Vælg en side
Rejsende

Autocamper
i Irland

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Europa » Autocamper Irland

Irland med autocamper

Irland er som skabt til en rejse i autocamper. Her er virkelig meget at se – særligt ude på vejene, der typisk er småveje og kystveje, der fører dig gennem bølgende, grønne landskaber og gennem de hyggeligste små landsbyer.

Masser af frihed

I Irland er det dig, der bestemmer rute og tempo – og der er masser af gode grunde til at afsætte god tid. I Irland er der mange, flotte vandreruter. Du kan besøge et (eller flere) whisky-destillerier for at se og lære om produktionen – og ikke mindst smage på den gyldne eliksir, der også har inspireret den irske folkemusik, som du med garanti vil støde på, hvis du tager på pub.

Vild natur mod syd og vest

Fra Dublin, er I ikke langt fra de første store oplevelser med autocamper i Irland. Stik syd for Irlands hovedstad ligger Wicklow Mountains National Park – et højlandsområde med dale, bjerge og smukke søer. I det sydvestlige Irland kan I køre den 179 km lange rute, Ring of Kerry, der bringer jer rundt om halvøen Iveragh. Stop ved Ring of Kerry Lookout and Car Park, der ligger ud mod Atlanterhavet og nyd Irlands måske smukkeste udsigt. Går også stop med autocamperen i den lille landsby Sneem, som er kendt for sine små, farverige huse, cafeer og pubber.

Mod nord ligger Cliff of Moher – hvor Irland falder lodret ned i Atlanterhavet. Og endnu længere mod nord ligger Connemara på vestkysten. Område er kendt for sin vilde natur, der på en gang er smuk og barsk.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Apollo-ekspert.

Autocamper stationer i Europa

Når du lejer hos Autocampers.dk får du altid…

Autocampers.dk står for hjælpsomhed og stærke priser. Hjælpsomheden ser du her i form af information og tips om mulighederne for at leje autocamper. Du kan nemt se eksempler på vores attraktive priser. Vi har nemlig dedikeret en hel side til at vise vores bedste aktuelle tilbud på leje af autocamper i Irland.

Autocampers.dk samarbejder desuden med gode, velrenommerede partnere. Derfor kan du være sikker på at få en god behandling, når du tager ud på eventyr i autocamper i Europa.

Når du lejer en autocamper gennem os i Europa får du altid:

 • Fri kilometer
 • Gratis, døgnåben vejhjælp og servicetelefon
 • Første tankfuld gas
 • Gratis køkkenudstyr
 • God forsikring (med selvrisiko)
 • En vogn, som du må køre på et lille (almindeligt) kørekort.

Lejer skal være fyldt 21 år og have haft kørekort i 2 år. Maksimumalder er 75 år. Bemærk, at der er tillæg på forsikring for 21-24-årige.

Masser af (gratis) campingpladser

Irland er ikke overrendt, så her kan I lade jer styre af tilfældighederne og improvisere – særligt, hvis I kommer lidt uden for højsæsonen. Når du stopper for natten, kan det være på en campingplads eller i en park. Du kan også benytte dig af Brit Stops, der viser vej til gårdbutikker, bryggerier og pubber mm., hvor du må overnatte gratis. Desuden får du som lejer adgang til Safe Nights Ireland, som er en sammenslutning af lokale irere, der gerne har dig som gæst, når rejser med autocamper gennem skønne Irland. 

Du får en stor guide til camping udleveret sammen med autocamperen, når du lejer autocamper hos Autocampers.dk.

Turen begynder i Dublin

I Irland kan du hente din autocamper i Dublin, som det er nemt at rejse til med fly. Det er muligt at hente autocamper i Dublin og aflevere den igen i Belfast, som er Nordirlands hovedstad. Det kan også gøres omvendt.

Forslag til ture

Vores samarbejdspartner Bunk Campers har udarbejdet med masse inspirerende forslag til rejser med autocamper i Irland.

Udforsk England

Når du lejer autocamper i Irland, er det muligt at tage turen med færge til England og Skotland. Der er færgeforbindelse mellem Dublin og Liverpool og mellem Belfast og Liverpool. Der er 1-3 daglige overfarter på ruterne.

