Vælg en side
Rejsende

De 3 vigtigste tip til booking af din

Sommerferie i autocamper i USA

Det kan være svært at overskue, hvordan man booker autocamperen til sommerens road trip i USA bedst og billigst. Her få du Autocampers.dks 3 vigtigste tip til en god autocamper leje. Følger du dem, garanterer vi, at du kommer godt fra start på dit amerikanske autocamper eventyr.

1. Bestil tidligt

Alle autocamper udlejere i USA belønner den, der bestiller tidligt. Hos Cruise America og El Monte gælder, at du får 15% rabat på lejen, hvis du bestiller inden nytår. Rabatten indregnes automatisk, når du bestiller.

Som hovedregel er der også penge at spare på flybilletten, hvis man booker tidligt. Flybilletter er som udgangspunkt tilgængelig, når der er 11-12 mdr. til din hjemrejse.

Find din pris

2. Start fra en stor station

Dér hvor konkurrencen er størst, er prisen også bedst. Dén regel gælder i høj grad i USA, og der vil være store beløb at spare ved at lade turen i autocamper starte fra Los Angeles, San Francisco eller Las Vegas. I enkelte tilfælde finder man også meget attraktive priser i Denver, Phoenix og Seattle.

Det er desuden også nemmere og billigere at flyve til en af de ovennævnte byer.

Cruise America er det mest populære vælg blandt danskere, der tager på sommerferie i autocamper i USA. Her ser vi en C25 med plads til 5 personer.

3. Rejs tidligt på ferien

Der kan være milevid forskel på lejeprisen i starten af juli og lejeprisen i slutningen af juli. Og helt generelt er det sådan, at der er store penge at spare ved at rejse tidligt på sommerferien. Det er også en god grund af andre årsager:

– Det er nemmere at fine flybilletter til en god pris
– Temperaturerne er mere moderate i den tidligere sommer
– Der er færre besøgende på veje og nationalparker, og dermed mere plads til dig

 

El Montes autocampere er maks. 2 år gamle og byder på masser af luksus og komfort. Bestiller du i god tid, får du rabat.

Bliv klog på rabatterne

Der er mange muligheder for at gøre et godt køb, når du bestiller din leje af autocamper i USA. Læs mere om rabatmulighederne, som udbyderne tilbyder her: Cruise Americas rabatter, El Montes rabatter, Road Bears rabatter

Aktuelle tilbud – Autocamper leje i USA