Vælg en side
Rejsende

Gratis foredrag online:

Autocamper i det vestlige USA

Torsdag den 25. november kl. 19.30 inviterer Autocampers.dk og Highways-USA.com til gratis webinar om ferie i autocamper/motorhome i det vestlige USA. Og vi håber, at du vil være med!

  • Hvilke eventyr venter på en tur i autocamper gennem det vestlige USA?
  • Hvordan er det at holde ferie i en autocamper?
  • Hvad kan jeg opleve?
  • Og hvordan finder jeg nogle gode steder at campere?

Det og meget mere kan du få svar på, når Autocampers.dk i samarbejde med USA-ekspert Henrik Lange fra Highways-USA.com inviterer til online foredrag om ferie i autocamper i det vestlige USA.

Hovedtaler på foredraget er Henrik Lange (billedet). Henrik er journalist og USA-ekspert i særklasse. Hans foredrag og webinarer er praktisk orienterede, letforståelige og har høj kvalitet. Henrik Lange ejer portalen Highways-USA.com, som indeholder masser af nyttig information om rejser til USA.

Med på foredraget er også Dorte Kuula, som er stifter af Autocampers.dk. Dorte ved det meste, der er at vide om leje af Autocamper i USA og har indgående kendskab til Cruise America, Road Bear og El Monte – og alle de forskellige stationer og vogntyper, som er tilgængelige. Hun har også et par tips til dig, der gerne vil have den bedst mulige pris på autocamper leje i USA.

Tilmeld dig her

Webinaret afholdes torsdag den 25. november 2021 kl. 19.30


Program overblik

  1. Kl. 19.30: Del 1 med forslag til rute og seværdigheder
  2. Kl. 20.30: Del 2 med introduktion til autocampere og spørge-session

Vi slutter ca. 21.30.

Program detaljer

På webinarets første del fortæller Henrik Lange i ord og billeder om den mest populære autocamper-rute blandt danskere. Ruten går i grove træk fra San Francisco til Las Vegas og nationalparkerne i området og herfra videre til Los Angeles. Sidste ben på turen er vidunderlige Highway 1 langs Stillehavskysten retur mod San Francisco.

Lær om autocampere

Du vil også få en kort gennemgang af de forskellige autocampere, som Autocamper.dk tilbyder, og vi fortæller også kort om, hvordan man bestiller og hvilke rabatter man kan få.

Spørgetid

Fra kl. ca. 20.30 vil der være mulighed for at stille spørgsmål om ferie i motorhome. Både Henrik Lange, som har tilbundsgående kendskab til det vestlige USA, og stifter af Autocampers.dk, Dorte Kuula, også være til stede. Så her kan du få svar på alt om ferie i autocamper i USA.

Kort om vores forslag til rute

Når det gælder naturoplevelser, får I serveret hele pakken af det vestlige USA’s mest fantastiske

Nationalparker på denne rute: Først bjergparker som Yosemite, Kings Canyon og Sequoia, inden I bevæger jer ud gennem nogle af det sydvestlige USA’s mest forrygende westernlandskaber i bl.a. Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon og Monument Valley – for så at køre ned til Grand Canyon i Arizona.

Storbyer i verdensklasse

I får også lejlighed til at besøge nogle af USA’s mest spændende byer på rejsen. Ruten starter og slutter i San Francisco. Desuden får I også lejlighed til at opleve Las Vegas, og I får også en smagsprøve på Los Angeles.

Route 66, ørken og hav

Desuden får I smagt på Route 66, og I kommer et smut forbi Joshua Tree National Park, inden I igen møder Stillehavet ved Los Angeles, for at køre op langs Stillehavskysten via Solvang og Monterey, inden I vender tilbage til udgangspunktet i San Francisco.