Vælg en side
Rejsende

Autocamper
Auckland

Søg og bestil autocamper her!

FORSIDE » Autocamper New Zealand » Autocamper Auckland

Autocamper i Auckland

Langt de fleste vælger at starte rejsen i autocamper gennem New Zealand i Auckland. Mulighederne herfra er uendelige. Tag enten mod nord, hvor eksotiske strande med varme underjordiske kilder venter, oplev kogende mudder, vulkankratere og vilde bjerge mod øst eller udforsk herlige vindistrikter og spændende byer længere mod syd.

Når du er færdig med oplevelser på Nordøen, kan du enten tage færgen fra Wellington til Sydøen, hvor eventyret kan fortsætte. Camperen kan du aflevere i enten Queenstown eller Christchurch, eller du kan vælge at returnere autocamperen på stationen i Auckland.

Nem leje af autocamper i Auckand

Autocampers.dk formidler autocampere i New Zealand i alle størrelser og prisklasser. Hos Autocampers.dk kan du:

Autocamper i alle størrelser og prisklasser

Du kan vælge mellem autocampere fra tre forskellige brands:

Mighty har campere til 2, 3, 4 og 6 seks personer. Du får et køretøj, der har en del år på bagen, men du får også en autocamper til en særdeles attraktiv pris.

Britz autocampere findes også i alle størrelser. Vognene er maksimalt 5 år gamle, og de fleste har masser af udstyr. Du kan leje og medtage cykler på flere af modellerne, som alle er certificeret til såkaldt freedom camping.

MAUI leverer nye, lækre autocampere, som er maksimalt to år gamle. De har alle toilet, bad og køkken, og der er kælet for detaljerne overalt. Også hos MAUI er der på udvalgte vogne plads til cykelholder og cykler, ligesom du lovligt kan kaste dig ud mulighederne for freedom camping.

Indholdet på siden er sammensat af Dorte Kuula, stifter af Autocampers.dk og New Zealand-ekspert.

 

Afstande til og fra Auckland

Auckland er New Zealands største by og ligger på Nordøen. Selvom New Zealand er et relativt lille land, skal man passe på med at undervurdere afstandene. De ser godt nok tilforladelige ud på papiret, men ofte er virkeligheden en anden, når man først er på vejen. Her vil du nemlig opdage, at en typisk New Zelandsk vej er smal og snoet og at der er forbavsende få motorveje og motortrafikveje. Så beregn rejsetiden forsigtigt så du kan opleve New Zealand, hvor det er skønnest: På øde veje med skøn udsigt og græssende får overalt.

Tabellerne nedenfor angiver vigtige afstande i kilometer og viser den estimerede køretid. 

Nordøen

Mi/Km

Tid (t:mm)

Fra Auckland til:
Napier 262/422 6:35
Paihia 149/240 4:15
Rotorua 145/233 3:35
Waitomo 124/200 3:10
Wellington 409/658 9:15

Charmerende Auckland

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Byen hviler på 63 udslukte vulkaner, som tydeligt ses i landskabet. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der skøn udsigt over både by og vand.

Aucklands centrum egner sig perfekt til en afslappet gåtur. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Tag også en tur på Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her finder du også brugskunst og fine interiørbutikker.

Acuckland byder på mange gode spisesteder.

Auckland ligger smukt ved havet, og udenfor byen er der mange steder gode vandrestier.

Nordøens højdepunkter på en rejse i autocamper

New Zealands nordø er et sandt paradis for naturelskere – og få steder i verden finder du så stor variation i oplevelserne. Her får du indtryk af de oplevelser, der venter.

Bay of Islands

På New Zealands nordligste spids ligger Bay of Islands, som udgøres af 144 smukke, tropiske øer. Her – så langt mod nord – er klimaet subtropisk, så de flotte strande indbyder til afslapning og ferie. Tager du på bådtur, kan du besøge klippeformationen Hole in the Rock.

Historieinteresserede bør desuden besøge Waitangi Treaty Ground, hvor maorierne og de britiske immigranter i 1840 underskrev den aftale, som danner grundlag for staten New Zealand.

Bay of Islands, som ligger længst mod nord på Nordøen, New Zealand, byder på bakkede, idylliske landskaber og lunt klima.

 

New Zealands nordlige spids er et paradis for vandhunde.

Coromandel

Øst for New Zealand ligger Coromandel halvøen, som blandt byder på Hot Water Beach. Grav lidt i sandet her, og du kommer ned til de varme kilder i undergrunden. Tæt på ligger Cathedral Cove og Cooks Bay, hvor Kaptajn Cook i 1769 hejste det engelske flag og gjorde krav på landet. Stedet byder også på en endog meget dejlig strand.

