Vælg en side
Rejsende

Autocamper Australien

Mærk friheden i en autocamper
Autocamper Australien

Autocamper Australien – Få viden og book her

En rundrejse i autocamper som Australien byder på masser af oplevelser og masser og af variation. Find den rette vogn til dit eventyr i autocamper i Australien her og få inspiration til rejsen.

Autocamper Australien – 10 gode grunde

 • Maksimal frihed til at opleve og nyde livet
 • Enestående natur med nationalparker flotte landskaber
 • Vogne i alle størrelser og prisklasser
 • Stort udvalg: Budget – Standard og Premium vogne til 2, 4 og 6 personer
 • Fri km, udstyr til køkken og senge og vejhjælp altid inkluderet
 • Stærke priser og mange rabatter
 • Minimumsalder: 18 år (udvalgte vogne). Ingen øvre aldersgrænse.
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype

Lej autocamper i Australien

Vi tilbyder afhentning af autocamper ikke færre end 10 byer i Australien: Sydney, Brisbane, Cairns, Darwin, Broome, Perth, Alice Springs, Adelaide, Melbourne og Hobart på Tasmanien.

Bemærk, at det er muligt at lave en såkaldt envejsleje, hvor du henter autocamperen/motorhomet på en station og afleverer den på en anden. Der er et mindre gebyr forbundet med at lave en envejsleje.

Find autocampere

Australien kort med alle autocamper stationer

Derfor skal du bestille din autocamper i Australien hos Autocampers.dk

 • PRISGARANTI – Vi matcher prisen, hvis du finder den lavere andre steder
 • EKSPERTISE – Vi har masser af viden og erfaring, og vi deler gerne
 • SERVICE I TOPKLASSE – Vi får exceptionelt gode anmeldelser på Trustpilot
 • STORT UDVALG – Vi tilbyder et bredt udvalg af små campervans, alm. autocampere og store motorhomes
Autocamper i Australien gode grunde

Autocamper Australien – Stærke tilbud

Autocampers.dk ser det som sin mission at gøre det nemt for dig at finde gode autocampere til gode priser. Derfor gennemgår vi hver uge udvalget og finder de bedste lejetilbud og viser dem her. Når vi gør det, lægger vi vægt på pris, kvalitet og vejr. Og vi går naturligvis efter det, der giver mest værdi for pengene.

Nedenstående tilbud er oplæg til leje af en autocamper i Australien. Tidspunkt, varighed, vogntype kan justeres efter dine ønsker, men vær opmærksom på, at det har betydning for prisen.

Sådan lejer du autocamper i Australien

Vi har samlet et par gode råd og informationer til dig, der lejer autocamper i Australien for første gang.

Sådan udregnes prisen

I Australien består totalprisen på din autocamper primært af selve lejen. I lejen er følgende typisk inkluderet:

 • Grundlejen, som varierer med lokation, årstid, lejelængde og vogntype. Inkluderet i grundlejen er altid selve lejen, fri km (undt. firehjulstrækkere), udstyr til senge (vattæppe, linned, pude osv.), håndklæder samt udstyr til køkken (service, gryder, pander mm) forsikringer (bemærk selvrisiko), vejhjælp og moms.
 • Reduktion af selvrisiko. I Australien er selvrisikoen på den medfølgende forsikring af autocamperen ofte ganske høj. Din selvrisiko fremgår ved bestilling af autocamperen, og her er det også muligt at reducere selvrisikoen mod ekstra betaling. Bemærk i den sammenhæng, at de fleste rejseforsikringer dækker selvrisiko på bil og autocamperleje (dog ofte med en øvre grænse).
 • Diverse tilkøb som f.eks. markise, campingstole og lign.

Alle udlejere tilbyder pakker med alt inklusive. Priserne for dette varierer, så det er en god ide at bruge lidt tid på at finde den bedst mulige pris. Bemærk, at pakker med alt inklusive også reducerer eller eliminerer din selvrisiko.

Alle priser på vores site er inklusive moms og skatter.

Autocamper leje for enhver smag

Vi tilbyder autocamper leje i Australien fra flere udlejere. Få et overblik over mulighederne her og klik dig videre for at fordybe dig.

