Vælg en side
Rejsende

Gratis camping i USA

Miniguide til gratis camping i USA

Guide til gratis camping i USA

Drømmer du om at opleve øde landskaber og overnatte langt ude i the wild west? Så er der godt nyt til dig, hvis du vælger at rejse i autocamper. Det er nemlig muligt at campere helt lovligt og ganske gratis rigtig mange steder i USA. Fænomenet hedder “boondocking” og søger du på det på Google, bliver du straks klogere.

Her kan du campere gratis

 • I mange national forests og state parks
 • På museer, golfbaner og vingårde via Harvest Hosts
 • På finurlige steder, som du finder gennem brugernetværk
 • På rastepladser og truck stops
 • Hos Walmart og Kmart og andre store kæde-butikker

 

Tekst af Dorte Kuula, stifter og ejer af Autocampers.dk 

Camping i National Forest

Vil du ud i naturen, så gå efter de fantastiske skovområder, som USA har så mange af. De er fredelige, smukke og tilgængelige.

Det er hovedreglen, at man må campere 14 dage på et år i nationalskove, eller i National Forest, som skovene betegnes officielt. Man kan dog ikke bare slå sig ned på må og så. I stedet skal du søge information på skovens ranger station eller på nettet. Langt de fleste nationalskove har hjemmeside, som oplyser om reglerne under sektionen om camping. Du vil se, at mulighederne er mange – rigtig mange – når du først kommer i gang med at søge.

Billedet til venstre giver dig indtryk af, hvor du kan finde skovene. Læs mere om nationalskove her.

Bonus: State Parks byder også på gode muligheder. Her er det sjældent gratis, men blot meget billigt at campere.

Gratis camping i USAs national forests. Se Autocampers.dks miniguide til gratis camping i USA og få masser af frihed på rejsen.

Fantastiske Harvest Hosts

Harvest Hosts er et intet mindre end fantastisk netværk af vingårde, bryggerier, museer, golfbaner mm, der stiller ledig plads til rådighed for rejsende i autocamper. Netværket dækker hele Nordamerika og gennem det, får du adgang til flere end 2250 gratis steder at overnatte.

 • Det koster ca. 100 dollars at blive medlem
 • Overnatninger er gratis
 • Du kan ikke regne med at få strøm, vand osv. Det skal du selv medbringe
 • Du kan overnatte 1 nat pr. sted, du besøger

Med Autocampers.dk kan du få rabat på dit medlemskab. Du sparer 15%.

Få rabatkoden og læs mere

Supermarkeder

Det er også muligt at overnatte gratis på mange stop langs vejen – men hold øje med skiltningen og spørg dig for.

Walmart har en generel “autocampere er velkomne-politik”. Det betyder, at du som udgangspunkt kan regne med at få en plads. Men spørg dig for på det specifikke sted. Der kan være lovgivning (som i Redding, Californien), der forhindrer butikken i at give dig lov. Parkér altid væk fra indgangen, så du ikke generer trafikken – og efterlad allerhelst pladsen pænere end du fandt den.

KMART har lignende regler og rådene er præcis de samme.

Bonus: Der vil ofte være nattevagter omkring de store butikker, og det giver dig ekstra tryghed og dermed god hvile.

USA - Kmart byder på gratis campering for autocampere og RVs

Truck stops og rastepladser

TA Truck Stops er store motorvejsstop og er kendt for at have hvilepladser, hvor bilister og truckførere kan få mad, bad og hvile. Så det er bare at slå sig ned blandt de andre af vejens folk. Her kan man også få sig en sludder.

Rest areas/rastepladser er der mange af i USA. Mange har strenge regler og forbyder camping, men dem, der tillader parkering i 8 timer, må du gerne holde ind på – og gå til ro. Det siger sig selv, at du skal op og videre efter – ja – 8 timer. Søg efter “rest area 8 hour parking” kombineret med det område, du vil besøge og se, hvad der dukker op. For Californien finder man f.eks. denne meget udførlige guide.

Road Bear vejhjælp

Ressourcer om gratis camping i USA

Internettet og søgemaskinen Google er den vigtigste kilde til information om mulighederne for gratis camping i USA.

Det er med afsæt i internettet, at Autocampers tog på tur for at teste de forskellige muligheder af. Forslagene i denne guide er blevet til på det grundlag.

 

Gode søgeord

 • Boondocking
 • Free camping el. free RV camping
 • Dispersed camping

 

 

 

Numar Dutch Star Air Museum

20 stærke bud på gratis camping

I denne lille video får du Drivin’ and Vibin’ s top 20 over gratis campingpladser i USA. Du kan også tage et kig på den tilhørende artikel, hvor pladserne er listet.

Video om gratis camping

I denne lille video får du tips og trick til at finde gratis steder at overnatte i naturen. Den er noget uskøn og gammeldags i udtrykket, men indholdet er godt og nyttigt.


aaa

Genveje til mere gratis camping i USA

Campendium er rig på forslag til gratis campingpladser og da siden bliver benyttet af rigtig mange, er den godt opdateret. Der er også rigtig mange bruge, der uploader billeder, og det gør det nemt at orientere sig på forhånd.

Freecampsites.net fødes med info om gode (gratis) campingpladser af brugerne. Der er masser af markeringer og masser af muligheder.

Boondockers Welcome tilbyder overnatning hos eller tæt på helt almindelige amerikanske familier. Her får du ofte en plads i indkørslen eller langs fortovet ved et privat hjem, og dermed er Boondockers Welcome en herlig måde at møde amerikanerne på. Netværkert er gratis at benytte, og du kan se fotos, anmeldelser samt reservere plads online.

Gratis camping er i udgangspunktet både sikkert, sjovt og godt. Men husk altid at bruge din sunde fornuft, inden du slår dig ned. Spørg lokalt, hvis du er i tvivl, og find et andet sted at overnatte, hvis du ikke føler dig tryg.

Find din autocamper i USA her

Hos Autocampers.dk finder du autocampere/RVs/motorhomes i alle størrelser og prislejer. Vi har samlet nogle af det mest attraktive lejer her.

Du kan rejse med autocamper i USA hele året

USA rejser i autocamper kan gennemføres hele året. USA er nemlig et enormt stort land. Det har den fordel, at du kan rejse til USA og finde godt vejr året rundt. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sydlige del kommer temperaturerne sjældent under 20 grader. Ved de store nationalparker omkring Las Vegas er himlen som regel også blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne er kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

Autocamper i USA kan lade sig gøre hele året

Lej en autocamper i USA her

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

BESTIL HER
Derfor skal du vælge Autocampers.dk
Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.

Vi får 5 stjerner på Trustpilot. Se anmeldelser her.