Når du lejer en autocamper, stilles der krav om, at du bestiller minimum 100 milel samtidig med din bestilling af lejen. Denne regel er sat af Cruise America og er ufravigelig.

Det kan i alle tilfælde bedst betale sig at bestille og betale mil hjemmefra. Og jo mere præcist du er i stand til at estimere dit forbrug, jo bedre kan du gøre dit indkøb.

Sådan estimerer du dit forbrug

Autocampers.dk har en række ruteforslag til inspiration. Ruteforslagene angiver, hvor lang turen er. Du må påregne, at du kommer til at køre ca. 5% længere, da afstikkere og småture er uundgåelige.

Har du selv lavet en rute til din ferie i autocamper, anbefaler vi, at du indtegner ruten på Google Maps. Ikke alene giver det et godt estimat på afstandene. Det er også et godt redskab til planlægning af rejsen.

Vil du være spontan og slet ikke planlægge en rute på forhånd, er det en god ide at gætte konservativt.

Regner du med at køre lidt og kort, så skal du måske nøjes med de obligatoriske 100 mil.

Ved du derimod, at du vil køre langt og se og opleve en masse, så er det nok en god ide at overveje at købe en pakke med ubegrænsede kilometer. Så har du fuld frihed til at sætte kursen, præcis hvorhen du vil. Og du behøver ikke bekymre dig om prisen.

Vælg den rigtige miles pakke

Når du køber miles (der går 1,6 km på 1 mile), kan det ske i pakker á 100 miles ad gangen. Du kan også købe ubegrænsede miles, hvilket indebærer, at du kan køre alt det, du vil. Det kan som hovedregel bedst betale sig at købe ubegrænsede miles, hvis du planlægger at køre mere end 2.000 mil (3.200 km). Bemærk dog, at der undertiden er tilbud på pakken med ubegrænsede mil, og det kan ændre kalkulen. Vi anbefaler derfor, at du selv beregner, hvad der bedst kan betale sig.

Ubrugte miles refunderes ikke.

Kører du flere miles, end du har betalt for, vil du blive opkrævet 0,35 dollars pr. mile, du har kørt for meget, når du afleverer camperen.