Autocampere i alle størrelser

Apollo, som vi samarbejder med i Irland, har en flåde, der er enkelt og overskuelig. Der findes i alt 7 modeller, og det er er først og fremmest størrelsen, der adskiller dem. De mindste har plads til to voksne. Den størst har plads til seks personer og er det ideelle valg til store familier.

Her ser du tre af Apollos vogne:

Apollo Duo autocamper

Apollo Duo til 2 personer.

Family Traveller Plus Apollo Europe (1)

Apollo Family Traveller Plus med hems til 4 personer.

Apollo Family Voyager (1)

Apollo Family Voyager til 6 personer.

Bunk Campers og Apollo?

Man kan godt blive lidt forvirret, når man leder efter en god autocamper i Irland. Der findes nemlig vogne fra Apollo og vogne fra firmaet Bunk Campers, og de er stort set ens. Faktisk er det eneste, der adskiller dem, farven. Det skyldes at Apollo har købt Bunk Campers.dk og i øjeblikket er ved at indsætte deres egen flåde på de stationer, som Bunk Campers har etableret. Om du vælger en autocamper fra Apollo eller Bunk, er uden betydning for kvaliteten.

Overblik over vognene

 • Apollos Duo svarer til Bunk Campers’ Aero
 • Apollos Duo Plus svarer til Bunk Campers’ Aero Plus
 • Apollos Traveller svarer til Bunk Campers’ Vista Plus
 • Apollos Traveller Plus svarer til Bunk Campers’ Europa
 • Apollos Voyager svarer til Bunk Campers’ Grande

 

Irland autocamper leje

Mulighederne er uendelige, når du lejer autocamper i Irland. Du henter autocamperen tæt på lufthavnen i Dublin, og du kan blive inden for landets grænser, eller tage på opdagelse i Nordirland, England eller Skotland. 

Autocamper Irland leje

Pålidelig partner – Når du lejer autocamper hos os i Irland, får du en Apollo autocamper, som er maks. 3 år gammel. Og du må køre alle vogne på et almindeligt kørekort.

Afstande i Irland

Når du lejer autocamper i Irland hos Autocampers.dk har du fri kilometer, så du køre alt det, du vil. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe for meget tid bag rettet. Der skal også være tid til de mange oplevelser, der venter uden for autocamperen.

Irland

Km

Tid (t:mm)

Fra Dublin til:
Cork 270 km 2:50
Galway 214 km 2:25
Sligo 220 km 2:40

 

Nordirland

Km

Tid (t:mm)

Fra Dublin til:
Belfast 158 km 1:45
Londonderry 225 km 3:00
Giant’s Causeway 255 km 3:00

 

Vejret i Irland

i Irland kan du køre autocamper året rundt. Vintrene er takket være Golfstrømmen lune. Sommeren er behagelig og temperaturerne kommer sjældent så højt op, at det bliver ubehageligt. Læs mere om Irlands klima her.

I vinterhalvåret har færre campingpladser åbent. Find helårsåbne campingpladser i Irland her.

Med en autocamper har du

 • Feriebolig og transport på én gang 
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimative frihed – Stop præcis, hvor du vil
Autocamper Irland - Råt og flot

Frihed i en autocamper

Nord eller syd? Verden ligger åben for dig, når du rejser i autocamper og du kan besøge langt de fleste lande, når du rejser med Autocampers.dk

Cykelholder er standardudstyr på alle vores autocampere i Europa. På de mindste vogne er der plads til 2 cykler. På autocampere til 4 og 6 personer er der plads til max. 3 cykler.

Fri kilometer er standard, når du lejer autocamper hos os. Det betyder, at du kna tage på langtur uden at det koster mere i leje.

Naturen kommer i højsædet når du rejser med autocamper. Og du kan nyde frokosten lige der, hvor der er aller smukkest.

Leje af autocamper i Irland hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Bunk Campers og Apollo. Sidstnævnte ejer Bunk Campers og er en af de største udlejere af autocampere i verden. Apollo tilbyder også autocampere i Tyskland, Frankrig, New Zealand, Australien, USA og Canada.

Gode tilbud på autocamper

Prisen på autocampere er dynamisk og bliver tilpasset mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også.

Dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i Europa. Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for skolernes sommerferie.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Irland og resten af Europa i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

 • dit gyldige, danske kørekortet
 • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.