Vælg en side

Norge med deluxe autocamper august 22 – Oslo/1 uge/4 personer

kr. 15.870

  • 1 uges leje med start lørdag den 13. august 2022
  • Autocamper af Medium-typen (4 pers.) fra luksuriøse Touring Cars
  • Ubegrænsede km og køkkenudstyr mm er inkluderet i lejen
  • Afhentning og aflevering i Oslo (tæt på lufthavnen)
  • Oplev det norske forår med lange dage og masser af vand i elvene
Varenummer (SKU): Norge_TC_Medium_August Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Oplev Norge på en dejlig tur i en deluxe autocamper til 4 personer.

Autocamperen er fra Touring Cars og er af typen Medium, som egner sig perfekt til familier på 3 og 4 personer eller venner, der rejser sammen.

I dette tilbud er der afhentning af autocamperen i Oslo lørdag 13. august 2022. Den skal returneres samme sted en uge senere, nemlig den 20. august 2022. Afhentning og aflevering sker i tidsrummet 08.00 til 18.00.

Autocamper lejen inkluderer:

  • Fri kilometer og navigationssystem
  • Forsikring – Vær opmærksom på at forsikringen har en selvrisiko på €2800 (Norge/Sverige: Kr. 28.000). Du kan vælge en tillægsforsikring nedenfor, og få lavere selvrisiko.
  • Køkkenudstyr og service – Køkkenet er fuldt udstyret med gryder, pander, kedel, service og redskaber til madlavning. Sengetøj er ikke inklusive.
  • Vejhjælp  – Vejhjælp ved uheld eller nedbrud. Kompressor medfølger, til selvhjælp ved punktering.
  • Gratis transfers – Gratis transfers til/fra lufthavnen.

Det er muligt at tilføje ekstraudstyr til lejen. Følg linket og se muligheder og priser.

Norge i autocamper

Norge er vildt og flot. Og landet egner sig perfekt til en tur i autocamper, for du har dit hus på ryggen og har dermed komfort og faciliteter med dig overalt. Så selvom naturen kan være rå og barsk, og selvom der skulle komme lidt skyer på himlen, så har du fuld komfort og kan nyde den vilde, uberørte natur.

I Norge er mulighederne for oplevelser under åben himmel så godt som uendelige. Du kan besøge Fjordnorge, som byder på dramatiske landskaber med snedækkede bjergtoppe. Eller hvad med en tur på fjeldet med vandrestøvler og madpakke? Du kan også gøre Norges flotte stavkirker til et tema på din rejse. Eller hvad med en tur helt op til Midnatssolens Rige, hvor du kan besøge både Nordkap og Lofoten.

Læs mere om autocamper i Norge her.

Se vores forslag til oplevelser med autocamper i Norge her.

Denne leje er kun et bud på, hvordan din rejse rundt i Norge med autocamper kunne se ud. Du bestemmer selv, hvilken ugedag autocamper-lejen skal begynde og slutte, og det er muligt at leje i kortere og længere tid end de 7 dage, som vi her foreslår.

Indtast dine ønsker her og se muligheder og priser.

 

Find autocampere