Vælg en side
Rejsende

Autocamper
i Skotland

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Europa » Autocamper Skotland

Skotland med autocamper

Skotland er vildt og flot. Og landet egner sig perfekt til en tur i autocamper, for du har dit hus på ryggen og har dermed komfort og faciliteter med dig overalt. Så selvom naturen er rå og barsk, og selvom der skulle komme en skotsk regnbyge, så har du dit på det tørre og kan nyde den vilde, uberørte natur.

I Skotland kan du vandre og cykle i den vilde natur. Der er også rig anledning til at gøre stop langs vejen, for det vrimler med slotte og borge, der vidner om en dramatisk fortid. Besøg f.eks. 1200-talsborgen Eilean Donan Castle ved porten til Skye. Borgen ligger i de smukkeste omgivelser og været brugt som filmkulisse i et hav af film.

Smukke Isle of Skye og et uhyre

Vi anbefaler også en tur til Isle of Skye, hvor det omskiftelige natursceneri helt sikkert vil få dit kamera til at klikke. Og forsøm heller ikke et besøg ved Loch Ness, hvor havuhyret ved samme navn ifølge fortællinger genner sig i dybet.

Denne video viser, hvad du kan opleve på North Coast ruten, som er 500 miles lang.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Apollo-ekspert.

Du kan hente din autocamper i Edinburgh. Stationen ligger tæt på lufthavnen.

Uld og whisky

Man kan ikke sige Skotland uden at sige whisky. Den kan du smage mange steder – også på de berømte Speyside destillerier på Speyside Malt Whisky Trail, hvor der er mere end 50 producenter af “livets vand”. Fortsæt eventuelt herfra til Johnstons of Elgin, hvor familien gennem 215 år har forarbejdet uld til lækre skotskternede plaider og de skønneste trøjer, tørklæder og stoffer. Her kan du opleve historien bag de skotske tern og kilten, og måske finder du også et godt souvenir.

Ideer til ture og ruter

Se også denne video og få et godt indtryk af Skotland i autocamper. 

Gode muligheder for camping

I Skotland finder du traditionelle campingpladser med alle faciliteter. Flere steder er der også mulighed for at stoppe ved en sø, en pub eller slot ganske gratis via Brit Stops.

Du får en stor guide til camping udleveret sammen med autocamperen, når du lejer autocamper i Skotland hos Autocampers.dk.

Gode tilbud på autocamper i Skotland

Ønsker du at leje autocamper i Skotland til den bedst mulige pris? Så tag et kig på vores Skotland autocamper tilbud. Dem finder vi ved at skele til aktuelle kampagner og rabatter. Og så holder vi hele tiden øje med, hvordan prisen udvikler sig – og når en autocamper leje i Skotland kan fås til en attraktiv pris, så viser det på vores side med tilbud.

Når du lejer hos Autocampers.dk får du altid…

Autocampers.dk samarbejder med gode, velrenommerede partnere. Derfor kan du være sikker på at få en god behandling, når du tager ud på eventyr i autocamper i Europa.

Når du lejer en autocamper gennem os i Europa får du altid:

 • Fri kilometer
 • Gratis, døgnåben vejhjælp og servicetelefon
 • Første tankfuld gas
 • Gratis køkkenudstyr
 • God forsikring (med selvrisiko)
 • En vogn, som du må køre på et lille (almindeligt) kørekort.

Lejer skal være fyldt 21 år og have haft kørekort i 2 år. Maksimumalder er 75 år. Bemærk, at der er tillæg på forsikring for 21-24-årige.

Hent autocamper i Edinburgh

Vil du opleve Skotland i autocamper, er det oplagt at lade rejsen starte i Edinburgh, som er et besøg værd i sig selv. Der er fine flyforbindelser hertil gennem hele året, og det er også her, at Bunk Campers station med Apollo vogne ligger. Fra Edinburgh er der kun kort vej ud i Skotlands vilde, flotte natur.

Det er også muligt at starte turen i London, Leeds eller Birmingham, hvor Bank Campers også har stationer.

