Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Australien

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Australien

Autocamper i Australien

En rundrejse i autocamper som Australien byder på masser af oplevelser og masser og af variation. Find den rette vogn til dit eventyr i autocamper i Australien her og få inspiration til rejsen.

På en tur i Autralien i autocamper kan du opleve alt fra den store røde ørken og den vilde outback over smukke bjerglandskaber til frodig regnskov. Læg dertil det spændende dyreliv med kænguruer, koalaer og ikke mindst krokodiller, som lever i den fri natur og bidrager til at gøre oplevelsen til noget helt særligt.

Lej din australske autocamper nemt

Autocampers.dk formidler autocampere i Australien i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har masser af udstyr.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, maks. to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Australien-ekspert.

Her kan du hente og aflevere din autocamper i Australien

Lejer du autocamper hos Autocampers.dk, kan du hente og aflevere din autocamper mange steder i Australien.

Bemærk, at det er muligt at hente autocamperen et sted og aflevere den et andet mod et mindre gebyr. Du kan se, hvor meget det koster her.

Atttraktive lejetilbud på autocamper i Australien

Autocampers.dk ser det som sin mission at gøre det nemt for dig at finde gode autocampere til gode priser. Derfor gennemgår vi hver uge udvalget og finder de bedste lejetilbud og viser dem her. Når vi gør det, lægger vi vægt på pris, kvalitet og vejr. Det er med disse tre parametre i tankerne, at vi vælger tilbuddene. Og vi går naturligvis efter det, der giver mest værdi for pengene.

Nedenstående tilbud er oplæg til leje af autocampere. Tidspunkt, varighed, vogntype kan justeres efter dine ønsker, men vær opmærksom på, at det har betydning for prisen.

Oplev Australien med autocamper

Australien er et enormt stort land, så du kan lige så godt belave dig på, at du ikke kan nå det hele med udgangspunkt i en autocamper med mindre du har måneder eller år til rådighed.

Vi foreslår istedet, at du vælger et område eller en strækning, som passer godt til en ferie i autocamper. Resten af det fascinerende land kan du evt. opleve ved at tage indenrigsfly fra sted til sted.

Afstande i Australien

Pas på! Australien er et ufatteligt i stort land. Det forstår man egentlig først, når man har prøvet at køre en lang tur og bagefter ser på kortet, hvor uendelig kort turen ser ud.

Så selvom du har fri kilometer med i lejen af autocamper i Australien, skal du passe godt på, når du planlægger rejsen. Det er nemlig ikke sjovt at skulle skynde sig, når man har ferie.

Du kan få overblik over afstandende i Australien her:

Køreafstande i km
Adelaide
Brisbane
Canberra
Darwin
Melbourne
Perth
Sydney
Adelaide
 
2.055
1.198
3.051
732
2.716
1.415
Brisbane
2.055
 
1.246
3.429
1.671
4.289
982
Canberra
1.198
1.246
 
4.003
658
3.741
309
Darwin
3.051
3.429
4.003
 
3.189
4.049
4.301
Melbourne
732
1.671
658
3.789
 
3.456
873
Perth
2.716
4.363
3.741
4.049
3.456
 
3.972
Sydney
1.415
982
309
4.301
873
3.972
 

Det østlige Australien

Det østlige Australien er perfekt til en rejse med autocamper. Og der er mange steder at starte fra.

Cairns og Brisbane i Queensland i er populære stationer. Herfra er du tæt på Great Barrier Reef og masser af dejlige strande. Helt mod nord er der tropisk klima med krokodiller og vild, utæmmet regnskov. Fra Cairns og videre mod syd findes masser af tilbud til rejsende kombineret med flot natur som f.eks. Lamington National Park og Fraser Island.

Whitehaven Beach i Great Barrier Reef er et eksotisk mekka for rejsende med sublime strande og fremragende snorkling. Man kan komme dertil på en dagstur fra Airlie Beach. 

Great Barrier Reef har et enestående dyreliv med gigantiske havskildpadder som et af de mest fascinerende dyr.

New South Wales og metropolen Sydney

Du kan også hente og aflevere din autocamper i Sydney, som er Australiens uofficielle hovedstad. Her finder du en af verdens smukkeste havnefronter med det ikoniske Operahus, og ikke langt fra byen venter atter fascinerende naturområder som Blue Mountains og vinområdet Hunter Valley.

 

Sydney er en fascinerende storby og et perfekt sted at starte en tur i autocamper i Australien. Brug gerne et par dage i byen og besøg det flotte Operahus, inden rejsen i autocamper begynder.

Blue Mountains bliver sjældent besøgt at danskere i autocamper på tur i Australien – og det er synd, for området byder på stor skønhed og mange fantastiske vandrestier.

Melbourne og staten Victoria

Din rejse i autocamper i Australien kan også begynde i den kulturelle smeltedigel Melbourne, som er verdenskendt for sit restaurant- og caféliv. Og så har byen den fordel, at du finder vild natur og fantastiske vinområder lige i nærheden.

På Phillip Island nær Melbourne kan du møde pingvinerne, når de går i land efter en lang dag på havet, og i Great Otway National Park kan du udforske tempereret regnskov. Victoria byder også på mindre kendte nationalparker såsom Grampians National Park, der bestemt fortjener et besøg.

Fra Melbourne han du også begive dig ud på en af de smukkeste køreture i Australien, når du kører fra Melbourne til Adelaide i autocamper ad den smukke Great Ocean Road. På ruten venter dramatiske kyststrækninger, tempereret regnskov, brusende vandfald og de berømte 12 Apostles.

Adelaide og Southern Australia

Adelaide er endnu et godt bud på et sted til afhentning og aflevering af autocamper i Australien.

