Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Seattle

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper USA » Autocamper i Seattle

Leje af autocamper i
Seattle

Find leje af autocamper i Seattle, Washington, her. Se tilbud og find de bedste priser på leje af campervan/motorhome/mobilhome og autocamper. Lejer du din autocamper i Seattle hos Autocampers.dk er du garanteret markedets bedste priser. Læs mere.

Seattle er perfekt til kør selv ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske det nordvestlige USA med udgangspunkt i Seattle, som er hovedstad i staten Washington, der grænser op mod Canada. I denne del af USA venter store naturoplevelser med sneklædte bjerge og dybe skove. Dette til trods er det nemt at skaffe en camper, campingpladserne er gode og mange og afstanden mellem seværdighederne er overkommelige. 

Seattle autocamper station

Seattle autocamper station, ligger i forstaden Everett, og er kun en af mange stationer i det vestlige USA. Den har autocampere i alle størrelser.

Det er muligt, at afhente din autocamper i Seattle og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocampere i USA. Blandt disse er San Francisco langs kysten mod syd og Las Vegas mod sydøst populære valg.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og USA-kender.

Rejser til Canada fra Seattle

Det er også muligt at afhente autocamper/motorhome i Seattle og tage turen herfra ind i Canada. Det kræver ingen særlig tilladelse at tage autocamperen over grænsen, og forsikringen gælder også. Bemærk dog, at autocamperen skal afleveres i samme land, som det er afhentet. Læs mere om Canada i autocamper her.

Bestil nu: Tilbud på autocampere i Seattle

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere fra Seattle, USA. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på leje af autocamper i fra netop Seattle.

Seattles seværdigheder

Seattle er en af USA’s smukkeste byer. Den ligger flot placeret ud til Puget-sundet.

Byens vartegn er det iøjnefaldende 184 m høje tårn, Space Needle. Det blev bygget op til Verdensudstillingen i 1962. Fra toppen er fantastisk udsigt over Puget Sound og hele Seattle. Ved samme lejlighed byggede man også Seattle’s Monorail, der fragter folk fra downtown og ud til foden af Space Needle. Området omkring tårnet byder på flere gode museer, bl.a. musikmuseet Museum of Pop Culture, hvor man bl.a. hylder bysbarnet Jimi Hendrix og Seattle Science Fiction Museum.

Seattle’s ikon, The Space Needle, er et must på en rejse fra Seattle i autocamper.

Der er gode muligheder for at opleve spækhuggere og andre store havpattedyr i havet omkring Seattle.

Seattles store stolhed: Boeing

Boeing er Seattles industrielle stolthed. Og nord for Seattle kan fly-entusiaster opleve Boeing-fabrikkerne. Kør til 8415 Paine Field Blvd, Mukilteo og få en guidet rundvisning i de enorme fabrikshaller, hvor Boeings store passagerfly samles – bl.a. modellerne 747, 767, 777 og 787 Dreamliner.

Oplevelser uden for Seattle

Stor natur venter uden for Seattle. Du kan køre ad smukke Cascade Loops, besøge Olympic National Park eller lægge kursen mod skønne Yellowstone længere mod øst.

Olympic National Park med regnskov og vild kyst

Olympic Nationalpark er på størrelse med Fyn og byder på timevis af smukke landskaber og spændende natur. Modsat mange andre nationalparker består Olympic ikke af én stor park, men er derimod en samling af meget forskellige naturområder som regnskov, stillehavskyst, dybe skove og varme kilder. 

Vi anbefaler at tage de små veje i Olympic Nationalpark, hvor Mount Olympus’ hvide top ligger omkranset af tempereret regnskov, nåleskov, rå stillehavskyst og alpine enge. Besøg også Hoh Rain Forest, hvor et virvar af mosklædte, kringlede træer, slyngplanter og bregner har skabt en eventyrlig smuk skov.

Parken ligger vest for Seattle i Washington State. Husk at tage jer god tid med autocamperen til at udforske den fascinerende natur.

En tur ad Highway 1 fra Los Angeles til San Francisco er en uforglemmelig oplevelse.

