s imponerende nationalparker i motorhome/ autocamper. Ruten er lagt sådan, at fokus er på naturoplevelser i nationalparkerne, mens storbyerne i Californien fylder mindre.

Storby og natur i skøn forening

Ruten starter og slutter i San Francisco. Desuden får I også lejlighed til at opleve Las Vegas, og I får også en smagsprøve på Los Angeles. San Diego indgår ikke.

Når det gælder naturoplevelser, er ruten en ren nydelse. I får nemlig serveret hele pakken af det vestlige USA’s mest fantastiske nationalparker: Først bjergparker som Yosemite, Kings Canyon og Sequoia, inden I bevæger jer ud gennem nogle af det sydvestlige USA’s mest forrygende westernlandskaber i bl.a. Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon og Monument Valley – for så at køre ned til Grand Canyon i Arizona.

Cover - Henrik Langes guide til det sydvestlige USA i autocamper

Mød forfatteren

Henrik Lange er journalist og USA-ekspert i særklasse. Hans tekster er brugsorienterede og letlæste og har en høj kvalitet. Henrik Lange ejer portalen Highways-USA, som indeholder masser af nyttig information om rejser til USA.

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Frihed – I har frihed til at disponere rejsen, som I vil. Stop på et smukt sted og nyd en kop kaffe og improvisér på turen.

Hygge – Ferie i autocamper er en familievenlig ferieform, som giver jer masser af tid og oplevelser sammen.

Eventyr – I en autocamper kommer I både længere ud og tættere på. I kan udforske stort set alt, og I vil med garanti møde masser af spændende mennesker på rejsen.

Til at betale – Rejsen kan tilpasses til jeres budget. Vil I spare, kan I tilberede mange måltider selv og f.eks. vælge naturcampingpladser.

Nemt - I en autocamper har I det hele med jer, og I skal kun pakke ud én gang. Samtidig er I mobile og kan bevæge jer frit omkring.

Derfor elsker vi ferie i autocamper

Bredt udvalg - Døgnet rundt

Vælg din drømmedestination og find netop dén autocamper, der matcher dine behov. Book når det passer dig. Også i weekenden.

Læs mere

Dansk kundeservice

Få personlig rådgivning med korte svartider. Med vores hjælp er du godt dækket ind på din ferie i autocamper.

Læs mere

Globalt prismatch

Få glæde af vores prismatch garanti på alle vores autocampere i hele verden. Din garanti for den lavest mulige pris.

Læs mere
Scroll to Top