Vælg en side

Sommerferie i autocamper

Find autocampere
FORSIDE » Sommerferie

Sommerferie i autocamper

Find din sommerferie her. Masser af vogne, skarpe priser og nem bestilling.
Leder du efter et godt tilbud på leje af autocamper i sommerferien 2019 eller 2020? Så tag et kig på disse pakker, som alle har det tilfælles, at du har autocamperen i 2 eller 3 uger.

Find den bedste pris på autocamper leje i sommerferien

Autocampers.dk arbejder hele tiden på at gøre det nemt for dig at finde den bedste pris på autocamper i USA, Canada, Australien og New Zealand. Vi gennemsøger markedet hver eneste dag – og viser de bedste tilbud her på siden.

Fleksible tilbudspakker

Vi viser alle de gode tilbud lige her. Skulle du ønske at flytte, forlænge eller forkorte lejen, så kan det sagtens lade sig gøre. Du har nemlig mulighed for at tilpasse lejen præcis efter dine ønsker – du skal blot være opmærksom på, at det kan få betydning for prisen.

Kontakt os for assistance

Vi lever og ånder for, at du får den bedst mulige leje af autocamper – og du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi svarer hurtigt! 

Sommerferie 2020 i USA i autocamper

Sommerferie 2020 i Canada i autocamper

Sommerferie 2020 i Australien i autocamper

Bestil tidligt og spar

Prisen på autocamper i USA og Canada afhænger af efterspørgslen. Jo nærmere, vi kommer sommerferien, bliver prisen alt andet lige. Det kan derfor betale sig at bestille i god tid. Du får desuden bestil tidligt-rabat på 15% af basislejen, når du lejer autocamper i enten USA eller Canada.

Hold tidlig sommerferie

Rejser til USA og Canada: Er du ude efter at leje camper i sommerferien til den lavest mulige pris, så kan det som hovedregel betale sig at placere ferien først i ferien, da priserne her er lavest. Vigtigt. På rejser til USA og rejser til Canada, skal fører af autocamperen have mindst en overnatning, inden autocamperen afhentes.

Rejser til New Zealand og Australien: Du kan få rigtig meget autocamper for pengene, hvis du lejer autocamper i New Zealand i juni, juli eller august. Det skyldes, at det er lavsæson i New Zealand. Det betyder lavere temperaturer og lidt mere nedbør – men det er ikke noget, der forhindrer en rejse i autocamper. Det kræver blot lidt anderledes påklædning.

De samme lave priser får du i Australien. Her er det også lavsæson i juni, juli og august, men det betyder ikke dårligt vejr. Faktisk er det i vores sommermåneder, at det er bedst at besøge Ayers Rock og Den Røde Ørken. Ligeledes er det nu, at det er tørketid i nord. Det nordlige Queensland (Cairns-området) viser sig også fra sin bedste side på denne årstid. 

 

Vær tryg, når du bestiller

Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.