Vælg en side
Rejsende

Autocamper
i England

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper Europa » Autocamper England

England med autocamper

England har det hele. Her finder du idylliske landskaber med stengærder og stokroser, vild natur og masser af spændende slotte.

Attraktionerne er næsten uendeligt mange og på en tur rundt i England kan du blandt andet besøge Stonehenge, Lake District, Brighton, Devon og Cornwall. Og overalt er der aktivitetsmuligheder form af vandreture, museer og andet.

Visit Britain er en glimrende ressource og et godt værktøj forud for at besøg i England.

Fuld frihed i autocamper

En autocamper i England giver dig større frihed til at udforske i dit eget tempo og et bredere udbud af steder at bo på, inklusive de fleste campingpladser og autocamperpladser.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Apollo-ekspert.

Nemt at campere med autocamper i England

Du kan rejse med autocamper i England hele året. De fleste af Storbritanniens campingpladser og campingvognparker er kun åbne cirka 6 måneder om året (normalt fra påske til oktober), og du skal booke plads i forvejen.

Camping- eller campingvognpladser koster som regel omkring £20 pr. nat. For en liste over områder, se pitchup.comcoolcamping.co.uk eller giv dig selv en anderledes oplevelse i en af Englands dybe skove her.

Mange steder er der også mulighed for at stoppe ved en sø, en pub eller slot helt gratis via Brit Stops.

Mange stationer i England

Du kan hente din autocamper flere steder i England. Vælg mellem Manchester, Leeds, Birmingham og London.

Vi har også stationer i Skotland (Edinburgh), Nordirland (Belfast) og Irland (Dublin). Det er muligt at hente autocamperen i én by og aflevere i en anden.

Gode tilbud på autocamper i England

Ønsker du at leje autocamper i England til den bedst mulige pris? Så tag et kig på vores England autocamper tilbud. Dem finder vi ved at skele til aktuelle kampagner og rabatter. Og så holder vi hele tiden øje med, hvordan prisen udvikler sig – og når en autocamper leje i England kan fås til en attraktiv pris, så viser det på vores side med tilbud.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

 

Når du lejer i England hos Autocampers.dk får du altid…

Autocampers.dk samarbejder med gode, velrenommerede partnere. Derfor kan du være sikker på at få en god behandling, når du tager ud på eventyr i autocamper i Europa.

Når du lejer en autocamper gennem os i Europa får du altid:

 • Fri kilometer
 • Gratis, døgnåben vejhjælp og servicetelefon
 • Første tankfuld gas
 • Gratis køkkenudstyr
 • God forsikring (med selvrisiko)
 • En vogn, som du må køre på et lille (almindeligt) kørekort.

Lejer skal være fyldt 21 år og have haft kørekort i 2 år. Maksimumalder er 74 år på lejer i England. Bemærk, at der er tillæg på forsikring for 21-24-årige.

Autocampere i alle størrelser

Apollo, som vi samarbejder med i England, har en stor flåde, der er både enkel og overskuelig. Der findes i alt 7 modeller, og det er er først og fremmest størrelsen, der adskiller dem. De mindste har plads til to voksne. Den størst har plads til seks personer og er det ideelle valg til store familier.

Her ser du tre af Apollos vogne:

Apollo Duo autocamper

Apollo Duo til 2 personer.

Family Traveller Plus Apollo Europe (1)

Apollo Family Traveller Plus med hems til 4 personer.

Apollo Family Voyager (1)

Apollo Family Voyager til 6 personer.

Bunk Campers og Apollo?

Man kan godt blive lidt forvirret, når man leder efter en god autocamper i England. Der findes nemlig vogne fra Apollo og vogne fra firmaet Bunk Campers, og de er stort set ens. Faktisk er det eneste, der adskiller dem, farven. Det skyldes at Apollo har købt Bunk Campers.dk og i øjeblikket er ved at indsætte deres egen flåde på de stationer, som Bunk Campers har etableret. Om du vælger en autocamper fra Apollo eller Bunk, er uden betydning for kvaliteten.

Overblik over vognene

 • Apollos Duo svarer til Bunk Campers’ Aero
 • Apollos Duo Plus svarer til Bunk Campers’ Aero Plus
 • Apollos Traveller svarer til Bunk Campers’ Vista Plus
 • Apollos Traveller Plus svarer til Bunk Campers’ Europa
 • Apollos Voyager svarer til Bunk Campers’ Grande

 

Deluxe autocampere i England fra Touring Cars

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også autocampere fra Touring Cars. Touring Cars tilbyder vogne i alle størrelser – alle med god og lækker indretning. Touring Cars vogne har maksimalt kørt 100.000 km og nogle af de flotteste på vejene i England.

Du finder Touring Cars’ autocampere i Manchester i det centrale England.

Autocamper england

Mulighederne er uendelige, når du lejer autocamper i England. Du henter autocamperen tæt på lufthavnen i London, i Leeds, Manchester eller Birmingham. Du kan blive inden for landets grænser, eller I kan tage på opdagelse i Skotland, Wales eller Irland. 

Autocamper Irland leje

Pålidelige partner – Når du lejer autocamper hos os i England, får du en kvalitetsvogn fra Touring Cars eller Apollo. Du må køre alle vogne på et almindeligt kørekort.

Afstande i England

Når du lejer autocamper i England hos Autocampers.dk har du fri kilometer. Dermed kan du køre så meget, du lyster. Men pas alligevel lidt på med at tilbringe meget tid bag rettet. Der skal også være plads til de mange oplevelser, der venter uden for autocamperen.

England

Km

Tid (t:mm)

Fra London til:
Plymouth 350  km 4:00
Liverpool 355 km 3:35
Glasgow, Skotland 665 km 6:30

 

England

Km

Tid (t:mm)

Fra Leeds til:
Lake District NP 175  km 1:40
London 355 km 3:35
Edinburgh, Skotland 350 km 3:30

 

England

Km

Tid (t:mm)

Fra Birmingham til:
Glasgow 462 km 4:30 (færge)
London 200 km 2:30
Snowdonia Natinal Park 175 km 2:30

England

Km

Tid (t:mm)

Fra Manchester til:
Edinburgh, Skotland 350 km 3:30
London 325 km 4:00
Lake District NP 115 km 1:30

Vejret i England

I England kan du køre autocamper hele året. Vintrene er takket være Golfstrømmen lune. Sommeren er behagelig og temperaturerne kommer sjældent så højt op, at det bliver fror varmt. Læs mere om Englands klima her.

Med en autocamper har du

 • Feriebolig og transport på én gang 
 • Frihed til at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor længe
 • Komfort i egen seng og med alskens faciliteter
 • Ultimative frihed – Stop præcis, hvor du vil
Leje af autocamper i Skotland

Frihed i en autocamper i England

Nord eller syd? Verden ligger åben for dig, når du rejser i autocamper og du kan besøge langt de fleste lande, når du rejser med Autocampers.dk

Cykelholder er standardudstyr på alle autocampere fra Apollo i England. På de mindste vogne er der plads til 2 cykler. På autocampere til 4 og 6 personer er der plads til max. 3 cykler.

Fri kilometer er standard, når du lejer autocamper hos os. Det betyder, at du kan tage på langtur uden at det koster mere i leje.

Lej en Bunk Camper i Skotland

Naturen er i højsædet, når du rejser med autocamper i England. Og du kan nyde frokosten lige der, hvor der er aller smukkest.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve England og resten af Europa i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

 • dit gyldige, danske kørekortet
 • pasfoto efter gældende regler.

Derfor skal du vælge Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.