  Cathedral Cove er et af de mest eksotiske steder i New Zealand og ligger langt mod nord, hvor det er varmest.

  Strandtur – I området omkring Cathedral Cove findes mange indbydende stande.

  På Nordøen kan du også besøge The Hobbitton Movie Set i Waikato, som ligger midtvejs mellem Auckland og Rotorua. 

  I Hobbitton kan du vandre ad Bagshot Row og få dig en øl på The Green Dragon Inn.

  Rotorua

  Dampende sprækker i jorden, kogende mudder og gejsere, der med jævne mellemrum sender imponerende søjler af vand op i luften. Det er kendetegn for Rotorua, som også er New Zealands oprindelige befolkning, maoriernes, kulturelle hovedsæde.

  Maorierne kom til New Zealand fra Polynesien i 1300-tallet, og i dag er Rotorua deres primære tilholdssted. Derfor er Rotorua et godt sted at lære om New Zealands oprindelige befolknings historie og mytologi.

  Kæmpebregner og høje træer  præger visse steder landskaberne omkring Rotorua.

  Rotorura er kendt for sin heftige termiske aktivitet. 

  Tongariro National Park

  I Tongariro National Park rejser tre mægtige vulkaner rejser sig mod himlen. Her ser du den vildeste natur, som New Zealand byder på med turkisblå søer, frodig vegetation og golde lavalandskaber i uforlignelig kombination.

  Snyd ikke dig selv for en tur til fods gennem disse usædvanlig smukke landskaber.

  Højdepunktet på din New Zealand rejse kunne meget vel være vandreturen ”Tongariro Alpine Crossing”, som regnes blandt de verdens flotteste dagsvandreture.

  Kratersøer  i vilde farver er kendetegnene for landskaber i Tongariro National Park.

  Tongariro Crossing  går for at være en af de smukkeste dagture for vandrere i hele New Zealand. 

  Hawkes Bay

  Hawkes Bay er New Zealands køkkenhave – og vinland. Så her er der rig lejlighed til at også at få gode spiseoplevelser på rejsen.

  Vinen er verdenskendt, og områdets mange små-farme med grøntsager og mejerivarer bidrager kun til oplevelsen. Besøg områdets mange småbutikker lokale ”farmers markets”, hvor bønderne sælger deres friske varer. Og spis ude; restauranterne i området er kendte for deres gode mad.

  I den sydlige del af Hawkes Bay ligger art deco-byen Napier, der i 1931 blev offer for et kraftigt jordskælv. Byen blev dog hurtigt genopbygget. Denne gang i den karakteristiske art deco-stil, som stadig præger bybilledet den dag i dag.

  Wellington

  Wellington er New Zealands hovedstad og er samtidig et trafikknudepunkt, for færgen, der forbinder Nordøen med Sydøen lægger til her.

  Wellington huser New Zealands nationalmuseum, Te Papa Tongarewa, som ved hjælpe af avanceret teknologi fortæller og ærer maorierne historie. Fra udsigtspunktet på Mount Victoria får du en storslået udsigt over byen og de skønne landskaber omkring. Du kan også opleve byen ved at hoppe på en sporvogn til Kelburn.

  Cape Kidnappers er et godt mål for en tur ved Hawke’s Bay.

  Wellington er New Zealands hovedstad, men har provinsiel karakter. Det er herfra, man tager Interislander færgen til Sydøen.

  Leje af autocamper på Nordøen hos Autocampers.dk

  Autocampers.dk samarbejder tæt med THL, som er den største udlejer af autocampere i New Zealand. THL tilbyder campevans i alle prisklasser og størrelser og har udlejningsstationer flere steder i New Zealand – blandt andet i Auckland på Nordøen.

  Maui, Britz og Mighty er alle ejet af THL.

  Gode tilbud på autocamper i Auckland

  Prisen på autocampere er dynamisk og bliver justeret mindst en gang om ugen. Når efterspørgslen på autocampere er stor, så stiger prisen. Når efterspørgslen falder, så falder prisen også. Og dén viden kan du få glæde af, når du planlægger din rejse i autocamper i New Zealand.

  Rent økonomisk er det en stor fordel, hvis du kan rejse uden for skolernes sommerferie. Og her er det primært den new zealandske sommerferie, som begynder ved juletid og strækker sig langt ind i januar, der påvirker priserne. Der er mange penge at spare ved at undgå den. En anden fordel er, at der er knap så mange mennesker på campingpladser og ved det store attraktioner.

  Man kan køre autocamper hele året omkring Auckland og på Nordøen – også om vinteren.

  Prisen på leje af autocamper er faktisk lavest i vores sommerhalvår. De aller laveste lejepriser finder du i maj, juni og juli måneder.

