USA - Utah - Blanding - Camping - Cruise AmericaUSA - Utah - Blanding - Camping - Cruise America1

Det er sjældent ret svært at finde en campingplads i USA, for der er mange af dem. Der er flere måder at finde en campingplads.

Du kan søge på nettet. Søg på stednavn og camping og se, hvad der kommer frem. Pladser i nationalparker og state parks mm. finder du på recreation.gov 

En anden mulighed er at finde inspiration i Cruise Americas ruteforslag. For hvert stop på ruterne er der angivet en anbefaling til campingplads.

Du kan også bruge Cruise Americas app, som også henviser til campingpladser i nærheden af dig.

Husk i øvrigt, at du får som kunde hos Cruise America får rabat på KOA-campingpladserne, som du finder mange af i USA. Når du henter din autocamper, får du udleveret en brochure om disse med adresser, kort mm.

Skal jeg bestille på forhånd?

Tommelfingerreglen er, at svaret afhænger af tid og sted.

Sted: Man skal bestille på forhånd omkring de store byer (f.eks. Washington DC, Los Angeles, San Francisco osv.) , attraktioner (f.eks. Disney, Universal Studios, Niagara Falls m.fl.) samt i de store nationalparker (få tips til bestilling af plads i nationalparker her).

Tid: I juli og august er der mange rejsende på vejen, og det giver liv, men også travlhed. Der er også høj belægning omkring jul og påske mange steder. Derudover må du forvente exceptionel travlhed på følgende dage:

USA:

  • Memorial Day i maj
  • Independence Day i juli
  • Labor Day i september
  • Thanksgiving i november

Canada:

  • Canada Day i juli
  • Labor Day i september
  • Thanksgiving i oktober
  • samt en hel håndfuld fri- og helligdage i visse provinser/territorier

Hvis du agter til et travlt sted i en travl periode, skal du huske at bestille campingplads i så god tid som muligt.

På langt de fleste campingpladser kan du bestille plads på forhånd online. Det gælder også campingpladserne i nationalparkerne. Bemærk at campingpladserne har individuelle afbestillingsregler – så hold øje her.

Skal jeg have fuld “hook up”?

Du vil opdage, at der er en nogle få “fagudtryk”, som er nyttige at kende. Et er dem er “hook up”, og det hentyder til, hvordan du er forbundet eller tilkoblet campingpladsens faciliteter. Fuld hook up betyder i den sammenhæng, at autocamperen tilkobles ferskvand, spildevand og strøm (og visse steder kabel tv, internet mm), så du har alt i rigelige mængder.

Bemærk dog, at dette langtfra er nødvendigt med fuld opkobling. Fra et display i autocamperen har du indblik i tankene, og du har mulighed for at både at fylde og tømme på stort set enhver campingplads i USA. Ofte er det strøm, der er det vigtigste, da opladning af telefon, tablets og PC kræver tilkobling til strøm, at generatoren er tændt eller at man kører.