Vælg en side
Rejsende

Gratis

camping i USA 

FORSIDE » Gratis camping i USA

Gratis camping i USA

Brug Autocampers.dks miniguide til gratis camping i USA og få masser af frihed på rejsen.

Tekst af Dorte Kuula, stifter og ejer af Autocampers.dk 

 

Gå efter “National Forest”

Vil du ud i naturen, så gå efter de fantastiske skovområder, som USA har så mange af. De er fredelige, smukke og tilgængelige.

Det er hovedreglen, at man må campere 14 dage på et år i nationalskove, eller i National Forest, som skovene betegnes officielt. Man kan dog ikke bare slå sig ned på må og så. Istedet skal du søge information på skovens ranger station eller på nettet. Langt de fleste nationalskove har hjemmeside, som oplyser om reglerne under sektionen om camping. Du vil se, at mulighederne er mange – rigtig mange – når du først kommer i gang med at søge.

Billedet til venstre giver dig indtryk af, hvor du kan finde skovene.

Læs mere om nationalskove her.

Bonus: State Parks byder også på gode muligheder. Her er det sjældent gratis, men blot meget billigt at campere.

Truck stop, vej stop og supermarkeder

Det er også muligt at overnatte gratis på mange stop langs vejen – men hold øje med skiltningen og spørg dig for.

Walmart har en generel “autocampere er velkomne-politik”. Det betyder, at du som udgangspunkt kan regne med at få en plads. Men spørg dig for på det specifikke sted. Der kan være lovgivning (som i Redding, Californien), der forhindrer butikken i at give dig lov.

Parkér altid væk fra indgangen, så du ikke generer trafikken – og efterlad allerhelst pladsen pænere end du fandt den.

KMART har lignende regler og rådene er præcis de samme.

Bonus: Der vil ofte være nattevagter omkring de store butikker, og det giver dig ekstra tryghed og dermed god hvile.

TA Truck Stops er store motorvejsstop og er kendt for at have hvilepladser, hvor bilister og truckførere kan få mad, bad og hvile. Så det er bare at slå sig ned blandt de andre af vejens folk. Her kan man også få sig en sludder.

Rest areas/rastepladser er der mange af i USA. Mange har strenge regler og forbyder camping, men dem, der tillader parkering i 8 timer, må du gerne holde ind på – og gå til ro. Det siger sig selv, at du skal op og videre efter – ja – 8 timer. Søg efter “rest area 8 hour parking” kombineret med det område, du vil besøge og se, hvad der dukker op. For Californien finder man f.eks. denne meget udførlige guide.

Ressourcer om gratis camping i USA

Internettet og søgemaskinen Google er den vigtigste kilde til information om mulighederne for gratis camping i USA.

Det er med afsæt i internettet, at Autocampers tog på tur for at teste de forskellige muligheder af. Forslagene i denne guide er blevet til på det grundlag.

Inden vi drog af sted, gjorde vi en del forarbejde for at blive klogere på to forhold:

1. Hvordan finder man de gratis pladser

2. Hvordan sikrer man sig, at man overholder gældende regler og i det hele taget ikke generer nogen.

De bedste ressourcer i det arbejde var:

Video om boondocking. Den er nogel gammel og “stiv”, men indholdet er genialt. Rigtig mange tip til, hvordan du griber søgningen an.

Campendium er rig på forslag til gratis campingpladser og da siden bliver benyttet af rigtig mange, er den godt opdateret. Der er også rigtig mange bruge, der uploader billeder, og det gør det nemt at orientere sig på forhånd.

Freecamping.net fødes med info om gode (gratis) campingpladser af brugerne. Der er masser af markeringer og masser af muligheder.

Gratis camping er i udgangspunktet både sikkert, sjovt og godt. Men husk altid at bruge din sunde fornuft, inden du slår dig ned. Spørg lokalt, hvis du er i tvivl, og find et andet sted at overnatte, hvis du ikke føler dig tryg.

Lej autocamper i USA hos Autocampers.dk

Autocampers.dk gør en dyd ud af at tilbyde gode autocampere til gode priser. Vi samarbejder tæt med Cruise America, som har autocamper-stationer mange steder i USA. Cruise America er stort et medarbejderejet firma – faktisk det største af sin art i hele USA.

Cruise Americas autocamperere har alle køkken, toilet og bad, og de er nemme at køre. De har både automatgear og servo mm.

Gode tilbud på autocamper i Vancouver

Leje af autocamper i USA er nemt – og meget ofte også billigt. I USA er det ofte sæsonen, der afgør prisen. Lejer du midt på sommeren, er det højsæson, og det giver høje priser. Lejer du derimod før eller efter skolernes sommerferie, så er prisen ofte overraskende lav.

OBS – Autocampers.dk påtager sig intet ansvar for camping i forbindelse med leje af autocamper. Det er således lejers ansvar at finde lovlig og passende campering på rejsen. Denne guide har således kun vejledende karakter.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.