Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Florida

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper USA » Autocamper i Florida

Leje af autocamper i Florida

Læs alt om leje af autocamper i Florida her. Florida er det perfekte rejsemål for dig, dervil leje autocamper. Staten byder på store oplevelser som Key West, Miami, Everglades og Orlando. Læg dertil det skønne klima og overkommelige afstande, og du har en helt perfekt og særdeles børnevenlig ferie i autocamper. 

Florida i autocamper

Det er oplagt at udforske Florida i autocamper, for der er udlejningsstationer i både MIami, Orlando og Tampa. Der er i øvrigt masser af campingpladser – både ved strand og ved de store attraktioner – også er Florida bare et fantastiske sted at holde ferie.

Bestil nu: Autocamper tilbud i Florida

Autocampers.dk er specialist, når det kommer til at leje af autocamper i Florida. Her viser vi nogle af de bedste pakker, vi kan tilbyde akkurat nu.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og Florida-kender.

Stand, shopping, storby, natur og forlystelser venter dig i Florida

Florida er en fascinerende stat, for den har uendeligt meget at byde på. Og netop derfor hører Florida også til blandt amerikanernes foretrukne ferie-rejsemål. Og det er på mange måder til fordel for dig: I Florida er der nemlig lagt stor vægt på, at gæster skal have mulighed for at nyde klimaet og strandene, der er offentlig adgang rigtig mange steder. Desuden er der mange mindre naturreservater og campingpladser i massevis. Så det er nemt at holde ferie i autocamper i Florida.

Fort Myers Beach er en af de mest indbydende i hele Florida. Den skal bare opleves, hvis du spørger os fra Autocampers.dk

En af Autocampers.dk’s favoritter er “Junkanoo“, som ligger lige ud til stranden. Maden er straight med masser af seafood, burger og pizza, og stemningen er munter og god.

Masser af fuldstændigt vidunderlige og dejlige strande!

Noget af det, der gør Florida allermest populær er strandene – og dem er der klimotervis af. Langs Atlanterhavskysten er sandstrand så godt som fra nord til syd, og her kan du mærke den friske havluft og nyde dønningerne fra oceanet derude. På østkysten er der anderledes. Dels er temperaturerne som hovedregel højere og så er havtemperaturen her i Den Mexicanske Golf højere.

Du kan opleve Florida i mobilhome hele året

Florida rejser i autocamper kan gennemføres hele året. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sydlige del kommer temperaturerne sjældent under 20 grader. Så du kan roligt regne med masser af stranddage på ferien.

Varmen skyldes Floridas beliggenhed tæt på lunt vand. Samtidg  ligger Florida langt mod syd, og faktisk er Key West det sydligste punkt, hvilket markeres af pillen ved navn “Southernmost Point”, som er et yndet fotoobjekt i den hyggelige by.

 

Fort Myers Beach på Golfkysten er en af de aller bedste strande i hele Florida. Sandet er silkeblødt, og stranden er utroligt bred – og derfor aldrig overbefolket.

Art deco og dekadence på South Beach

Florida byder på meget mere end dejlige stranddage. På South Beach i Miami kan du studere art deco bygninger og samtidig få en smag på de rige og priviligeredes livsstil. Eller du kan simpelthen bare kaste dig ud i det spændende og sjove restaurant og udeliv, som der er så meget af langs South Beach. Og skulle du komme til at savne aktiviteter, så frister Atlanterhavets bølger 100 meter fra Ocean Drive, og lidt længere væk er der shopping, museer og meget mere.

Langs Ocean Drive i Miami Beach sker der noget døgnet rundt, så det er et perfekt sted at slå sig ned og bare iagttage gadens liv og mennesker – og nyde solen og stemningen.

South Beach finder du de kulørte “baywatch” vagttårne, som Miami Beach er så berømt for. Og charmerende er de helt bestemt.