The Cascade Loop er blot en af mange “scenic drives” i staten Washington. Her er vi ved Lake Ann.

Besøg Glacier National Park

Er du på ferie i autocamper og kører gennem den amerikanske delstat Montana, så bør du sætte tid af til Glacier National Park. Den grænser op til de canadiske provinser Alberta og British Colombia.

Nationalparken er et overflødighedshorn af vild natur med dramatiske bjergtinder, fossende floder, kæmpe skove, smukke søer og ikke mindst fascinerende gletsjere. Der er gode vandremuligheder, så snør vandrestøvlerne og tag på eventyr i naturen. Der er et rigt dyreliv i Glacier NP, hvilket til dels skyldes der varierende klima og så ligger den så afsides, at den ikke er overrandt af turister. Du kan se både sortbjørne, grizzlyer, ulve, losser, kæmpe elge, bighorn får og meget mere end 270 fuglearter.

Yellowstone National Park

Yellowstone er ikke blot verdens første nationalpark. Den er også kongen blandt de amerikanske nationalparker.

Allerede i 1872 fik amerikanerne øjnene op for, at det enorme naturområde, som i den centrale del af det nordvestlige USA breder sig ind i Wyoming, Montana og Idaho, er et helt unikt stykke natur – springende gejsere, kogende mudder, unikke kalkstensformationer, brusende vandfald, forstenede træer, bisonokser, ulve og bjørne. 

På en tur i autocamper fra Seattle kan du komme så langt som til Yellowstone, der byder på masser af naturoplevelser.

Kør fx forbi Norris Geyser Basin, en samling af boblende gejsere.

I den nordlige del af parken ligger de meget smukke kalkaflejringer og kilder, Mammoth Hot Springs, og kører I over til Yellowstones østlige del, kan I opleve Yellowstones største vandfald, Grand Canyon of the Yellowstone.

Længere mod syd ligger Mud Volcano, en stribe boblende mudderpøle med kogende mudder. Og så vrimler det med bisonokser og hjorte overalt i Yellowstone. Er I heldige, får I måske også øje på en bjørn.

Yellowstone National Park er rig på vulkansk aktivitet.

På en tur igennem Yellowstone i autocamper er der gode chancer for at møde bison.

Vejr og klima i Seattle

Seattles klima er subtropisk kystklima med lune, tørre somre og milde, våde vintre. 

Om foråret (marts, april og maj) er vejret i Seattle køligt men behageligt.

Sommeren (juni, juli og august) er lun med små nedbørsmængder og dagtemperaturer på omkring 20 grader. 

Fra slutningen af september bliver det hurtigt koldere.

Efteråret varer oktober og november måned ud. Om vinteren (december, januar og februar) er det ofte overskyet og regnfyldt.

Seattles vejr året rundt:

Måned Maks. temperatur Min. temp. Vandtemperatur Solskinstimer Nedbørsdage
Januar 7 2 8 2 18
Februar 10 3 8 4 15
Marts 12 3 8 5 16
April 14 5 10 7 14
Maj 18 8 12 8 11
Juni 21 11 13 9 9
Juli 23 13 14 10 5
August 23 13 14 9 6
September 20 11 13 7 9
Oktober 16 8 11 5 13
November 11 5 9 2 18
December 8 2 8 2 19

Lej autocamper i Seattle hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Cruise America, som har en stor autocamper-station i Everett tæt på Seattle. Stationen er åben hele året.

Cruise Americas autocampers har alle køkken, toilet og bad, og de er nemme at køre. De har alle automatgear og servo mm. Aldersgrænsen er 21 år, og du skal ikke have andet end et almindeligt dansk kørekort for at sætte dig bag rattet.

Cruise America tilbyder autocampere i mange størrelser. Her er det den populære C25’er, som passer til en familie på 4 eller 5. Den er også god til par, der ønsker godt med plads.

En autocamper er den ideelle transportform, når du besøger de store natinoalparker i det nordvestlige USA. Her er det Grand Teton syd for Yellowstone.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.