Vælg en side
Rejsende

Autocamper
San Francisco

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper USA » Autocamper i San Francisco

Lej autocamper i San Francisco

Læs alt om leje af autocamper i San Francisco her: Lej autocamper i San Francisco og få det perfekte udgangspunkt for en ferie med både storby og natur. San Francisco er ganske enkelt det perfekte sted at begynde en ferie i autocamper. Selve byen oser af stemning og er rig på attraktioner. Det samme er områderne omkring.

Det perfekte sted at begynde rejsen i autocamper

San Francisco hører med sin placering ud til Stillehavet og sin kreative atmosfære til blandt USA’s absolut skønneste storbyer. Dermed er San Francisco også det perfekte sted at begynde en ferie i autocamper.

San Francisco autocamper station

San Francisco autocamper station er kun en af mange i det vestlige USA. Den har autocampere i alle størrelser og kendt for sine gode priser. Det er muligt, at afhente din autocamper i San Francisco og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocampere i USA. Populære valg er i dén sammenhæng Los Angeles mod syd og Las Vegas mod sydøst.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og USA-kender.

Tilbud på autocamper i San Francisco

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på autocamper udlejning i San Francisco.

Vejr og klima og San Francisco

Man kan opleve området omkring San Francisco året rundt i autocamper. Klimaet i San Francisco er subtropisk klima med kølige, tørre somre og milde, men også lidt vådere vintre. 

Foråret (marts, april og maj) i San Francisco er vejr lunt og behageligt. Sommeren (juni, juli, august og september) er ofte ikke meget varmere end foråret, men regn er sjældent, og der er gode chancer for sol. Tåge forekommer ofte. 

Efteråret kommer relativt sent, og først fra slutningen af oktober eller starten af november ændrer vejret sig. Der kommer flere regnbyger. Om vinteren (december, januar og februar) er vejret mildt. Der falder næsten aldrig sne, og frostgrader om natten er sjældne. 

Havtemperaturen er lav året rundt på grund af arktiske havstrømme.

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Havtemperatur Solskinstimer Nedbørsdage
Januar 13 7 12 6 10
Februar 16 8 12 7 9
Marts 16 8 12 9 10
April 17 9 12 10 6
Maj 18 10 12 11 3
Juni 19 11 12 11 1
Juli 20 12 13 10 1
August 20 13 14 10 1
September 22 13 14 9 2
Oktober 21 12 14 8 4
November 17 10 14 6 8
December 14 7 13 5 9

Ruteforslag med San Francisco

I samarbejde med Cruise America har Autocampers.dk udarbejdet en række ruteforslag, som er gode for dig, der rejser i autocamper. Vores forslag viser afstande, har aktivitetsforslag og viser også vej til nogle af de gode campingpladser. 

Nedenfor ser du de ruter, der starter, slutter eller går igennem San Francisco.

San Francisco er USAs hyggeligste storby

San Francisco hører til blandt de smukkeste storbyer i hele verden. Der er hav til alle sider og i den centrale del af byer findes der hyggelige, viktorianske huse i hobetal. Gaderne er mange steder stejle, så du får fantastiske vues ud over by og bugt. Selve byen har et kompakt centrum med gode muligheder for shopping. Her finder du også restauranter og caféer i alle prisklasser. Seværdigheder er der rigeligt af: Alcatraz-fængslet, Golden Gate Bridge og søløverne ved Pier 39 er blot nogle.

Læs Autocampers.dks dagbog fra San Francisco, som giver inspiration til oplevelsr i den skønne by.

De viktorianske huse ved Alamo Square er et yndet motiv i San Francisco.
Lombard Street med de 5 hårnålesving skal opleves, når du besøger San Francisco. Tag f.eks. sporvognen derhen.

Stor natur venter uden for San Francisco

Uden for San Francisco er der endnu flere skønne steder at beøge. Tag f.eks. mod syd langs Stillehavet ad Highway 1 og oplev smukke kystlandskaber (det meste af strækningen er fredet), hvaler, søløver og meget mere.

Lone Cypress er et ensomt træ, som trods alle odds overlever på en udsat klippe ud for Pepple Beach langs Highway 1. Området er et af de smukkeste på ruten fra San Francisco til LA.
I Californien dyrkes masser af vin – og på en rejse i autocamper får du lejlighed til at besøge nogle af de store vindistrikter. Her er vi i Sonoma, som ligger nord for San Francisco.

Det betagende nordlige Californien

Når du lejer autocamper i San Francisco er det ligeledes oplagt at begive sig mod det mindre turistede nord, hvor landskaberne er barskere og befolkningstætheden mindre. Du kan finde inspiration og information i vores Dagbog fra det Nordlige Californien her.

Endnu en mulighed er turen mod de store nationalparker og bjergene i øst, hvor Yosemite National Park er et must see på vejen.

TIP: Hvis turen går til Yosemite National Park, så tag også turen over Tioga Pass og læg vejen forbi spøgelsesbyen Bodie, der er en oplevelse i særklasse.

Yosemite er et fantastisk sted at besøge i autocamper. Der er campingplads i bunden af Yosemite Valley, som er parkens naturlige centrum. Herfra kan du og familien tage på alverdens ture i det fascinerende, alpinske landskab.
Yosemite National Park er kendt for sine mange vandfald. Der er anlagt vandrestier, som fører til mange af dem. Husk i øvrigt at tage rigeligt med drikkevandt med på turen. De giver varmen at vandre i sommersolen.

Lej autocamper i San Francisco hos Autocampers.dk

Autocampers.dk gør en dyd ud af at tilbyde gode autocampere til gode priser. Vi samarbejder tæt med Cruise America, som har en stor autocamper-station i Newark lidt uden for San Francisco. Cruise America er stort et medarbejderejet firma – faktisk det største af sin art i hele USA.

Cruise Americas autocampers har alle køkken, toilet og bad, og de er nemme at køre. De har både automatgear og servo mm.

Gode tilbud på autocamper i San Francisco

Leje af autocamper i San Francisco er nemt – og meget ofte også billigt. Lejestationen i San Francisco er stor, og et betyder, at der ofte er mange autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen positivt, og det bevirker, at du ofte kan finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i San Francisco. Læg dertil, at fly til San Francisco ofte ligger på et fornuftigt leje.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.