Vælg en side
Rejsende

Britz firehjulstrækker

Oplev den australske outback i en lækker firehjulstrækker.

Maks. 1 år gammel!

Find autocampere
FORSIDE » Britz 4WD

4WD autocamper fra Britz

Britz er Australiens førende brand, når det kommer til udlejning af autocampere med firehjulstræk eller 4WD, som er australiernes egen betegnelse. Hos Britz kan du vælge mellem 3 typer af 4×4’ere, nemlig de super komfortable og helt nye Scout og Outback modeller og så den klassiske Safari Landcruiser.

Få overblik over din muligheder for at leje autocamper med firehjulstræk her.

Med en Britz 4WD autocamper får du altid:

– En firehjulstrækker, der er højest 1 år gammel
– Et køretøj, der giver dig adgang til Australiens mest fascinerende og vilde natur
-Udstyr (telte, underlag, soveposter mm), der er tilpasset australske forhold.
-300 km/dag inkluderet i lejen
– Basisforsikring inkluderet i lejen
– Køkkenudstyr og service inkluderet
– Sengetøj og håndklæder inkluderet
– Gratis vejhjælp

Udvalgte Britz 4×4 modeller og priser

Lejer du en autocamper med firehjulstræk fra Britz, kan du få vogn, der passer præcis til dine behov.
OBS – Leder du efter en almindelig (2WD), så SE HER
Bemærk: De viste priser er fra-priser.

Udlejningsstationer med firehjulstrækkere i hele Australien

Du kan hente og aflevere en autocamper med firehjulstræk på de fleste Britz stationer i Australien. Dog er der ingen fireshjulstrækkere på stationen i Sydney. Bemærk også, at den lækre Scout 4WD model kun er tilgængelig fra  Darwin.

Britzs stationer har som hovedregel åbent alle ugens dage i højsæson bortset fra 25. og 26 december. I lavsæson har visse stationer lukket om søndagen. Enkelte stationer har dog yderligere lukkedage pga. bl.a. regntid. Bemærk, at der ved afhentning af autocamper på en helligdag eller en national fridag tillægges lejen et helligdagsgebyr.

Det er muligt at hente autocamperen på en station og aflevere den på en anden mod betaling af et gebyr for envejsleje.

Her kan du med visse begræsninger, hente og aflevere 4WD autocampere fra Britz: 

Autocamper stationer til Australien

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Derfor skal du vælge en autocamper med firehjulstræk

 

FLEKSIBILITET – I en firehjulstrækker kan du udforske outbacken og komme meget længere ud end en konventionel autocamper tillader.

EVENTYR – Du har mulighed for at campere i Australiens vilde og barske natur, så du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

REJS AD “DIRT ROAD” – Grusveje og andre ikke asfalterede veje kaldes “dirt roads” i Australien, og dem skal du have en firehjulstrækker for at opleve.

TVÆRS GENNEM OUTBACKEN – Vil du rejse gennem den ødeste outback, f.eks. fra Darwin til Broome, er en firehjulstrækker påkrævet.

VALUE FOR MONEY – Du får masser af lækker autocamper for pengene, når du lejer en firehjulstrækker – for Britz vognpark er under et år gammel.

ØDE EGNE OG FRI CAMPING – Med en firehjulstrækker får du nemt ødemarken for dig selv og du har nemt ved at finde steder, hvor du – helt lovligt – kan campere i det fri.

Find den firehjulstrækker, der passer bedst til dig

Er du i tvivl om, hvilken 4WD autocamper, du skal vælge, så brug denne engelske guide som afsæt

Gode tip når du lejer en 4WD autocamper fra Britz

Britz er en del af firmaet THL, som er den største spiller på markedet, når det kommer til udlejning af autocampers – eller campervans – som THL kalder sine autocampere. Det betyder, at du har mange udlejningsstationer at vælge imellem, og det betyder, at der er en stor vognpark til rådighed. Det giver fleksibilitet på rejsen. Læg dertil, at basisforsikring, 300 km/dag, køkkenudstyr samt soveposer og lagen altid er inkluderet i basislejen, når du lejer en firehjulstrækker.

Særdeles gode 4WD autocampere til fornuftige priser

Britz’ firehjulstrækkere har alle mindre end et år på bagen, så du får virkeligt meget for pengene.

Hos Britz er basisforsikring altid inkluderet

Køretøjsforsikring og ansvarsforsikring er altid inkluderet i lejeprisen hos Britz. Dermed er du på den sikre side, hvis noget skulle gå galt. Du bør dog bemærke, at din selvrisiko (op til 8.000 AUD) er i den høje ende. Tjek din rejseforsikring, som i mange tilfælde dækker selvrisiko på lejebiler. Vi tilbyder også en tillægsforsikring, som indebærer, at selvrisikoen reduceres til AUD 500 for firehjulstrækkere. Du har mulighed for at tilkøbe forsikringen, når du bestiller din autocamper her på siden.

Hjælpen er altid nær med Britz

Som lejer hos Britz har du adgang til vejhjælp 24 i døgnet. Vejhjælpen er til for dig og du kan også bruge tjenesten, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, der i øvrigt er udstyret med en tablet, hvorpå du finder masser af praktisk information om din autocamper. Der indgår desuden gratis GPS i lejen. GPS’en bliver tracket, og det betyder at Britz altid kan finde dig.

Find den bedste pris på din Britz autocamper

Udbud og efterspørgsel er afgørende, når prisen på leje af en Britz 4×4 autocamper bestemmes. Logikken er således, at prisen på autocamperen er høj i perioder med stor efterspørgsel. Husk i den forbindelse, at årstiderne “vender på hovedet” i Australien. Det betyder, at skolernes sommerferie ligger fra julen og ind i januar, så her er det absolut højsæson. Omvendt er prisen helt i bund, når kun få har mulighed for at rejse. Udlejer justerer priserne løbende.

Det er vores erfaring, at priserne på leje af autocamper med firehjulstræk er lavest i maj måned.

Bemærk, at de nordlige lejestationer i Australien er lukket i december til marts pga. regntid.

Bestil i god tid og få en billigere autocamper-leje

Det er en fordel at bestille i god tid, for efterhånden som vognene bliver booket, så hæves prisen. Der er også en del såkaldte early bird rabatter at hente, hvis man bestiller tidligt. Disse rabatter er indregnet i prisen, når du bestiller en Britz autocamper med firehjulstræk hos Autocampers.dk.

Hent Britz app’en – og få en bedre rejse

Britz har udviklet en App for at gøre det så nemt som muligt for dig at organisere rejsen i autocamper. Fra App’en kan tilgå en vejledning til betjening af din autocamper samt en god instruktionsvideo, som du bør se, inden du sætter dig bag rattet.

App’en viser også campingpladser på kort og der er tilmed information om pladsernes faciliteter, åbningstider og meget mere. Endeligt er der vejvisning til tømnings-stationer, benzinstationer, supermarkeder og restauranter.

Bestil din Britz autocamper hos Autocampers.dk

Autocampers.dk drives af tre autocamper-entusiaster, og vi kæmper hver dag for at holde både dine og vores omkostninger i bund. Det er din garanti for attraktive lejepriser samt god og korrekt information om dine vilkår som lejer.

Lej en Britz 4WD autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve Australien eller New Zealand i en autocamper fra Britz?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du leje autocamper hos Autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.