Apollo Australia – Vores mest populære vogne

 • Vogne, der er maksimalt 3 år gamle
 • En bred vifte af modeller – fra 2 til 6 pers.
 • Kvalitet for pengene og gode vogne med masser af komfort
 • Ubegrænsede km, udstyr til senge og køkken, forsikring og vejhjælp inkluderet
 • Mulighed for envejsleje
 • Rabat ved langtidsleje
 • Minimumsalder: 21 år (fører skal have haft kørekort i min. 2 år)
 • Alm. kørekort (kat. B) er nok – uanset vogntype

Mere om Apollo Australien

Maui – Luksus i særklasse

 • Max 2 år gamle vogne
 • Lækre vogne med lydsvag motor
 • Eksklusiv indretning med smarte løsninger
 • Alle vogne har køkken, toilet og bad
 • Vogne til 2, 4 eller 6 personer

Mere om Maui autocampere

Maui Ultima autocamper til 2 personer

Britz – En god vogn til en god pris

 • En autocamper, der er maksimalt 5 år gammel
 • En autocamper til en god pris
 • Vogne til 2, 3, 4 og 6 personer
 • Mange modeller at vælge imellem
 • Mulighed for firehjulstræk, hvor telt medfølger

Mere om Britz autocampere

Britz autocamper i Australien

Mighty – Når prisen er vigtig

 • En autocamper som er maks. 8 år gammel
 • En autocamper til attraktiv pris
 • Perfekt til unge på eventyr – Enkelte modeller udlejes til 18-årige
 • Nogle vogne har bad/toilet

Mere om Mighty autocampere

Mighty autocamper i Australien

Australien: Perfekt til kør selv ferie i autocamper

På en tur i Australien i autocamper kan du opleve alt fra den store røde ørken og den vilde outback over smukke bjerglandskaber til frodig regnskov. Læg dertil det spændende dyreliv med kænguruer, koalaer og ikke mindst krokodiller, som lever i den fri natur og bidrager til at gøre oplevelsen til noget helt særligt.

Det østlige Australien

Det østlige Australien er perfekt til en rejse med autocamper. Og der er mange steder at starte fra.

Cairns og Brisbane i Queensland i er populære stationer. Herfra er du tæt på Great Barrier Reef og masser af dejlige strande. Helt mod nord er der tropisk klima med krokodiller og vild, utæmmet regnskov. Fra Cairns og videre mod syd findes masser af tilbud til rejsende kombineret med flot natur som f.eks. Lamington National Park og Fraser Island.

Whitehaven Beach i Great Barrier Reef er et eksotisk mekka for rejsende med sublime strande og fremragende snorkling. Man kan komme dertil på en dagstur fra Airlie Beach.

Great Barrier Reef har et enestående dyreliv med gigantiske havskildpadder som et af de mest fascinerende dyr.

Det østlige Australien med Whitehaven Beach

New South Wales og metropolen Sydney

Du kan også hente og aflevere din autocamper i Sydney, som er Australiens uofficielle hovedstad. Her finder du en af verdens smukkeste havnefronter med det ikoniske Operahus, og ikke langt fra byen venter atter fascinerende naturområder som Blue Mountains og vinområdet Hunter Valley.

Sydney er en fascinerende storby og et perfekt sted at starte en tur i autocamper i Australien. Brug gerne et par dage i byen og besøg det flotte Operahus, inden rejsen i autocamper begynder.

Blue Mountains bliver sjældent besøgt at danskere i autocamper på tur i Australien – og det er synd, for området byder på stor skønhed og mange fantastiske vandrestier.

Blue Mountains Australia

Melbourne og staten Victoria

Din rejse i autocamper i Australien kan også begynde i den kulturelle smeltedigel Melbourne, som er verdenskendt for sit restaurant- og caféliv. Og så har byen den fordel, at du finder vild natur og fantastiske vinområder lige i nærheden.

Phillip Island nær Melbourne kan du møde pingvinerne, når de går i land efter en lang dag på havet, og i Great Otway National Park kan du udforske tempereret regnskov. Victoria byder også på mindre kendte nationalparker såsom Grampians National Park, der bestemt fortjener et besøg.

Fra Melbourne han du også begive dig ud på en af de smukkeste køreture i Australien, når du kører fra Melbourne til Adelaide i autocamper ad den smukke Great Ocean Road. På ruten venter dramatiske kyststrækninger, tempereret regnskov, brusende vandfald og de berømte 12 Apostles.

Pingvin Parade ved Phillip Island

Adelaide og Southern Australia

Adelaide er endnu et godt bud på et sted til afhentning og aflevering af autocamper i Australien.

