God forberedelse er første skridt til en god rejse. Autocampers.dk ønsker at gøre det så nemt som muligt at leje og køre i autocamper/motorhome/RV. Derfor har vi samlet alle de ressourcer, der er relevante for dig, der snart skal ud at køre autocamper.

Har du bestilt en autocamper hos Autocampers.dk, vil du modtage en mail med al nødvendig information ca. 3 uger før din afrejse.

2 nyttige tips

Kort fortalt er der to vigtige ting, du med fordel kan gøre inden afrejse:

1) Se Cruise Americas Orientation Video, som giver er en god og nyttig indføring i livet i en autocamper. Videoen er på dansk og kan ses her:

2) Gennemføre Cruise Americas online check in. Det er frivilligt, om du vil tjekke ind på forhånd. Vi anbefaler, at du gør det, for det sparer tid for dig og andre, når du afhenter autocamperen.

Det kan også være en god ide at hente Cruise Americas app. Den viser vej til tankstationer, rekreative områder, campingpladser og dump-stations, hvor du kan tømme bilens spildevandstanke. Den indeholder også alle instruktionsvideoer samt autocamperens manual i digital udgave. Du finder også anmeldelser og anbefalinger fra andre autocampister i app’en.

Udforsk i øvrigt Cruise Americas side med nyttige tips, videolinks og meget mere på rvcheckin.com