Selve byen er lille og hyggelig, og minder på sin vis om danske Aarhus. Og også her kan du nyde gourmet i verdensklasse. På ét punkt er byen også pioner, idet der er indført gratis offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen som rejsende.

Vil du opleve Barossa Valley og Great Ocean Road, er byen et oplagt sted at starte turen i autocamper. Bemærk, at du f.eks. kan afhente i Adelaide og aflevere i Melbourne.

Vil du opleve kænguruer, sæler og pingviner, så tag til Kangaroo Island, hvor dyrene lader dig komme tæt på, fordi de ikke bliver jaget. Helt andre oplevelser venter i ørkenbyen Coober Pedy, hvor du kan kigge efter opaler og besøge underjordiske huse.

Du kan også vælge at lægge de gængse turistruter bag dig og udforske nogle af Australiens mest oversete naturområder i Flinders Ranges, Eyre Peninsula og Gawler Ranges.

 

Kænguruer og deres mindre artsfælder, wallabies, findes over alt i Australien. Men på Kangaroo Island er chancerne for at komme helt tæt på de særegne dyr særlig stor.

Rejser I med børn, er det en kæmpe oplevelse at se vilde dyr i naturen – som her på Kangaroo Island.

Den Røde Ørken og The Outback

Er det outback og oplevelser i Den Røde Ørken, som det centrale Australien populært kaldes, der frister, så tag et kig på Alice Springs, hvor du både kan hente og aflevere autocamper og firehjulstrækker.

Alice Springs er det perfekte sted at opleve ørken – og der er masser af den i alle retninger. Vi foreslår, at du kører mod sydvest, for her venter Ayers Rock/Uluru, King Canyon, masser af dyreliv og spektakulær natur. Turen er legandarisk og byder på masser af wildlife og outback med støv og stjernehimmel og hvad der ellers følger med af godter på sådan en tur i autocamper. Og faktisk er der hele tre veje herud. En er asfalteret, en er grusvej af høj standard og en er ufremkommelig i alt andet end en god firehjulstrækker.

450 km (ad korteste vej) længere fremme venter Ayers Rock.

 

Ayers Rock er en gigantisk klippe: 2,5 km lang, 1,5 km bred og rejser sig 335 m over den omgivende slette. Turen rundt om stenen er på ca. 10 km (husk vand!). Er kræfterne ikke til det, er det muligt at tage på kamelsafari.

Uluru/Ayers Rock udgør for mange højdepunktet på rejsen til Australien. Størrelsen i sig selv er et ubegribelig skue, og stenen gennemgår hver eneste dag de mest utrolige farveændringer.

Darwin og det tropiske nord

Din rejse i autocamper i Australien kan også begynde helt mod nord, nærmere bestemt i Darwin

Darwin er porten til et vildmarksområde af dimensioner, der udgøres af de tre nationalparker Kakadu, Katherine/Nitmiluk og Litchfield og det næsten ubeboede Arnhem Land, der tilhører aboriginerne.

Du kan sagtens opleve det nordlige Australien i en almindelig autocamper, men vil I rejse frit og langt væk fra alfarvej, så kan du overveje at leje en 4WD autocamper. I Darwin findes foruden de klassiske modeller med telt også en ny variant, nemlig Scout, som er en klassisk autocamper med indendørs sovepladser OG firehjulstræk.

 

Fra Darwin er der mange mulighed for ture i autocamper med eller uden firehjulstræk. Klik på kort og de nærmere. Se også forslag til rejser i autocamper i Northern Territory her.

Kakadu National Park byder på flot natur, rigt fugleliv, aboriginerne og også en enkelt krokodille eller to og kan opleves med almindelig autocamper eller firehjulstrækker..

 

Tasmanien – rosinen i pølseenden

Tasmanien er et mekka for rejsende i autocamper. På Tasmanien er afstandene overkommelige, naturen er helt anderledes end i det øvrige Australien og så kan du hente autocamper i Hobart, som er Tasmaniens hovedby.

Hyggelige Hobart
Hovedbyen Hobart er et hyggeligt bekendtskab, og historieinteresserede bør bestemt kigge forbi ruinerne af den tidligere straffefangekoloni Port Arthur samt de elegante victorianske bygninger i byen Launceston. Vinelskere kan derimod glæde sig til Tasmaniens glimrende hvidvine, der passer perfekt til de friskfangede fisk og skaldyr, der serveres på caféer og restauranter overalt på øen.

Men det er først og fremmest naturen, der er i højsædet på en en rejse i autocamper på Tasmanien.

Cradle Mountain og Wineglass Bay er blandt de absolutte højdepunkter på Tasmanien. Men faktisk kan du vandre stort set overalt, f.eks. langs de dramatiske kyster til smukke, øde strande, eller du kan udforske vildmarken på øens indre, hvor tempererede skove og lave bjerge spejler sig i smukke søer.

Leje af autocamper i Australien hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i Australien. THL tilbyder campere i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer manger steder i Australien. Maui, Britz og Mighty er alle ejet af THL, som også tilbyder autocampere med firehjulstræk i Australien.

Gode tilbud på autocamper i Australien

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Australien.

Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for skolernes sommerferie. Og her er det primært den australske sommerferie, som starter omkring jul og strækker sig langt ind i januar, der påvirker priserne. Kan du undgå den, kan du spare mange penge.

Prisen på leje af autocamper er faktisk lavest i vores sommerhalvår. De aller laveste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder.

Uanset, hvad du vælger, så er Australien et storslået rejseland. Så lej en autocamper i Australien og få en oplevelse for livet.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og derme har du også fri afbestilling. Muligheden gælder de fleste lejer i USA, Canada, Europa, Australien og New Zealand, men der er enkelte undtagelser. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.