Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Los Angeles

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper USA » Autocamper i Los Angeles

Leje af autocamper i
Los Angeles

Find leje af autocamper i Los Angeles her. Se tilbud og find de bedste priser på leje af campervan/motorhome/mobilhome og autocamper. Lejer du din autocamper i Los Angeles hos Autocampers.dk er du garanteret markedets bedste priser. Læs mere.

Los Angeles er perfekt til kør selv ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske Los Angeles og Californien i autocamper. Det er nemt at skaffe en camper, campingpladserne er gode og mange og afstanden mellem seværdighederne er overkommelige. 

Los Angeles autocamper station

Los Angeles autocamper station er kun en af mange i det vestlige USA. Den har autocampere i alle størrelser og kendt for sine gode priser. Det er muligt, at afhente din autocamper i Los Angeles og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocampere i USA. Blandt disse er San Francisco mod nord og Las Vegas mod øst populære valg.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og USA-kender.

Bestil nu: Tilbud på autocampere i Los Angeles

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere fra Los Angeles, USA. Her viser vi nogle af de bedste tilbud på leje af autocamper i fra Los Angeles.

Los Angeles’ seværdigheder

Los Angeles er en enorm by uden et egentligt centrum. I stedet har byen mange mindre bycentre, hvor Beverly Hills er Hollywood hører til de mest kendte. Her kan du studere, hvordan de rige og berømte lever (og shopper) og du kan få et indblik i filmens verden. Los Angeles er også dejlige strande, f.eks. Santa Monica, som faktisk er Route 66’s officielle endestation.

Ved Griffith Observatory kan man studere nattehimlen og ikke mindst den fantastiske udsigt over Los Angeles.

Santa Monica er bare en af mange strande i Los Angeles. Den er sjov at besøge, for her er altid masser af liv og leven – og så er det her, at Route 66, som har sit udspring i Chicago, officielt ender.

Stor natur venter uden for Los Angeles

Når det kommer til naturoplevelser i det vestlige USA, så er kunsten ofte at vælge. For USA er et skatkammer af fantastisk natur, og fra Los Angeles har du masser af muligheder. Du kan tage den berømte tur ad Highway 1 (også kaldet Pacific Coast Highway eller blot California 1), hvor du oplever fantastiske landskaber, kan besøge Carmel og Monterey eller tage på hvalsafari. Kommer du så langt som til San Francisco, er det oplagt også at lægge vejen forbi Yosemite National Park, hvor du finder alpinske landskaber med brusende vandfald. Her er i øvrigt et sublimt net af vandrestier og camping lige i hjertet af parken.

En tur ad Highway 1 fra Los Angeles til San Francisco er en uforglemmelig oplevelse.

Yosemite National Park er en af de smukkeste naturområder i hele USA.

Route 66 og de store nationalparker mod øst

Los Angeles er et godt sted at leje autocamper, hvis du vil opleve de store nationalparker Grand Canyon, Zion og Bryce. Turen dertil kan gå af den gamle Route 66 via Barstow og Kingman. Her kommer du på et ægte road trip, og du vil forstå, hvorfor netop Route 66 hurtigt kom til at stå som symbol på den amerikanske drøm og friheden i egen bil.

Der er ikke meget tilbage af den oprindelige vej, men turen vest for Seligman er en af de længste tilbageværende strækninger. Her kommer du forbi Hackberry General Store, hvor du har mulighed for at nyde en kølig “Route 66 root beer”, mens du ser på biler fra en svunden tid. Vejen fortsætter tæt forbi Hualapai Indian Reservation og videre til Kingman. Ved Kingman bør du overveje en afstikker til spøgelsesbyen Oatman, der også ligger på den historiske Route 66.

Det er oplagt at lægge kursen mod Grand Canyon, hvis du lejer autocamper i Los Angeles. Der er et stykke derhen, men der er masser at opleve undervejs.

Route 66 er knap 4.000 km lang og forbandt Chicago med USA’s vestkyst, nærmere bestemt Santa Monica. På ruten mellem Los Angeles og Grand Canyon kan du opleve noget af den helt oprindelige rute. 

Vejr og klima i Los Angeles

Los Angeles ligger ud til Stillehavet i det sydvestlige USA i et område med tørt, solrigt vejr året rundt. Klimaet er subtropisk som ved middelhavet med varme, tørre somre og milde vintre. 
Om foråret (marts, april og maj) er vejret lunt og behageligt. Sommeren (juni, juli, august og september) er varm og tør med mange soltimer. Tåge kan forekomme i morgentimerne på grund af temperaturforskellene mellem hav og luft. 
Efteråret kommer sent: først fra slutningen af oktober eller starten af november ændrer vejret sig, og der kommer flere regnbyger. Vintrene (december, januar og februar) er milde. Der falder næsten aldrig sne, og frostgrader om natten er et særsyn. 

De kolde havstrømme bevirker, at vandtemperaturene ved stranden er lav hele året rundt.

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Vandtemperatur Solskinstimer Nedbørsdage
Januar 20 8 14 7 6
Februar 20 9 14 8 5
Marts 21 10 14 9 6
April 22 11 14 10 3
Maj 24 13 14 9 1
Juni 26 15 15 10 1
Juli 29 17 17 12 1
August 30 18 17 11 2
September 29 17 18 9 2
Oktober 26 15 17 8 2
November 22 11 16 7 4
December 20 8 15 7 5

Du kan køre i autocamper ved Los Angeles hele året

Los Angeles og USAs vestkyst i det hele taget kan opleves hele året. Kører du mod syd fra Los Angeles, vil du – ud over den smukke Stillehavskyst – finde mildt, solrigt vejr også om vinteren. Ved nationalparkerne i det sydlige Californien, f.eks. Joshua Tree National Park, er himlen som regel blå – sommer som vinter. Her er der fastlandsklima, så nætterne kan være kolde om vinteren. Derimod er dagene som regel lune, og man kan fint nyde både frokost og picnic-kaffe under åben himmel.

Lej autocamper i Los Angeles hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Cruise America, som har en stor autocamper-station i Los Angeles. Cruise Americas autocampers har alle køkken, toilet og bad, og de er nemme at køre. De har alle automatgear og servo mm.

Gode tilbud på autocamper i Los Angeles

Lejestationen i Los Angeles er stor. Det betyder, at der ofte er mange autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen positivt, og ofte kan du finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i Los Angeles. Læg dertil, at fly f.eks. til Los Angeles ofte fås til meget billig pris. Så lej autocamper i Los Angeles og få en oplevelse for livet.

Camping ved Los Angeles

Der er masser af muligheder for camping i og omkring Los Angeles. Ved Disneyland i Anaheim er der mange pladser. Tag også et kig på Dockweiler RV Park, som ligger helt ud til vandet lidt nord for Redondo Beach. Se også Walnut RV Park i det nordvestlige Los Angeles.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.