Autocampere i alle størrelser

Apollo, som vi samarbejder med i Skotland, har en flåde, der er enkelt og overskuelig. Der findes i alt 7 modeller, og det er er først og fremmest størrelsen, der adskiller dem. De mindste har plads til to voksne. Den størst har plads til seks personer og er det ideelle valg til store familier.

Her ser du tre af Apollos vogne:

Apollo Duo autocamper

Apollo Duo til 2 personer.

Family Traveller Plus Apollo Europe (1)

Apollo Family Traveller Plus med hems til 4 personer.

Apollo Family Voyager (1)

Apollo Family Voyager til 6 personer.

Bunk Campers og Apollo?

Man kan godt blive lidt forvirret, når man leder efter en god autocamper i Skotland. Der findes nemlig vogne fra Apollo og vogne fra firmaet Bunk Campers, og de er stort set ens. Faktisk er det eneste, der adskiller dem, farven. Det skyldes at Apollo har købt Bunk Campers.dk og i øjeblikket er ved at indsætte deres egen flåde på de stationer, som Bunk Campers har etableret. Om du vælger en autocamper fra Apollo eller Bunk, er uden betydning for kvaliteten.

Overblik over vognene

 • Apollos Duo svarer til Bunk Campers’ Aero
 • Apollos Duo Plus svarer til Bunk Campers’ Aero Plus
 • Apollos Traveller svarer til Bunk Campers’ Vista Plus
 • Apollos Traveller Plus svarer til Bunk Campers’ Europa
 • Apollos Voyager svarer til Bunk Campers’ Grande

 

Autocamper i Skotland

Mulighederne er uendelige, når du lejer autocamper i Skotland. Du henter autocamperen tæt på lufthavnen i Edinburgh, og du kan blive inden for landets grænser, eller tage på opdagelse i Irland eller England. 

Autocamper Irland leje

Pålidelig partner – Når du lejer autocamper hos os i Skotland, får du en Apollo autocamper, som er maks. 3 år gammel. Og du må køre alle vogne på et almindeligt kørekort.

Afstande i Skotland

Når du lejer autocamper i Skotland hos Autocampers.dk har du fri kilometer, så du køre alt det, du vil. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe meget tid bag rettet. Der skal også være tid til de mange skokske oplevelser, der venter uden for autocamperen.

Skotland

Km

Tid (t:mm)

Fra Edinburgh til:
Glasgow 75 km 1:05
Galway 205 km 2:35
Inverness 250 km 3:15

 

England

Km

Tid (t:mm)

Fra Edinburgh til:
Belfast 300 km 6:00 (færge)
Liverpool 325 km 4:25
London 650 km 7:30

Vejret i Skotland

I Skotland kan du køre autocamper året rundt. Vintrene er takket være Golfstrømmen lune. Sommeren er behagelig og temperaturerne kommer sjældent så højt op, at det bliver ubehageligt. Læs mere om Skotlands klima her.

Med en autocamper har du

 • Feriebolig og transport på én gang 
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimative frihed – Stop præcis, hvor du vil
Leje af autocamper i Skotland

Frihed i en autocamper i Skotland

Nord eller syd? Verden ligger åben for dig, når du rejser i autocamper og du kan besøge langt de fleste lande, når du rejser med Autocampers.dk

Cykelholder er standardudstyr på alle vores autocampere i Europa. På de mindste vogne er der plads til 2 cykler. På autocampere til 4 og 6 personer er der plads til max. 3 cykler.

Fri kilometer er standard, når du lejer autocamper hos os. Det betyder, at du kna tage på langtur uden at det koster mere i leje.

Lej en Bunk Camper i Skotland

Naturen kommer i højsædet når du rejser med autocamper. Og du kan nyde frokosten lige der, hvor der er aller smukkest.

Leje af autocamper i Skotland hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Bunk Campers og Apollo. Sidstnævnte ejer Bunk Campers og er en af de største udlejere af autocampere i verden. Apollo tilbyder også autocampere i Tyskland, Frankrig, New Zealand, Australien, USA og Canada.

Gode tilbud på autocamper

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver tilpasset mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også.

Dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Europa. Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for skolernes sommerferie.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Skotland og resten af Europa i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

 • dit gyldige, danske kørekortet
 • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.