Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Las Vegas

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper USA » Autocamper i Las Vegas OLD

Lej autocamper i Las Vegas

Lej autocamper i Las Vegas og få en forrygende start på din kør-selv ferie i USA. Ørkenbyen Vegas er med sin neon, spillerbulerne og alverdens kitsch en oplevelse i sig selv, og lige uden for venter den ene fantastiske nationalpark efter den anden.

Las Vegas er perfekt til kør selv ferie i autocamper

Det er oplagt at udforske ørkenstaterne Utah og Arizona i en autocamper. Og vælger du at begynde turen i Las Vegas er du tæt på det hele fra start, så du får ikke noget bedre udgangspunkt for din rejse, som kunne gå mod nord til skønne Valley of Fire, nationalparkerne Zion og Bryce og videre mod Page, Antelope Canyon og alle kløfters moder, Grand Canyon. Herfra er der kun 5-7 timers kørsel retur til Las Vegas via Hoover Dam.

Las Vegas autocamper station

Las Vegas autocamper station er kun en af mange i det vestlige USA. Den har autocampere i alle størrelser og kendt for sine gode priser. Det er muligt, at afhente din autocamper i Las Vegas og aflevere den på en af de øvrige stationer med autocampere i USA

Tilbud på udlejning af autocampere i Las Vegas

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at lave gode lejetilbud på autocampere med udgangspunkt i Las Vegas. Her viser vi nogle af de bedste tilbud netop nu.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og USA-kender.

Autocamper station i Las Vegas

Las Vegas autocamper station er blot en blandt mange stationer i USA. Lejer du hos Cruise America kan du hente autocamperen i Las Vegas og aflevere på enhver anden station i USA – mod et gebyr. Det er også ok at tage en tur over grænsen til Canada.

Kortet nedenfor viser de steder, der er Cruise America stationer i USA. El Monte har kun stationer i de største af de viste byer.

Las Vegas kort med seværdigheder og camping

Brug kortet nedenfor til at planlægge din rejse i autocamper fra Las Vegas. Klik på ikonerne og se fotos, få inspiration og se link til de gode campingpladser og meget mere.

Bemærk, at der findes langt flere campingpladser og langt flere seværdige steder end dem, kortet viser. Dermed også sagt, at vores kort alene tjener til inspiration. Autocampers.dk påtager sig intet ansvar for rigtigheden af links mm.

Vejr og klima i Las Vegas

Las Vegas ligger i det vestlige USA i et område med tørt, solrigt vejr året rundt. Las Vegas kan af samme grund besøges hele året. Bemærk, at temperaturer over 30 grader er normale fra maj til september.

 

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Solskinstimer Nedbørsdage
Januar 14 2 8 4
Februar 18 5 9 4
Marts 21 7 10 5
April 25 11 12 3
Maj 31 16 13 3
Juni 38 21 13 2
Juli 41 25 13 3
August 39 24 12 4
September 35 19 11 3
Oktober 28 13 10 3
November 20 7 8 3
December 14 2 8 4

Stor natur venter uden for Las Vegas

Las Vegas er utvivlsomt et at de aller bedste steder at begynde en rejse i autocamper i USA. For her er du tæt på nogle af de største naturoplevelser overhovedet. Uanset om dit road trip går mod nord, syd, øst eller vest, er der noget at opleve.

Alle kløfters moder: Grand Canyon

450 km øst for Las Vegas ligger Grand Canyon. Kløftens dimensioner siger alt: 446 kilometer lang, op til 1,6 kilometer dyb og 15 km bred på det smalleste sted.

Det siger sig selv, at det er en helt særlig oplevelse at stå på kanten og kigge ned i det uendelige dyb til Colorado-floden, der snor sig gennem kløften op til 1.600 meter under dig. Grand Canyon hører til ubetinget til i superligaen, når det kommer til naturoplevelser i USA, og kløften kan da også snildt måle sig med andre store attraktioner som for eksempel Yellowstone, Yosemite og Zion National Park.

Grand Canyon er særlig smuk ved solnedgang og solopgang, hvor det røde landskab gløder i gyldne nuancer. Autocampers.dk anbefaler derfor, at du planlægger med mindst en overnatning ved Grand Canyon, så du kan få både morgen og aften med. Vi kan anbefale to pladser, nemlig Mather Campground eller Trailer Village RV Park.

Få tips til camping i nationalparker.

Bryce Canyon – en overset perle

Fortsætter du mod nord fra Grand Canyon kommer du til Page, hvor vejen deler sig. Vælger du ruten mod vest er det nærliggende at gøre stop i skønne Bryce Canyon, der med sine tusindvis af sandstensspir udgør et betagende syn. Men Bryce er mere en end blot en photo opportunity. Landskabet er nemlig tilgængeligt til fods, og der er anlagt vandrestier i stort antal. Og det er intet mindre end en storslået oplevelse at gå mellem de 10-15 meter høje, orange spir, som rejser sig fra dalbunden.

Orange kæmpebjerge og fristende floder i Zion

Zion i det sydligste Utah er en fantastisk smuk canyon med nogle voldsomt imponerende klippepartier, som tårner sig højere og højere op omkring dig, i takt med at du bevæger dig dybere ind i parken. Dette til trods har danskerne en tendens til at overse denne perle af en park. Og det er synd. For Zion byder på smukke ture – både på vej og til fods.

Når du skal opleve Zion National Park, så foregår det langs den 10 kilometer lange Zion Canyon Scenic Drive (6 miles). Her kan du gå på opdagelse på en række naturstier ved flere forskellige lokaliteter. Højdepunktet er lokaliteten Temple of Sinawava længst inde i parken. Her bliver Zion Canyon så smal, at der ikke længere er “plads” til vejen, og yderligere en kilometer oppe ad floden stopper naturstien også.

Zion er en af de ti mest populære nationalparker i USA, og for at undgå for meget trafik, er det i dag forbudt at køre egen bil eller autocamperRV/motorhome langs Zion Canyon Scenic Drive. Istedet er der shuttle busser, der fragter parkens gæster rundt mellem de forskellige seværdigheder fra starten af april til slutningen af oktober.

Lej autocamper i Las Vegas hos Autocampers.dk

Autocampers.dks målsætning er at formidle gode autocampers til en god pris. Vi samarbejder tæt med Cruise America, som har en stor autocamper-station i Las Vegas. Cruise America er stort et medarbejderejet firma – faktisk det største af sin art i hele USA.

Cruise Americas autocampers har alle køkken, toliet og bad, og de er nemme at køre. De har alle automatgear og servo mm., og der er vogne i alle størrelser.

Gode tilbud på udlejning af autocamper i Las Vegas

Lejestationen i Las Vegas er stor, og et betyder, at der ofte er mange autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen positivt, og det betyder, at du ofte kan finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i Las Vegas. Så lej autocamper i Las Vegas og få store oplevelser til en god pris.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.