Selve byen er lille og hyggelig, og minder på sin vis om danske Aarhus. Og også her kan du nyde gourmet i verdensklasse. På ét punkt er byen også pioner, idet der er indført gratis offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen som rejsende.

Vil du opleve Barossa Valley og Great Ocean Road, er byen et oplagt sted at starte turen i autocamper. Bemærk, at du f.eks. kan afhente i Adelaide og aflevere i Melbourne.

Vil du opleve kænguruer, sæler og pingviner, så tag til Kangaroo Island, hvor dyrene lader dig komme tæt på, fordi de ikke bliver jaget. Helt andre oplevelser venter i ørkenbyen Coober Pedy, hvor du kan kigge efter opaler og besøge underjordiske huse. Du kan også vælge at lægge de gængse turistruter bag dig og udforske nogle af Australiens mest oversete naturområder i Flinders Ranges, Eyre Peninsula og Gawler Ranges.

Kangaroo Island

Rejser I med børn, er det en kæmpe oplevelse at se vilde dyr i naturen – som her på Kangaroo Island.

Kænguruer og deres mindre artsfælder, wallabies, findes over alt i Australien. Men på Kangaroo Island er chancerne for at komme helt tæt på de særegne dyr særlig stor.

Vær opmærksom på restriktioner for kørsel med autocamper på Kangaroo Island. Kontakt os for yderligere information.

Autocamper Adelaide - Lej her og oplev det bedste af South Australia

Den Røde Ørken og The Outback

Er det outback og oplevelser i Den Røde Ørken, som det centrale Australien populært kaldes, der frister, så tag et kig på Alice Springs, hvor du både kan hente og aflevere autocamper og firehjulstrækker.

Alice Springs er det perfekte sted at opleve ørken – og der er masser af den i alle retninger. Vi foreslår, at du kører mod sydvest, for her venter Ayers Rock/Uluru, King Canyon, masser af dyreliv og spektakulær natur. Turen er legendarisk og byder på masser af wildlife og outback med støv og stjernehimmel og hvad der ellers følger med af godter på sådan en tur i autocamper. Og faktisk er der hele tre veje herud. En er asfalteret, en er grusvej af høj standard og en er ufremkommelig i alt andet end en god firehjulstrækker.

450 km (ad korteste vej) længere fremme venter Ayers Rock.

Darwin og det tropiske nord

Din rejse i autocamper i Australien kan også begynde helt mod nord, nærmere bestemt i Darwin.

Darwin er porten til et vildmarksområde af dimensioner, der udgøres af de tre nationalparker Kakadu, Katherine/Nitmiluk og Litchfield og det næsten ubeboede Arnhem Land, der tilhører aboriginerne.

Du kan sagtens opleve det nordlige Australien i en almindelig autocamper, men vil I rejse frit og langt væk fra alfarvej, så kan du overveje at leje en 4WD autocamper. I Darwin findes foruden de klassiske modeller med telt også en ny variant, nemlig Scout, som er en klassisk autocamper med indendørs sovepladser OG firehjulstræk.

Kakadu

Du kan rejse med autocamper i Australien hele året

I Australien vender årstiderne på hovedet. Når det er sommer i Danmark, er det vinter i Australien – og omvendt. Det er dog værd at bemærke, at Australien ligger tættere på ækvator end Danmark, og derfor er der generelt varmere end i Danmark. Dermed også sagt, at man kan tage på eventyr i autocamper på alle tider af året.

Priserne er generelt lavet i de danske sommermåneder – også i vores skoleferie. På denne tid af året er temperaturerne i Sydney og Melbourne på 10-25 grader. I nord er vejret varmt (der er altid varmt i det nordlige Australien), men det er også tørt og solrigt. Dermed er det også den bedste årstid at besøge både Northern Territory og det nordlige Queensland.

Apollo Australien er din garanti for tryghed på rejsen

Autostol i autocamper

Mange af vores autocampere i Australien er godkendt til autostole. Det fremgår af den enkelte autocampers specifikationer, om den er godkendt til autostole.

Du kan leje autostole på alle vores stationer i Australien. Vi anbefaler at forhåndsreservere autostolen, så du er sikker på at få en ved afhentning.

Personalet på stationen hjælper gerne med montering af autostolen. Du skal blot bede om hjælp.

Autostol i autocamper

Lej en autocamper i Australien her

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

BESTIL HER
Derfor skal du vælge Autocampers.dk
Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.

Vi får 5 stjerner på Trustpilot. Se anmeldelser her.