Vælg en side
Rejsende

Sommerferie i autocamper

FORSIDE » Sommerferie 2021

Sommerferie 2021 i autocamper

Find din sommerferie 2021 her. Masser af vogne, skarpe priser og nem bestilling.
Leder du efter et godt tilbud på leje af autocamper i sommerferien 2021? Så tag et kig på disse pakker, som alle har det tilfælles, at du får autocamperen til en rigtig god pris.

Rejs tidligt og spar

Alle tilbud på denne side er håndplukket, så du får den bedst mulige pris i sommerferien 2021. Vi har simpelthen læst pristabellerne grundigt og udvalgt de bedst mulige lejeperioder. Og her er konklusionen klar: Det er billigst at rejse tidligst muligt i sommerferien, og kan I hente autocamperen allerede på skolernes første feriedag den 26. juni 2021, så er det en fordel i forhold til prisen. Det er naturligvis også muligt at rejse senere, men så koster lejen lidt mere.

 

Sommerferie 2021 i USA i autocamper

Sommerferie 2021: Bestil tidligt og spar

Prisen på autocamper i USA og Canada afhænger af efterspørgslen. Jo nærmere, vi kommer sommerferien, bliver prisen alt andet lige. Det kan derfor betale sig at bestille i god tid. Du får desuden bestil tidligt-rabat på 15% af basislejen, når du lejer autocamper i enten USA eller Canada. Rabatten er indregnet i priserne ovenfor. Læs mere om dine muligheder for at få store rabatter her.

Hold tidlig sommerferie

Rejser til USA og Canada: Er du ude efter at leje camper til din sommerferie 2021 til den lavest mulige pris, så kan det som hovedregel betale sig at placere ferien først i ferien, da priserne her er lavest. Vigtigt: På rejser til USA og rejser til Canada, skal fører af autocamperen have mindst en overnatning, inden autocamperen afhentes.

Rejser til New Zealand og Australien: Du kan få rigtig meget autocamper for pengene, hvis du lejer autocamper i New Zealand i juni, juli eller august. Det skyldes, at det er lavsæson i New Zealand. Det betyder lavere temperaturer og lidt mere nedbør – men det er ikke noget, der forhindrer en rejse i autocamper. Det kræver blot lidt anderledes påklædning.

De samme lave priser får du i Australien. Her er det også lavsæson i juni, juli og august, men det betyder ikke dårligt vejr. Faktisk er det i vores sommermåneder, at det er bedst at besøge Ayers Rock og Den Røde Ørken. Ligeledes er det nu, at det er tørketid i nord. Det nordlige Queensland (Cairns-området) viser sig også fra sin bedste side på denne årstid.

 

Vær tryg, når du bestiller

Ingen binding: 7 dages fortrydelsesret

Hos Autocampers.dk har du 7 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du bestiller din autocamper. Skulle du fortryde dit køb, refunderer vi din betaling fratrukket et ekspeditionsgebyr på kr. 250.

VIGTIG INFORMATION: Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis der er 75 eller færre dage til afhentning af autocamperen.

Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

Vejhjælpen er engelsksproget.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.