  Uanset, hvad du vælger, er Auckand og New Zealand fantastiske er opleve med en autocamper.

  Lej en autocamper

  Brænder du efter at komme ud at opleve Nordøen og resten af New Zealand i en autocamper?
  Så klik her for at gå til markedets bedste priser og bestil din næste rejse i autocamper online.

  Vær tryg, når du bestiller

  Fleksibilitet: Fri afbestilling på mange lejer

  Hos Autocampers.dk kan bestille din autocamper nu UDEN at betale noget som helst. Og dermed har du også fri afbestilling. Muligheden gælder mange lejer i USA, Canada, Australien og New Zealand. I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at tilbyde fri afbestilling. Er det tilfældet har vi sat depositum så lavt som overhovedet muligt. Læs mere om fri afbestilling her.

  Tryghed på vejen: Gratis vejhjælp 24/7

  Når du rejser med autocamper med Autocampers.dk, har du adgang til gratis vejhjælp hele døgnet. Vejhjælpen hjælper dig, hvis du har spørgsmål til betjening af autocamperen, hvis du oplever nedbrud eller kommer ud for at uheld. 

  Vejhjælpen er engelsksproget.

  Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og afgifter er inkluderet

  Vi har indregnet alle skatter og afgifter såsom moms og miljøafgifter i prisen. Enkelte amerikanske stater opkræver dog visse mindre afgifter lokalt.

  Autocampers.dk oplyser dig så vidt muligt om sådanne afgifter forud for køb, så du undgår ubehagelige overraskelser på rejsen.

  Sikkerhed i højsædet: Alle nødvendige forsikringer er inkluderet fra start

  Alle forsikringer er inkluderet i lejeprisen, så du slipper for at bekymre dig om dækningen.

  Vær opmærksom på, at selvrisikoen varierer alt efter, hvilket land du kører autocamper i.

  Selvrisikoen er normalt på 1.500 dollars i USA og Canada. I Australien og New Zealand er selrisikoen i visse tilfælde 7.500 australske eller new zealandske dollars. Det er muligt at reducere selvrisikoen til kr. 0 mod et tillæg.

  Mange rejseforsikringer dækker selvrisiko på lejede køretøjer. Se forsikringsbetingelserne eller kontakt dit forsikringsselskab for eksakt information.

  Hvis du lejer en autocamper og har selvrisiko, vil du blive opkrævet et depositum ved afhentning. Depositum refunderes ved aflevering af autocamperen.

  Autocampers.dk gør ferie i autocamper nemt og billigt

  Hos Autocampers.dk sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser på leje af autocampere - uanset, om du skal på kør selv ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand.

  Vi viser de bedste tilbud frem på webben, og vi deler alle priser med dig, så du kan optimere dit køb. Og så kunne vi ikke drømme om at stille krav om, at du skal købe hverken fly eller hotel hos os. Vi ønsker nemlig, at du skal have frihed til selv at bestemme, hvor du vil købe din rejse.

  Værdi for pengene: Meget er inkluderet i prisen

  Når du lejer autocamper hos Autocampers.dk, vil du erfare, at mange ydelser og services er inkluderet i prisen fra start.

  I USA og Canada er det eksempelvis gratis at tilføje ekstra førere. Faktisk kan alle rejsende på 21 år eller derover, som er i besiddelse af et gyldigt kørekort, blive registreret som fører af autocamperen.

  For at blive registreret som fører skal man møde op ved afhentning af autocamperen. Kørekort skal medbringes.

  I Australien og New Zealand er køkkenservice, dyner, håndklæder og sengetøj inkluderet i basislejen helt fra start. Så det behøver du slet ikke tænke på. Og lejer du en firehjulstrækker, så følger der i visse tilfælde også telte og soveposer med.

  Nemme at køre: Kræver kun et lille kørekort

  Uanset autocamperens størrelse, så er det lille kørekort tilstrækkeligt. Bemærk dog, at du skal have et internationalt kørekort på lejer i Australien og New Zealand.

  Et internationalt kørekort gælder ét år og koster kun 25 kr. (2018).

  Du får dit internationale kørekort i kommunens borgerservice, og du skal møde personligt op og medbringe:

  • dit gyldige, danske kørekortet
  • pasfoto efter gældende regler.

  Derfor skal du vælge autocampers.dk

  Z

  Enkel bestilling

  Køb online og find selv den lejeaftale, der passer bedst til dig – på dansk!

  Z

  Stort udvalg

  Vi formidler autocampers i mange størrelser og prisklasser – og også en, der passer dig.

  Z

  Stærke priser

  Vi har skåret ind til benet i alle led – og tilbyder derfor markedets skarpeste priser.