Vælg en side

Konkurrence:

VIND 7 DAGES FERIE I AUTOCAMPER

VINDEREN ER FUNDET.

VI HÅBER SNART AT KUNNE LAVE EN NY LODTRÆKNING!

Autocampers.dk har tilføjet Apollos lækre europæiske autocampere til programmet. Det fejrer vi med en stor konkurrence, hvor du kan vinde en uges ferie i autocamper fra Hamborg.

Du kan være med på to måder. 

Metode 1 : Fortæl hvem du vil invitere med i kommentarfeltet nedenfor.

Metode 2: Gå til vores opslag på Facebook og følg anvisningerne.

Præmien omfatter

7 dages leje af en Apollo autocamper med afhentning på vores station i Hamborg.  Er I en eller to på turen, får i en Duo autocamper. Er I tre eller fire, så er vognen af typen Traveller. Det er muligt at opgradere autocamperen for egen regning samt at tilføje udstyr mm.

I lejen er inkluderet:

 • Fri kilometer
 • Køkkenudstyr til alle
 • Basis kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko
 • Vejhjælp
 • En fører

Hos Apollo får du altid:

 • En vogn, der er maks. to år gammel
 • Kvalitet ude og inde
 • Køkken med vask, køleskab og gasblus
 • Badeværelse med toilet, hådvask og bad.
 • God service og en grundig gennemgang af vognen ved afhentning – gerne på engelsk
 • En vogn, der er godt indrettet og har godt med stuveplads. 

Sådan trækker vi lod

Vi finder vinderen af konkurrencen ved almindelig simpel lodtrækning. Alle, der har enten kommenteret eller delt vores Facebook-opslag og/eller deltaget nedenfor, er med.

Vi trækker vinderen søndag den 20. september.

Vinderen får direkte besked, og vi laver et opslag på lodtrækningen på Facebook, så alle kan følge med.

Denne lodtrækning er den fjerde af sin slags i Autocampers.dks historie. Vi har tidligere haft Martin Hansen på rundrejse i New Zealand og familien Mortensen fra Herning i Florida med os. Desuden venter familien Hannesbo på, at deres rejse i autocamper gennem Canadas bjerge.

Få inspiration til rejsen

Tyskland er et fantastisk rejseland, som byder på et væld af muligheder. I kan rejse ad de berømte Ferienstrassen, som er tematiske ruter med flot natur, særlig arkitektur, gastronomi eller historisk betydning.

I kan også vælge at lade eventyret går til andre lande. I en Apollo autocamper kan I frit krydse grænsen flertallet af europæiske lande – uden at det koster ekstra.

Apollo Duo set udefraAC

Er I to, der vinder og skal på tur, får I denne Apollo Duo med to sengepladser, toilet/bad samt køkken med gasblus og køleskab. I har fri km og må gerne krydse grænsen til andre lande.

Family Traveller Apollo Germany (13)

Er I tre eller fire, der vinder, så får I en Apollo Traveller med fire sengepladser, toilet/bad samt køkken med gasblus og køleskab. Der er fri km inkl.

Det med småt

Udgifter til brændstof, campingpladser osv. er ikke inkluderet.

Første lejedag kan tidligst være 2. januar 2021 og sidste lejedag kan senest være 29. maj 2021. Der kan ikke afhentes/afleveres vogne fra 1. marts til 12. marts 2021 eller fra 10. maj til 14. maj 2021.

Vognen skal være bestilt senest 15. november 2020. Indløsning af præmien forudsætter, at der er ledige vogne på de valgte rejsedatoer. Vi anbefaler derfor, at vinderen bestiller så hurtigt som muligt. 

Lejen kan forlænges for vinders egen regning. Forlængelse sker via Autocampers.dk og til Autocampers.dk´s til den tid gældende rater.

Lodtrækningen er arrangereret af Autocampers.dk i samarbejde med vores partner Apollo. Facebook medvirker på ingen måde i lodtrækningen, og anvendes alene som host (vært).

Find autocampere