Alligatorer og fugle i Everglades

Det sydlige Florida er mestendels et enormt sumpområde – og før europæerne kom hertil, var landet her bosat af alligatorer og indianere. Og alligatorerne er i dag de mest prominente indbyggere i det enorme vådområde – og de er overalt, så det er oplagt at tage på tur i en propeldrevet sumpbåd for at opleve dem. Det kan mange steder på kanten af nationalparken, hvilket er både sjovt og lærerigt.

Everglades er et paradis for fugleinteresserede. Der findes over 300 forskellige fuglearter i Everglades, som yngler og bruger sumpene som spisekammer, så her er virkeligt noget at komme efter for ornitologer. Husk kikkert eller telelinse til dit kamera.

Tag autocamperen med til Everglades

Everglades National Park opleves bedst fra den 61 kilometer lange vej, der er anlagt tværs ind gennem parken. Vejen begynder ved besøgscentret ved parkens hovedindgang, 15 kilometer vest for Florida City. Langs vejen gennem Everglades er der anlagt masser af stier, der hver især viser Everglades mangfoldige natur frem med sump, slette, mangroveskov, tæt regnskov, fyrreskov og meget mere. Hver sti er er kun ca. 500-800 meter, så alle kan være med – også kørestolsbrugere.

En tur ud på sumpene i en propeldrevet sumpbåd er en stor oplevelse. Der er mange udbydere af ture i udkanten af Everglades.

Alligatorerne er Everglades mest dominerende indbygger. Heldigvis er alligatorerne ret sky, så hvis man færdes forsigtigt, er der ikke noget at frygte.

Med motorhome til Orlando

Når du lejer autocamper, eller om du vil – motorhome – i Floida, så er et besøg i Orlando oplagt, hvis du har børn med.

Orlando er forlystelsesparkernes højborg, og her er mange campingpladser, og du kan tilmed campere på Disney’s Fort Wilderness Resort, som er intet mindre end en Disney campingplads. Dermed har du alt indenfor rækkevidde, når familien skal opleve den eventyrlige park med dens mange forlystelser.

Orlando byder på utallige parker, herunder SeaWorld med fokus på havdyr samt Universal, der har filmens verden som sit omdrejningspunkt. Begge parker har i øvrigt de vildeste “rides” i form af rutsjebaner mm.

Outlet shopping i Florida

Glem heller ikke, at der i Orlando ligger adskillige outlets, herunder 2 såkaldte Premium Outlets, hvor de store mærkevare-butikker holder til. Er dollarkursen med dig her, kan du gøre et kup.

Aquatica hører til Seaworld og er et udendørs vandland i særklasse. Der er rutsjebaner, floder og sågar en strand – så parken har noget et tilbyde for vandhunde i alle aldre.

En tur i en rutsjebane er et must, når turen går til Florida i autocamper. Her er vi i Seaworld og får det, som amerikanerne kalder et “smoooooth ride”.

Leje af autocamper i Florida hos Autocampers.dk

Autocampers.dk samarbejder tæt med Cruise America, som har flere store autocamper-stationer i Florida. Cruise America er stort et medarbejderejet firma – faktisk det største af sin art i hele USA.

Cruise Americas autocampers har alle køkken, vandskyllet toilet og bad, og de er nemme at køre. De har desuden automatgear og servostyring mm.

Gode tilbud på autocamper i Florida

Leder du efter leje af autocamper i Florida til en god pris, så er Florida et godt sted at fokusere på. Lejestationerne i Florida er store, og et betyder, at der ofte er mange mobilhomes og autocampere, der skal udlejes. Det påvirker prisen postivt, og det medfører, at man ofte kan finde billig leje af mobilhome/motorhome/autocamper netop i Florida. Læg dertil, at fly til Florida ofte ligger på et fornuftigt leje.

Der er stationer i Tampa, Orlando og Miami, som alle har internationale lufthavne. Det er Autocampers.dk erfaring, at prisen på flybilletter ofte er lavest, hvis du vælger at flyve til/fra Orlando.

Lej en autocamper

Brænder du efter at komme ud at opleve USA i en autocamper?
Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

Derfor skal du vælge autocampers.dk

Z

Enkel bestilling

Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

Z

Stort udvalg

Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

Z

Stærke priser

Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.